بیت ........عاشقان

حجت0110

اخراجی موقت
سلام خوش اومدید:w27:
یه چیزی به یادگار .......
:w40:

آخرین ویرایش:

حجت0110

اخراجی موقت
آسمان به ماه گفت : عشق یعنی چه ؟
ماه گفت : یعنی آمدن دوباره تو
ماه میگه: تو بگو عشق یعنی چه ؟
آسمان گفت : انتظار دیدن تو

حجت0110

اخراجی موقت
[h=3]قیمت عشق[/h]
که چون هیچی ندارد میگرید هیچکس به قدر دیوانه ندانست که قیمت عشق اشک است و قیمت اش عشق

حجت0110

اخراجی موقت
[h=3]مهر تو[/h]
شاخه اي از مهره خود بر من بده مهره من فرسوده و كهنه شده
صفايي بر زندگي من بده زندگيم تاريكو نابود شده
نفسي از روح خود برمن بده روح من در اسمان ها گم شده
پاره از عشق خود برمن بده عشق من تا ابد بد نام شده

حجت0110

اخراجی موقت
به دنیا نباید وفا کرد گرچه سخت است نباید خطا کرد
سخت است دل کندن از آن یک روز باید خداحافظی کرد

حجت0110

اخراجی موقت
[h=3]شلوخی[/h]
در میان شلوغی شهر او تنها بود و خسته، با کوله باری از غم ها در میان مردم بی تفاوت گام برمی داشت. گونه هایش خیس اشک بود و دستانش چونان بید مجنون می لرزید . پاهایش دیگر تاب تحمل بدن نحیفش را نداشت ناگاه احساس سبکی خاصی سراسر وجودش را فراگرفت و به زمین افتاد. چشمانش هنوز باز بود و گذر گام های بی تفاوت مردمانی را می دید که با سردی تمام از کنارش عبور می کردند. با دیدن این گام های سردو بی تفاوت به یاد آن روز افتاد....تنها بود ،درست مثل امروز سوز سردی گونه هایش را لمس می کرد . در تنهایی خویش در برف گام برمی داشت و هرازگاهی هم می ایستاد و نگاهی به پشت سر می انداخت .رد پایش نیز مثل خود او تنها بود....پ.ن:شاید ادامه داشته باشد

حجت0110

اخراجی موقت
[h=3]تنهایی[/h]
در تنهايي خود لحظه ها را برايت گريه كردم
در بي كسيم براي تو كه همه كسم بودي گريه كردم
در حال خنديدن بودم كه به ياد خنده هاي سرد و تلخت گريه كردم
در حين دويدن در كوچه هاي زندگي بودم كه ناگاه به ياد لحظه هايي كه بودي و اكنون نيستي ايستادم و آرام گريه كردم
ولي اكنون مي خندم آري ميخندم به تمام لحظه هاي بچگانه اي كه به خاطرت اشك هايم را قرباني كردم

حجت0110

اخراجی موقت
يک فرشته گفتم:برو و معشوقم که عاشقش هستم را ببوس!! فرشته رفت و وقتي برگشت ديدم چشماش اشکيه و گريه کرده!! به فرشته گفتم: معشوق مرا بوسيدي؟! فرشته گفت: نه نشد !! به فرشته گفتم:چرا؟!فرشته مهربون گفت:دو فرشته هيچ وقت همديگرو را نمي بوسن

بالا