تحصيل در دانشگاه هاي انگلستان و مالزي

نظر شما در این مورد چیه ؟ تحصیل در خارج چقدر ارزش داره ؟ اصلا اگه بخوای برگردی بیای ایران کار کنی ارزش داره ؟

اینم سایت خوبیه
در مورد دانشگاههای مالزی و هند . البته دانشگاه هند چندان معتبر نیست و حتی کشور خوب و امنی نیست ولی مالزی تعریفشو زیاد شنیدم

http://www.iranindia.com/

به امید پربارتر شدن دانش جوونای ایرونی . دم همتون گرم

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا فرامرز.
روزت بخير. فكر ميكنم بسته به رشته تحصيلي اين تصميم رو بايد گرفت. اگه كسي واقعاً ميخواد يه سري بين سرا باشه بايد بره. اين جاي بحث نداره. حالا ماندن يا برگشتن هم باز انتخابيه.
در هر حال ممنون.

ولی به نظر من اگه مثلا با مدرک فوق بخوای بری سر کار (داخل ایران ) فرقی نداره که از خارج گرفته باشی مدرکتو یا ایران . ولی اگه بخوای خارج از ایران کار کنی مدرکش مهمه که از کدوم دانشگاه گرفتی .
بنظر من آمریکا اگه رفتی واسه تحصیل دیگه نباید برگردی . اصلا همونجا خودشون نگهت میدارن

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا شما هم يه چيزي ميگيا؟
يه جائي بگو كه امكانش برا رفتن باشه. امريكا....
اونا اونقدر حاليشونه كه من لااقل 2 نفر رو ميشناسم كه از دانشگاه امريكا اومدن و بردنشون . يعني نيازي به رفتن نشد.
ما بايد اگه خواستيم بريم يه جائي بريم كه اولاً احتمال اخذ ويزا داشته باشه. د.م اينكه براي يه دانشجو از نظر تامين امكانات ملي هم امكانش باشه.
من اگه بتونم برم امريكا همون بهتر با اون پول همينجا ميمونم و واسه خودم كار ميكنم. :biggrin:

بازم ممنون.

بالا