سلام
من تازه ترم اول مکانیک هستم و میخواستم که نرم افزاری در این دروه یاد بگیرم که در ترم های بعد بدردم بخوره و کمکم کنه(ضمنا گرایش هم فعلا معلوم نیست)
کدوم نرم افزار رو یاد بگیرم؟ ممنون میشم کمکم کنید
سلام، اگر یک دانشجوی سال پایینی هستید توصیه های من به شما این است:
توصیه اول این که فعلا کتاب های درسیتان را بخوانید و البته خوب بخوانید. برای یادگیری نرم افزار و این مخلفات فعلا زود است وقت گرانبهایتان را صرف امورات مهم تر کنید.
توصیه دوم این که حتما و حتما و حتما درس هایتان را از روی کتاب های انگلیسی بخوانید و مطلقا هیچ درسی را از روی کتاب فارسی نخوانید (البته بجز دروس عمومی!). یعنی این که ریاضی عمومی وفیزیک و حتی شیمی عمومی را از روی متون انگلیسی بخوانید.
توصیه سوم این که اگر می خواهید کامپیوتر یاد بگیرید بروید و یک زبان برنامه نویسی یاد بگیرید و البته کامل و همه جانبه. این که چه زبانی را یاد میگیرید اصلا مهم نیست.
توصیه چهارم این که نرم افزارهای عمومی مثل ورد و اکسل را خوب یاد بگیرید بخصوص اکسل که یاد گیری آن از نون شب هم واجب تر است.
توصیه پنجم این که اتوکد را در کنار درس نقشه کشی یاد بگیرید. اتوکد خالی بی معنی است باید اصول نقشه کشی را یاد بگیرید.
توصیه ششم این که رمان بخوانید و کتاب های متفرقه بخوانید. به عنوان یک دانشجوی سال پایینی شما اصلا نباید کتاب از دستتان بیوفتد. حتی اگر رمان بخوانید بهتر از این است که هیچ چیز نخوانید.
توصیه هفتم این که تلوزیون نگان نکنید و خودتان را از تمام جاروجنجال های سیاسی دور کنید. بگذارید اگر وقت اضافی دارید به تفریح و سرگرمی بگذرد نه به هیاهو.
مطالب دیگری هم هست که می توان اضافه کرد.