roshy
عضو جدید
سلام بچه ها
خوبین؟
بچه ها پیشنهاد دارم براتون
موافقا بیان اعلام کنن اسماشونو و رشته هاشونو هم بگن
رشته مقطع دکتری و گرایش
بیاین با هم تو این تایپیک برای دکتری اماده بشیم و هر روز روزانه گزارش کار بدیم که آیا برنامه امون رو رسوندیم یا نه؟ اگه هم بعضی روزا نیومدیم یا نشد بخونیم جبرانش کنیم و کلی بنویسیم
آخر هر هفته هم یه ارزیابی کنیم از هم تو هر گرایش جداگانه سوالاتی مطرح کنیم اشکال های درسیمونو بپرسیم از هم و منابع معرفی کنیم خلاصه که از هم کمک بگیریم برا موفقیت
هر کی هم پیشنهادات بهتری هم داره نظری داره یا مطلبی داره که فکر میکنه میتونه کمک کنه به بچه ها بیاد بگه اون اقایون یا خانم هایی هم که امسال رتبه خوب آوردن و خانم و اقا دکتر
شدن بیان از تجربیاتشون بگن ممنون
بچه ها پس بیاین رشته و گرایش مقطع دکتری رو بگین و برنامه روزانه اتونو بگین
من از خودم شروع میکنم مهندسی کشاورزی گرایش زراعتم و دکتری هم همینو میخوام ادامه بدم اگه خدا بخواد
امروز هم یکم جزوه هامو مرتب کردم و یه 5 صفحه خوندم

خوبین؟
بچه ها پیشنهاد دارم براتون

موافقا بیان اعلام کنن اسماشونو و رشته هاشونو هم بگن

رشته مقطع دکتری و گرایش
بیاین با هم تو این تایپیک برای دکتری اماده بشیم و هر روز روزانه گزارش کار بدیم که آیا برنامه امون رو رسوندیم یا نه؟ اگه هم بعضی روزا نیومدیم یا نشد بخونیم جبرانش کنیم و کلی بنویسیم

آخر هر هفته هم یه ارزیابی کنیم از هم تو هر گرایش جداگانه سوالاتی مطرح کنیم اشکال های درسیمونو بپرسیم از هم و منابع معرفی کنیم خلاصه که از هم کمک بگیریم برا موفقیت

بچه ها پس بیاین رشته و گرایش مقطع دکتری رو بگین و برنامه روزانه اتونو بگین
من از خودم شروع میکنم مهندسی کشاورزی گرایش زراعتم و دکتری هم همینو میخوام ادامه بدم اگه خدا بخواد