بچه ها کمکم کنید

yahell

عضو جدید
سلام
من چند وقتیه که احساس میکنم عاشق شدم
عاشق یه دختر که بعضی وقتا میبینمش...
کمک کنید میخواستم ببینم به نظر شما چه جوری برم بهش بگم؟:cry:
برو جلو بش بگو که من میخوام غیر مستقیم به شما بگم که خیلی دوستت دارم ......من عاشق شما شدم شما با من ازدواج میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟:w02:......اگه گفت بله....که هیچ;)....اگه گفت خیر:w06:....همون جا با اردنگی یه لقت میای به صورت خودت که دیگه از این حماقتا نکنی:biggrin::biggrin:

khatriya

عضو جدید
واقعا میپرسم .. یعنی اگه یه دختری قبول کنه با پسری دوست شه .. همینجوری .. دختره بدیه و بدرد ازدواج نمیخوره؟ پسر ها اینجوری فک میکنن؟

mamadj

عضو جدید
واقعا میپرسم .. یعنی اگه یه دختری قبول کنه با پسری دوست شه .. همینجوری .. دختره بدیه و بدرد ازدواج نمیخوره؟ پسر ها اینجوری فک میکنن؟
آره خیلی بده............از بدم بدتره.........اگه شما عادت به دوست شدن با پسرا کردین ....حالا هر نوع دوستی .....(که معمولا دخترا نوع مشخص میکنن...مثلا دوست داشجو مخصوی جزو....)...دیگه شوهرت واست تازگی نداره........
همینم واسه پسرا هست که نمونشو زیاد دیدم.....طرف و زمان مجردیش زیاد دختر بازی کرده...حالا دیگه که زن گرفته عادت کرده به زید بازه....خودتم میودنی کار درستی نیست ....اینو تمام روانشاسا هم گفتنو تایید کردن...حالا خود دانی

آخرین ویرایش:

khatriya

عضو جدید
آره خیلی بده............از بدم بدتره

وای خوب شد گفتی من اصلا نمیدونستم:cry: :cry: :cry:
خب ادم از کجا بدونه کی راست میگه و تورو واسه ازدواج میخواد؟ اینم شده یه حربه هر کی با هر کی دوست نمیشه .. میگن ما قصد ازدواج داریم....:surprised:

maryam_th

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ادم از کجا بدونه کی راست میگه و تورو واسه ازدواج میخواد؟ اینم شده یه حربه هر کی با هر کی دوست نمیشه .. میگن ما قصد ازدواج داریم....:surprised:
عزیزجان میدونی چی میان میگن این زرنگا؟؟؟
میگن میشه با شما آشنا بشیم؟؟
که پس فردا زد زیرش بگه من گفتم آشنا بشیم ببینیم به درد هم میخوریم، تو چرا جدی گرفتی!!!

mamadj

عضو جدید
خوب دیگه رسم روزگار شده نامردی............صبح کلاس داریم بخوابیم بهتره
به قول این پیامکه ..........در قلبتو واسه کسی باز نکن....هر کی دوست داره خودش کلید داره:gol: