تخم زردآلو

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی اینجا مثه من مغز هسته زردآلو رو دوس داره؟
موندم چرا هسته زرد الو جز خشکبار نیست ؟!

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی اینجا مثه من مغز هسته زردآلو رو دوس داره؟
موندم چرا هسته زرد الو جز خشکبار نیست ؟!
چرا اتفاقا هستش.
مثلا من شنیدم تو باقلوای قزوین بعضیا به صورت تقلبی ب جای بادووم میان از مغز قیسی استفاده میکنن. ولی ندیدم بفروشن. این آدمام خودشون پوست میکنن خشک میکنن و بعد آسیاب.
بعدم اینکه شما یه کم فک کن. فرضا اگ بخواد جز خشکبار باشه باید از مردم بخوان ک مغز قیسیاشونو بدن بیرون. یه چیزی. مغز قیسی بدون روکش چوبیش بمونه تلخ نمیشه؟

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم میخورم خشک میکنم میخورم ولیی میگن ک خطرناکه نباید خوردد :surprised:

ضرر داره؟! کی گفته؟!؟
چرا اتفاقا هستش.
مثلا من شنیدم تو باقلوای قزوین بعضیا به صورت تقلبی ب جای بادووم میان از مغز قیسی استفاده میکنن. ولی ندیدم بفروشن. این آدمام خودشون پوست میکنن خشک میکنن و بعد آسیاب.
بعدم اینکه شما یه کم فک کن. فرضا اگ بخواد جز خشکبار باشه باید از مردم بخوان ک مغز قیسیاشونو بدن بیرون. یه چیزی. مغز قیسی بدون روکش چوبیش بمونه تلخ نمیشه؟

نه تلخ نمیشه!

zaha joon

عضو جدید
خوردن مغز هسته‌ی زردآلو را مضر است . هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود. :surprised::eek::confused::cry:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوردن مغز هسته‌ی زردآلو را مضر است . هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود. :surprised::eek::confused::cry:

ای بابا ! آقا پس من مرده ام با اینهمه تخم زردآلویی که تو عمر خوردم

بالا