تبادل اطلاعات در محیط دانشگاه!

تبادل اطلاعات در محیط دانشگاه!

• عالی

رای: 3 100.0%
  • خوب

رای: 0 0.0%
  • متوسط

• ضعیف

• مجموع رای دهندگان
    3

copperfield

عضو جدید
سلام!!

بی حاشیه میرم سر اصل مطلب:

هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که دوستان هر کسی چیز خاصی(جزوه-cd-کتاب و...)لازم داره که ممکنه دیگران داشته باشند,اینجا مطرح کنه...بقیه لطف میکنن و تو دانشگاه به دستشون میرسونن!!

البته این تنها هدف این تاپیک نیست...

نکات بعد:

2.اگر کسی چیزی داره که ارزش مطالعه در زمینه خاصی رو داره(مثل یک cd جالب )اینجا مطرح کنه تا دیگران هم استفاده کنند.

3.اگرکسی میخواد یک گروه خاص تو دانشگاه تشکیل بده,اینجا مطرح کنه تا اگه کسی علاقمند بود عضو شه.

البته باز هم فقط اینا نیست...بقیه کارایی های تاپیک رو شما میتونین پیشنهاد بدین.

دوستان,لطفا مباحث فقط در راستای علمی و یا سرگرمی های سالم باشه تا کار کاملادرست انجام بشه.

تو نظر سنجی هم شرکت کنین!!!

شاد باشید...

آخرین ویرایش:

ELEC1387

عضو جدید
سلام دوست عزیز کار بسیار جالب و خوبیو شروع کردی من ورودی 87 هستم و رشتم برق-الکترونیک هست خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم برای شروع هر کی جزوه یا نرم فزار خاصی مد نظرش هست بگه تا انشا الله اگر داشتم در خدمتش باشم!

copperfield

عضو جدید
سلام دوست عزیز کار بسیار جالب و خوبیو شروع کردی من ورودی 87 هستم و رشتم برق-الکترونیک هست خوشحال میشم بتونم کاری انجام بدم برای شروع هر کی جزوه یا نرم فزار خاصی مد نظرش هست بگه تا انشا الله اگر داشتم در خدمتش باشم!

خواهش میکنم...ایشالا خودمم فردا چند تا مطلب و فایل جالب دارم که اینجا میزارم اسماشونو ,اگه کسی خواست براش رایت کنم و بیارم دانشگاه...شما هم اگر چیز جالبی دارید اینجا مشخصاتشو بگید شاید بقیه هم خواستن

پیشاپیش ممنون از همکاریتون

بقیه دوستان کجان پس؟

بالا