تبریک به spow عزیز

mehrshad53

اخراجی موقت
اینجا تالار ازاده، هر کسی هر جور خوش داره،حال کنه،آرچی خانوم هم استوار حواسش هست...
و البته اسپو که بد چیزی شده.......!!!

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا تالار ازاده، هر کسی هر جور خوش داره،حال کنه،آرچی خانوم هم استوار حواسش هست...
و البته اسپو که بد چیزی شده.......!!!

اصلا بر منکر مریم جون لعنت

:w39:مرگ بر ضد ولایت مدیر

اسپو؟:question: ها سجاد خودمون:D

راستش توی تاپیک ها انقدر بحث ها رو کشیدن این ور اون ور حتی دفتر مدیر هم شده پره اسپم

اگه یه اطلاعیه چیزی بزنن هیچ کی نمیفهمه

اگر قفلش کنن یه درد سر اگر بازش بذارن اینجوری میشه

خدا به آرچی صبر بده:w24:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز

آهان

توی این هفته چند تا پست زدی؟ جون من میتونی بگی سارا جان چندتا پست زدی؟
سجاد بیا آمار پست هایی که افراد توی این تاپیک زدن و اون یکی تاپیکه و اون یکی و اون یکی رو نشون بده:whistle:

من هم که با اجازتون قبل از شماعضو شدم توی تالار برق،رباتیک،مخترعین و مبتکرین و دانشگاهمون علوم و تحقیقات فارس پست میزدم اما بیشتر از احوال پرسی متن مینوشتم و تحلیلی صحبت میکردم.بخاطر همونا هم بود که به بنده پیشنهاداتی شد اما خوب چون توی گروه رباتیک و جاهای دیگه دانشگاهمون بودم شرمنده شدم
بنده اسپمر نبودم این تعداد پست و روزهای فعالیت گویای این مطلب هست

میگم اسم اینایی که من باهاشون صحبت میکنم رو میشه بگی؟
تالار اخبار و جاهای دیگه هنوز وراجی میکنما اما شما اونجا ها نمیای

بیا اونجا یخورده سیاسی شو با بچه ها:)

باشه دوست عزیز اگه مشکلتون منم،من دیگه هیچ پستی تو هیچ تاپیکی نمیزارم.
تو شما و دوستاتون به بحثهای مفیدتون ادامه بدین. چون انگار تنها مشکل شما با منه.فقط منم اینجا دارم حرف اضافه میزنم...خیلی خوب مشکلی نیست...ما که اینجا پارتی نداریم!!!

تمام پستای اسپممو!!! تو دفتر مدیر تالار پاک میکنم...بلکه مشکلات سایت با نبودن من حل شه !!!!
من یه مدتی اصلا پست نمیدم،شما راحت باش! نفس بکشین از دست من...
ولی خودتون دارین اینجا اسپم میکنین...

مشکلی نیست....فعلا..

آقا سید

مدیر بازنشسته
با عرض سلام ، بنده هم به نوبه خودم این انتصاب رو تبریک و برای شما آرزوی موفقیت دارم .:gol:

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه دوست عزیز اگه مشکلتون منم،من دیگه هیچ پستی تو هیچ تاپیکی نمیزارم.
تو شما و دوستاتون به بحثهای مفیدتون ادامه بدین. چون انگار تنها مشکل شما با منه.فقط منم اینجا دارم حرف اضافه میزنم...خیلی خوب مشکلی نیست...ما که اینجا پارتی نداریم!!!

تمام پستای اسپممو!!! تو دفتر مدیر تالار پاک میکنم...بلکه مشکلات سایت با نبودن من حل شه !!!!
من یه مدتی اصلا پست نمیدم،شما راحت باش! نفس بکشین از دست من...
ولی خودتون دارین اینجا اسپم میکنین...

مشکلی نیست....فعلا..

نه آبجی تقصیر تو نیست:w05:

تقصیر اون مهرانه که همه رو از راه به در میکنه:w06:

حرف من در مورد دفتر تالار کلی بود منظورم شخص خاصی نبود و الا خودت دیدی آرچی به اسپم یه نفر چه پاسخی داد و هنوز اون فرد داره اسپم میزنه

حرف من این بود که جاهایی که برای اطلاع رسانی هست نباید اسپم زد.دارم به در میگم که دیوار بشنوه

اصلا من چکارم :question:

ببخشید:w30:

spow

اخراجی موقت
با عرض سلام ، بنده هم به نوبه خودم این انتصاب رو تبریک و برای شما آرزوی موفقیت دارم .:gol:

سلامت باشی عزیز
خیلی ممنون:gol:

نه آبجی تقصیر تو نیست:w05:

تقصیر اون مهرانه که همه رو از راه به در میکنه:w06:

حرف من در مورد دفتر تالار کلی بود منظورم شخص خاصی نبود و الا خودت دیدی آرچی به اسپم یه نفر چه پاسخی داد و هنوز اون فرد داره اسپم میزنه

حرف من این بود که جاهایی که برای اطلاع رسانی هست نباید اسپم زد.دارم به در میگم که دیوار بشنوه

اصلا من چکارم :question:

ببخشید:w30:

احسان امروز اصلا اعصاب ندارم
میام کلتو ازجاش میکنم یه باردیگه تو اون تاپیک خداحافظی پیدات بشه
دهه:mad: