تجربه تعویض پلاک

moradi2025

عضو جدید
سلام دوستان،
خیلی از بچه‌ها توی انجمن پرسیده بودن که مراحل گرفتن نوبت برای تعویض پلاک خودرو چطوریه و از کجا باید شروع کرد. من خودم همین چند وقت پیش این پروسه رو طی کردم و تجربه‌مو می‌نویسم شاید به دردتون بخوره.

اولین قدم اینه که باید از طریق سایت برای نوبت دهی تعویض پلاک خودرو اقدام کنید. بدون نوبت اینترنتی عملاً نمی‌تونید برید مراکز تعویض پلاک چون معمولاً خیلی شلوغه و کسی رو بدون نوبت راه نمی‌دن.

بعد از گرفتن نوبت، مدارکی مثل کارت ملی، کارت خودرو، برگ سبز و بیمه‌نامه معتبر رو حتماً همراه داشته باشید. وقتی روز نوبتتون رسید، میرید مرکز مربوطه، خودرو بررسی میشه و بعدش برای نقل و انتقال یا صدور پلاک جدید اقدام می‌کنن.

اگه بخواید مستقیم و مطمئن نوبت بگیرید می‌تونید از طریق سامانه تعویض پلاک دولتی وارد بشید. اونجا لیست مراکز، روزها و ساعت‌های خالی نمایش داده میشه و خیلی راحت میشه رزرو کرد.

این کل ماجراست و واقعاً اگه از قبل اینترنتی نوبت بگیرید، هم وقتتون کمتر تلف میشه و هم کارتون سریع‌تر جلو میره.

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
ممنونم از توضیحاتتون ولی اینم باید گفت که قبل از گرفتن نوبت اینترنتی از طریق سایت حتما باید عوارض و مالیات نقل و انتقال خودرو پرداخت و نشانی محل سکونت احراز بشه، وگرنه سایت اجازه‌ی گرفتن نوبت رو نمیده.
مالیات نقل و انتقال برای خودروهای صفر با خریدار و برای خودروهای غیر صفر با فروشنده هست.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم از توضیحاتتون ولی اینم باید گفت که قبل از گرفتن نوبت اینترنتی از طریق سایت حتما باید عوارض و مالیات نقل و انتقال خودرو پرداخت و نشانی محل سکونت احراز بشه، وگرنه سایت اجازه‌ی گرفتن نوبت رو نمیده.
مالیات نقل و انتقال برای خودروهای صفر با خریدار و برای خودروهای غیر صفر با فروشنده هست.
من تجربه این کارو زیاد دارم خیلی پیچیده نیست تو دو ساعت انجام میشه

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
من تجربه این کارو زیاد دارم خیلی پیچیده نیست تو دو ساعت انجام میشه
آره دقیقا، مخصوصا این نوبت گیری اینترنتی کار رو خیلی راحت کرده و عملا همه کارها از قبل انجام شده ست و فقط چندتا امضا مونده👍