دوست من متریالات خامه، فک کنم فقط دیفیوس رو لحاظ کردید! بهتره که از رفلکت مپ،بامپ، و.. هم استفاده کنیsketchup & 3ds max 2013
و گلوسه کردن میتونه بهت کمک کنه، مهمترین مبحث هم متریاله،،،
دوست من متریالات خامه، فک کنم فقط دیفیوس رو لحاظ کردید! بهتره که از رفلکت مپ،بامپ، و.. هم استفاده کنیsketchup & 3ds max 2013
کارتون خوبه،
ولی اول از همه جاگیری دوربینتون ایراد داره،
نورهای سقف (منبع نور) یه حالت درخشندگی باید داشته باشه،، یا تو مکس بهشون افکت بده، یا با فتوشاپ درستشون کن
اون فرشتون هم یه خورده درشته!
متریال چوبتون هم خامه، بهتره کارتون با فتوشاپ ویرایش بشه
نکته مهمی که هست اینه که شما از آبجکتهای آماده استفاده می کنید،، نمیگم بده!! ولی بهتره که مدل از خودتون باشه،ومتریال هم از خودتون،اینطوری پیشرفتتون کند،اما کارتون عالی میشه
البته بار اول همیشه همینه، آنالیز آبجکتهای آماده خودش یه آموزشه!
متریال،نورپردازیت مشکل داره...بهترین مدلساز هم که باشی با یه رندر ضعیف زحماتتو به باد میدی..فکر کنم هنوز به vray نرسیدی..کاراتم بخصوص کف پوش bomp نداره..در کل برا رئزای اولت خیلی خوبه..منتظر کارای بعدیت هستیم
بهتون تبریک میگم پیشرفت کارتون خیلی خوبه..کارای آخرتو دوس داشتم یه خوره کوجولو تو متریال و تنظیمات رندر مشکل داری که با پیشرفتت تا حالا مطمئنم حله داداش
ممنون از نظری که دادین ولی من یه تازه کارم و بلد نیستم مدل های آماده بسازم
بعد در مورد اینکه گفتین متریال چوب خام هستش میشه بیشتر توضیح بدین که باید چیکار کنم؟
ممنون
خیلی بهتر شده.. میخواستم پیشنهاد یه فرش تو یه قسمت فضارو بدم که دیدم گذاشتی... رنگ سقف هم خوب شده... نوری هم که از بیرون زده داخل خیلی خوبه ... نور کار قبلیت هم خوبه مثل نور ظهر میمونه
ممنون لطف دارینnice hami jan nemone karat khob bodan vali hanoz jai kar v pishraft daran
این تغیر رنگها به دلیل شدت اشعه گاما هستش؛ برا تنظیم این اشعه که تاثیر زیادی بر واقعی شدن و یا تار شدن رندر داره باید تو پنجره ذخیره عکس تنظیم بشه یا تو پنجره پارامترهای مکسسلام دوست عزیز کارهات خوبن فقط یه نکته رو فراموش کردی
اگه دقت کرده باشی وقتی رندر می گیری رنگهات خیلی واقعی تر از اینا دیده میشه من دلیلش رو نمی دونم ولی راه حلش اینه که یکم تو فتوشاپ تو قسمت image - adjastment - brithness&contrust میزان کنراست رو دو بار صد کنی و یکم هم از نور کار هات کم کنی من یکی رو واسه نمونه انجام میدم ببین چه قد فرق میکنه
مشاهده پیوست 153187مشاهده پیوست 153188
چند تا اشکال کوچیک تو کار هست
اولیش اینه که فقط کار آبجکتها رو نشون میده و روی اونا تاکید شده نه فضا
دومیش نوری که میتونستین ازش استفاده کنین و منظره جلوی پنجره رو چندین برابر زیبا کنین استفاده نکردین
سومی مورد تو سقف لکه دیده میشه که نشانگر یا برخورده یا ضعف متریال
و آخرین مورد هم استفاده نکردن از نور مخفی در صورتی که مکانی براش در نظر گرفتین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | ||
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | ||
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |