خوب بیا من جات تشکر کردم... مرسیییییی
Coraline مدیر تالار پزشکی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #91 mohammad.ie69 گفت: خوب بیا من جات تشکر کردم... کلیک کنید تا باز شود... مرسیییییی
mohammad.ie69 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #92 akhoondzadeh گفت: فقط گرگان هر خلافی که دلت بخواد میکنی !! راضیم ازش !! کلیک کنید تا باز شود... منظورت بچه های گلوگاه و بهشر واینها دیگه؟؟؟؟
akhoondzadeh گفت: فقط گرگان هر خلافی که دلت بخواد میکنی !! راضیم ازش !! کلیک کنید تا باز شود... منظورت بچه های گلوگاه و بهشر واینها دیگه؟؟؟؟
Coraline مدیر تالار پزشکی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #93 akhoondzadeh گفت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... ...........
mohammad.ie69 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #94 AVA2011 گفت: مرسیییییی کلیک کنید تا باز شود... خفن یعنی گنده باکلاس ردیف....
akhoondzadeh اخراجی موقت Feb 24, 2011 #95 mohammad.ie69 گفت: منظورت بچه های گلوگاه و بهشر واینها دیگه؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... جاااان !! نه عزیز فقط گرگان !
mohammad.ie69 گفت: منظورت بچه های گلوگاه و بهشر واینها دیگه؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... جاااان !! نه عزیز فقط گرگان !
Coraline مدیر تالار پزشکی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #97 mohammad.ie69 گفت: خفن یعنی گنده باکلاس ردیف.... کلیک کنید تا باز شود... ای بد نیستن.... من فقط بچه های علوم پزشکی رو میشناسم که خیلی خفنن اما بچه های باهنر رو نمیدونم خودت کدوم دانشگاهی؟؟؟؟ شریف ؟؟؟!!!!
mohammad.ie69 گفت: خفن یعنی گنده باکلاس ردیف.... کلیک کنید تا باز شود... ای بد نیستن.... من فقط بچه های علوم پزشکی رو میشناسم که خیلی خفنن اما بچه های باهنر رو نمیدونم خودت کدوم دانشگاهی؟؟؟؟ شریف ؟؟؟!!!!
mohammad.ie69 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #98 AVA2011 گفت: ای بد نیستن.... من فقط بچه های علوم پزشکی رو میشناسم که خیلی خفنن اما بچه های باهنر رو نمیدونم خودت کدوم دانشگاهی؟؟؟؟ شریف ؟؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... نه بابا بچه تهرانم امیرکبیر میخونم واحد تفرش
AVA2011 گفت: ای بد نیستن.... من فقط بچه های علوم پزشکی رو میشناسم که خیلی خفنن اما بچه های باهنر رو نمیدونم خودت کدوم دانشگاهی؟؟؟؟ شریف ؟؟؟!!!! کلیک کنید تا باز شود... نه بابا بچه تهرانم امیرکبیر میخونم واحد تفرش
mohammad.ie69 عضو جدید کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #100 بچه ها ما رفتیم ممنون از آبجی و داداش گلم موفق باشید
Coraline مدیر تالار پزشکی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #101 منم میرم نیم ساعت دیگه مامانم میاد اگه خونه رو مرتب نکرده باشم تیکه بزرگم گوشمه !!!!!! باااای خوش گذشت
منم میرم نیم ساعت دیگه مامانم میاد اگه خونه رو مرتب نکرده باشم تیکه بزرگم گوشمه !!!!!! باااای خوش گذشت
Motahare89 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #102 خدا رحمتشون کنه ....ان شاءالله هر چی خاک ایشونه بقای عمر شما باشه.....
elyana عضو جدید Feb 24, 2011 #103 سلام بچه ها. هرکی فاتحه خوند لطفا واسه دوست منم بخونه. از بچه های معماری بود. سه هفته پیش فوت کرد.
Coraline مدیر تالار پزشکی مدیر تالار کاربر ممتاز Feb 24, 2011 #105 elyana گفت: سلام بچه ها. هرکی فاتحه خوند لطفا واسه دوست منم بخونه. از بچه های معماری بود. سه هفته پیش فوت کرد. کلیک کنید تا باز شود... وای خدای من روحشون شاد... چشم من خوندم
elyana گفت: سلام بچه ها. هرکی فاتحه خوند لطفا واسه دوست منم بخونه. از بچه های معماری بود. سه هفته پیش فوت کرد. کلیک کنید تا باز شود... وای خدای من روحشون شاد... چشم من خوندم