تاپیک سوالات الکترونیکی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bargh86

عضو جدید
آزمایشگاه میکرو کامپیوتر

آزمایشگاه میکرو کامپیوتر

با سلام
... برای نظم هر چه بیشتر تالار ، از این به بعد سوالات خود را تنها در این تاپیک بیان نمائید .
متشکرم .
سلام من گزارش کار از آزمایشگاه میکرو می خواستم. ممنون

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
سلام دوست عزیز .
حرفتون درسته مهندسی برق با ارزشه ولی چون من رفتم سربازی بعد اینه فوق دیپلمم رو گرفتم و بعد از سربازی دانشگاه دوباره قبول شدم احساس میکنم دیگه حس خوندن برق رو ندارم . برق که خداییش سخت هستش تو مقطع کارشناسی درسته اینو که قبول داری یه جورایی حس میکنم دیگه حوصله مدار و الکترونیک خوندن رو ندارم نمیدونم چجوری تو خودم انگیزه ایجاد کنم . میترسم برم توش و نتونم تا آخر ادامه بدم . بازم ممنونم از کمکت

دوست خوبم

دنبال عشقت برو

تمامي فنون آدمي با ارزشند. حتي اگه كسي علاقه و استعداد ورزش داشته باشه حيفه لحظات خوش زندگيشو با درس هدر بده

kham00sh

عضو جدید
اگه منحني مشخصه ترانزيستور معلوم باشه باياس كردنش كه خيلي ساده ميشه. شما يك نقطه روي منحني مشخصه انتخاب مي كنيد. اگه قراره تقويت كننده بسازيد اين نقطه وسط منحني خواهد بود. وقتي نقطه انتخاب شد جريان كلكتور و ولتاژ كلكتور -اميتر معلوم ميشه و با مقاومت ها مي تونيد باياس رو طرح كنيد.

ممنون از شما.ولی اگه کامل تر بگین ممنون میشم.ولی باز هم ممنون که جواب من رو دادید.موفق باشید...........;)

reza_pishgoo2002

عضو جدید
باسلام
لطفا ساختمان مدار ساعت دیجیتال با استفاده از آی سی TTL رو برام قرار بدید.
بسیار ممنون

bmbte

عضو جدید
سوال فوری

سوال فوری

سلام.برای حل معادله زیر در متلب می تونین کمکم کنید؟

w=.22
2(1-3^(-x))/(1-2^(-x))-3=w

h-shiva

عضو جدید
كارداني به كارشناسي

كارداني به كارشناسي

سلام دوستان .
من فوق دیپلم برق الکترونیک هستم . اوائل به الکترونیک علاقه مند بودم ولی وقتی رفتم دانشگاه زیاد خوشم نیومدش .من امسال کاردانی به کارشناسی هم ازاد قبول شدم که افتادم برای ترم مهر . حالا دو دل هستم نمیدونم برم کارشناسی رو ادامه بدم یا نه؟ میترسم سخت باشه وسط را بمونم . من کلا به رشته معماری علاقه داشتم . نمیدونم چیکار کنم .به نظر شما ارزش داره لیسانس الکترونیک رو بگیرم یا نه؟

سلام دوست عزيز؛ من سال 1369 فوق ديپلم الكترونيك گرفتم ، پس از ده سال كار درصنعت دريافتم كه مدرك كارداني مظلوم ترين است يعني از اينجا مونده و از اونجا رانده ، امروزه هم به بركت دانشگاه آزاد كه مدرك ليسانس توي بازار اشباع شده به جاي فوق ديپلم ليسانس استخدام ميكنند ، پس بنا بر اين صلاح در اين است براي اينكه زير دست نماني حتما ادامه تحصيل بده و اگر همزمان تونستي جذب بازار كار بشي حتما اين كار را هم بكن . راستي يادم رفت بگم كه اين مسائل باعث شد كه من هم با وجود اين كه در كارم كاملا مسلط بودم ادامه تحصيل داده و ليسانس گرفتم . با آرزوي موفقيت شما

آخرین ویرایش:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الكترونيك به اين شيريني دلت مياد اين جور بگي؟!;) هم بخش ديودا و اون سه تا فصل اول ميرعشقي راحته هم ترانزيستور؛به نظر من البته بخشاي ترانزيستورش خيلي بهتره!ولي واقعا الكترونيك اونم الكترونيك 1 درس شيرينيه خودتو نترسون تا نمره ي خوب ازش بگيري...;)

سلام دوست عزیز فکر کنم استاد شما از تمرین های کتاب امتحان نگرفته وگر نه :crying:
همین دیروز سوال 55 فصل دیود تقی شفیعی
حدودا 3 ساعت طول کشید تا بتونیم 3 نفره این سوال رو تحلیل کنیم:crying: از روی حل تمرین:w47::w47::w47:
خدا به داد بقیش برسه:w47:
در ضمن یه وقت نگی IQ ما تعطیله ها نه خوبه اما...

سلام.
من کتاب الکترونیک صنعتی رو می خواستو دانلود کنم که هر چی سعی کردم نشد.می تونم ازتون خواهش کنم فایلس رو برای من ایمیل کنید و یه زحمت دیگه:در زمینه الکترو موتور های ac و گیربکس در صنعت نه خودرو هر چی اطلاعات از نظر عملی و کاربردی می تونید برام ارسال کنید.baharehdalaiee@yahoo.com

hasting_m

عضو جدید
تكنيك هاي افزايش گين در آپ امپ ها ومعرفي جديد ترين آي سي

تكنيك هاي افزايش گين در آپ امپ ها ومعرفي جديد ترين آي سي

سلام من براي آزمايشگاه الكترونيك3 ام يك تحقيق در مورد موضوع زير مي خوام هر كي مي دونه يا ادرس سليتي در اين مورد رو بلده حتما لطفا بهم بگه
موضوع:تكنيك هاي افزايش گين در آپ امپ ها ومعرفي جديد ترين آي سي ها ي گين بالا به همراه مشخصات
اگه ميشه جوابو به ميلم بفرستينhasting_m@yahoo.com

negarin123

عضو جدید
سلام من امسال میخوام ارشد شرکت کنم ولی نمیدونم چه کتابایی روبخونم وچه جوری شروع کنم واز چه منابعی استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید.:(

programmer 1

عضو جدید
مهمترين درخواست من از همه شما مهندسين الكترونيك

مهمترين درخواست من از همه شما مهندسين الكترونيك

با سلام ،

براي درس آزمايشگاه مدار الكتريكي چندتا مدار انتخاب كردم تا اون ها رو تحويل بدم (‌ البته ساده تر از اين هم بود ولي استاد گرامي قبول نكردند ! )
البته نمي دانم ما داريم آزمايشگاه مدار الكتريكي رو مي خونيم يا آزمايشگاه مدارهاي الكترونيكي ( خدا كرد استفاده از ميكرو كنترلر رو ديگه ممنوع كرد ) !!!

از همه اعضاي اين تاپيك تقاضا دارم هر چه دانش تحليل مدار دارند در مورد اين سه تامدار ارائه بدهند ( آخر من از تحليل اصلا سر در نمي آورم حداقل الان كه اصلا وقت ندارم و تازه دنبال اين
هستم كه مثلا ترانزيستور چي هست و ... !‌)

براي اين سه تا مدار تا پنج شنبه هفته بعد وقت دارم لطفا نا اميدم نكنيد

هرچند كه مي دونم هر چه قدر هم تحليل رو ساده بيان كنيد باز به دليل ضعف در تئوري خيلي متوجه مفاهيم نخواهم شد اما با اين همه تا جايي كه در توان داريد خواهش مي كنم ساده
بيان كنيد ( اصلا مي دونيد موضوع چيه ؟ نمي خواهم پيش استادم كم بيارم ، مثلا اگر گفت اين ترانزيستور و يا مقاومت اينجا چه كاري مي كند بي جواب باشم !! )

لطفا تا جايي كه مي تونيد توضيح بدهيد كه مثلا علت وجود مقاومت و يا ترانزيستور در اين مدار ها چيست ؟ و يا چرا دو ترانزيستور به كار رفته است ؟ و ... ) البته شما طبق پيش بيني
خودتون به سوالات احتمالي جواب بدهيد اگر سوالي باقي بود من دوباره بيان خواهم كرد .

حس مي كنم خيلي نوشتم ، اينم اصل مطالب :

1- مدار چشمك زن با سرعت متغير :

2 - مدار فينگر تاچ ( كليد لمسي )

3- مدار نشان دهنده رطوبت خاك

پس من اين سه مدار رو روي فيبر مدار چاپي مي بندم ،‌ تحليلش هم به عهده شما ( رو شما واقعا حساب كردم ، منتظرم ) .

منتظر جواب همه شما دوستان هستم . ( من اين سوال را در فروم www.daneshju.ir هم مطرح مردم ولي 3 روزه كه هنوز جواب نگرفتم ، خواهش مي كنم شما كه در اين رشته تحصيل مي كنيد كمكم كنيد )

( تا جاييكه مي تونيد ساده بيان كنيد ! )

متشكرم /.

hasting_m

عضو جدید
کمک اسیلاتوری!

کمک اسیلاتوری!

سلام من یه تخقیق در مورد اسیلاتورهای RF(RING ;LC)lمیخوام در مورد تکنیک های ساخت ومقایسه ان دو وکاربردها لطفا هر کی مطلبی داره یا سایتی در این باره رو بلده به من میل بزنه بگه چون من از اینجا بلد نیستم پیدا کنم
کمکککککککککککککککککککککککککککک
hasting_m@yahoo.com میلمه

mobin635

عضو جدید
سلام از تمام پیشکسوتان این مجموعه تشکر می کنم.
می خواستم کتابی برای طراحی مدار های الکترونیکی و مخابراتی بهم پیشنهاد کنید که به طور اساسی و دقیق در این رابطه بحث کرده باشه.
لطفاً اگر توانستید به ایمیلم ایمیل بزنید:mobin635@yahoo.com

mobin635

عضو جدید
برای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/\"http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif\" در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.

mobin635

عضو جدید
راهنمایی برای انتخاب کتاب

راهنمایی برای انتخاب کتاب

سلام
ایا کسی می تونه به من کتابی رو معرفی کنه که روان توضیح داده باشه و در رابطه با طراحی و تحلیل مدارهای الکترونیکی و مخابراتی باشه ؟ ممنون اگه تونستید به ایمیلم ایمیل بزنید:mobin635@yahoo.com

mina_1367

عضو جدید
سلام مهندسای الکترونیک
pls help me
می خوام با ترانزیستور های nmos یه فول ادر(fulladder) یک بیتی که فکر کنم همون (hulfadder) منظورش بوده رو با نرم افزار شبیه سازی کنم
می تونید در مورد منطقش و نحوه اتصال ترانزیستورها کمکم کنید
من با ترانزیستورها کار کردم (BJT) ولی خیلی وارد نیستم
لطفا کمک کنید .
Thanks

mbsamani

عضو جدید
سلام .
1) می خواستم بدونم چه طور میشه تو Matlab فایل شبیه سازی شده (Simulink)را به فایل M-file تبدیل کرد .) ( کد M-fileو بده)

gelobal (2 کردن توی Matlab چه طوریه ؟

lili _ sh

عضو جدید
درخواست جزوه مبانی الکترونیک

درخواست جزوه مبانی الکترونیک

:)خواهش می کنم به من جزوه مبانی الکترونیک راجع به خازن ها - هادی ها - نیمه هادی ها - دیود و غیره بزارید. نیاز فوری:)
ممنونم​

zi_eng_ghi

عضو جدید
salam
vala golab berut nafah midam mikhau daghighan chikar koni va fek konam ba tarahie ye feedback sade ruye op yekhorde pahnaye bando ziad koni bad ba bedast ovordaane mahale ghotbha ru madaret az ye khazene miler estefade kon ke bazam 2ta ghotbo az ham dur tar kone .albate nemidunam in hamin juri bezehnam resid

hassan_niazy

مدیر بازنشسته
مثل اینکه جو امتحانات این تاپیک رو گرفته . چون کلی سوال توش هست دریغ از چند تا جواب حسابی . در ضمن اکثر سوالات در حد یک کتب جواب دارن!!!

pesian

عضو جدید
درخواست جزوه

درخواست جزوه

کسی میتونه جزوه مدار منطقی به من بده؟:gol:

jalaleh

عضو جدید
سلام. منابع كتابهاي سوالات برق-الكترونيك براي كارشناسي ارشد را ميشه خواهش كنم به من بگين؟

IDCF

عضو جدید
سلام
من احتیاج به مدار "دستگاه مولد یون" با " نقشه فیبر مدار چاپی و اهنمای مونتاژ مدار هستم"
برام جالبه و می خوام تو منزل ازش استفاده کنم .البته ابتدا کار میخوام ببینم چقدر میتونه رضایت بخش باشه برام
من بصورت تجربی 3 سال خودم الترونیک را دنبال میکردم
نقشه دیگری که لازم دارم " میخوام دمایی بین 35-50 درجه را به مدت 2 ماه برقرار کرده و ثابت نگهدارم می دونم که به یک مدار برای تولید گرما و ترموستات احتیاج دارم ولی به دلیل تجربه کم برام مقدور نیست که اینا رو بسازم بیرون بازار هست ولی من نمی تونم چنان هزینه ای رو بپردازم در واقع مرحله آزمایشی کار میکنم و میخوام در صورت مثبت بودن اقدام مناسبتری انجام بدم
ممنون از اینکه وقت گذاشتین و خواسته من را مطالعه فرمودین
منتظر راهنمایی شما هستم.

niyayesh2009

عضو جدید
سلام دوستان عزيز
برنامه اي به زبان avr دارم شروع مي كنم
براي درايو كردن موتور پله اي مشكل دارم نميدونم چه جوري برنامه اش را بنويسم و مدار تغذيه اش چيه ؟

ahmadmn

كاربر فعال مهندسی برق
سلام دوستان عزيز
برنامه اي به زبان avr دارم شروع مي كنم
براي درايو كردن موتور پله اي مشكل دارم نميدونم چه جوري برنامه اش را بنويسم و مدار تغذيه اش چيه ؟
در سايت www.eca.ir سرچ كنيد مدارات فراوان با برنامه پيدا مي كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا