دوساله نشده دوروزهبهش هيچي نگو بعدا پشيمون ميشي
دو روز بگذره يادت ميره

دوساله نشده دوروزهبهش هيچي نگو بعدا پشيمون ميشي
دو روز بگذره يادت ميره
بهش هيچي نگو بعدا پشيمون ميشي
دو روز بگذره يادت ميره
بابا اين دوستمون چي مي گه ما چي مي گيم تو چي مي گيبابا این دوستمون چی میگه ، شما چی میگید ، اینجوری که نمیشه راهنمایش کرد .
حرف منم گوش كن ضرر نمي كني
به حرف هيچ كس گوش نده اگه واقعا دوستش داري برو جلوش بهش همه چيز و بگو و ببين نظرش چيه علاقه اي كه تو نسبت بهش داري فكر نمي كنم از روي شناخت باشه به هر حال بايد بري و تكليف خودتو بفهمي شايد نامزد داره شايد تو رو نخواد شايد ......
هزاران احتمال هست ولي تو نبايد دست بردار باشي اگه واقعا مي خواهيش به حرف اين و اونم گوش نده كه مي گن درس بخون عاشق نشو اتفاقا عاشق بشو درس هم بخون زندگي وقتي قشنگه كه آميخته اي از رنگ ها باشه نه اينكه يه رنگ باشه
پس برو حرفتو بهش بزن اميدوارم به هر كس كه لياقت تو رو داره برسي و زندگيت سرشار از محبت و شادكامي باشه
خدا رو هم فراموش نكن
بابا اين دوستمون چي مي گه ما چي مي گيم تو چي مي گي
من فكر كنم خوب راهنمائيش كردم
من اومدم اینجا یه تایپیک زدم که بفهمم چیکار کنم بدتر گیج شدم
یکی میگه برو مستقیم همه چیزو بگو
یکی میگه بیخیالش شو
یکی میگه واسطه بفرس
شعر قشنگی بودحرف منم گوش كن ضرر نمي كني
به حرف هيچ كس گوش نده اگه واقعا دوستش داري برو جلوش بهش همه چيز و بگو و ببين نظرش چيه علاقه اي كه تو نسبت بهش داري فكر نمي كنم از روي شناخت باشه به هر حال بايد بري و تكليف خودتو بفهمي شايد نامزد داره شايد تو رو نخواد شايد ......
هزاران احتمال هست ولي تو نبايد دست بردار باشي اگه واقعا مي خواهيش به حرف اين و اونم گوش نده كه مي گن درس بخون عاشق نشو اتفاقا عاشق بشو درس هم بخون زندگي وقتي قشنگه كه آميخته اي از رنگ ها باشه نه اينكه يه رنگ باشه
پس برو حرفتو بهش بزن اميدوارم به هر كس كه لياقت تو رو داره برسي و زندگيت سرشار از محبت و شادكامي باشه
خدا رو هم فراموش نكن
يار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا
يار تويي غار تويي خواجه نگه دار مرا
نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی
سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا
نور تویی سور تویی دولت منصور تویی
مرغ که طور تویی خسته به منقار مرا
قطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر تویی
قند تویی زهر تویی بیش میازار مرا
حجره خورشید تویی خانه ناهید تویی
روضه اومید تویی راه ده ای یار مرا
روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی
آب تویی کوزه تویی آب ده این بار مرا
دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی
پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا
این تن اگر کم تندی راه دلم کم زندی
راه شدی تا نبدی این همه گفتار مرا
دوساله نشده دوروزه![]()
بابا این دوستمون چی میگه ، شما چی میگید ، اینجوری که نمیشه راهنمایش کرد .
از ما گفتن بودبابا اين دوستمون چي مي گه ما چي مي گيم تو چي مي گي
من فكر كنم خوب راهنمائيش كردم
بستگی به دوستی داره :یعنی شماها میگید آخر هد دوستی حتما باید ازدواج باشه؟
سلام
من چند وقتیه که احساس میکنم عاشق شدم
عاشق یه دختر که بعضی وقتا میبینمش...
کمک کنید میخواستم ببینم به نظر شما چه جوری برم بهش بگم؟![]()
اینکه به هم علاقه داریم یا نه رو زمان مشخص میکنه.... باید بیشتر باهم آشنا شیم ... اما چجوری؟بستگی به دوستی داره :
1-اگر دوستی از روی هوس باشه که طرفین تا اونجا که میتونند بهم دروغ میگن بعد هم با یه ببخشید ساده از هم جدا میشن آب از آب هم تکون نمی خوره
2-اگر دوستی طرفین از روی علاقه باشه وواقعا به هم علاقه داشته باشند برای ازدواج است
خصوصی بهت میگمبیشتر توضیح بده میگم چیکار کنی
مثلا نو دانشگاتونه یا همسایست؟
تیپش چه جوریه؟
اصلا اهل دوست شدن هست یا نه؟
....
توضیح بده کمکت میکنم
کاملا موافقم
پسرم بشین سر درس و زندگیت توی این زمونه عشق و عاشقی نمیشه نون و خورشت![]()
[/quote]خودمو جلوش سبز کردم زیر چشمی هم تحویلم گرفت .... ولی من نتونستم برم جلو....
از طرفی میترسم به خاطر اینکه من نرفتم جلو فکر کنه بی عرضم...
ولی واقعا اینجوری نیست
میخوام ببینم چطوری برم جلو که این فکرو نکنه
ببین دو راه داری
1 - روش مستقیم
2 - روش غیر مستقیم
روش غیر مستقیم اینه میری جلو و میگی که قصد ازدواج داریئ؟
روش مستقیمشم اینه که میری جلو و میگی با من ازدواج میکنید؟
این برو حتما جواب میده یا میگه آره یا نه . خلاصه تکلیفت مشخص میشه.
آخرش نفهمم چیکار کنمببین داداش اگه رفتی جلو اصلا اصلا راجب علاقه ات باهاش حرف نزن. یعنی هیچ چیز نگو که چه حسی داری که تر میخوره به دو سال انتظارت. برو جلو یه بحث کاملا عادی رو باهاش شروع کن. یه بحثی که خودت میدونی میتونی روش مانور بدی.
در طول بحث سعی کن موضوع رو به دختره ربطش بدی، مثلا چه میدونم راجب ماه و فصل صحبت کن و یهو ازش ماه تولدشو بپرس، بعدش از قبل راجب طالع بینی یکم حفظ کن و واسش داستان بباف کلا این یه مثال خودت باید راه درستشو پیدا کنی. در کل بحثت جوری باشه که حس کنه براش مهمی و بهش توجه داشتی. اصلا اصلا مستقیم و رمانتیک حرف نزن. واسه شماره دادن هم عجله نکن.
ولی یادت باشه جو گیر نباشیا که بعدا دلتو بزنه و با احساسات اونم بازی کنی.
آخرش نفهمم چیکار کنم![]()
راس میگه بخدا...نجنبی طرف رفته ها!
قبل از هر چیز همین جا از خانم های مجلس معذرت میخوام که این حرفارو میزنم اما دوست من دخترا خیلی به عشق و مسایل عاشقی اهمیت نمیدن بیشتر دنبال یکی هستن که بتونن بهش تکیه کنن مهم نیست تو چی ولی باید بتونی تکیه گاه باشی! البته عاشق واقعی هم بینشون پیدا میشه اما خیلی کمه اگه یه نگاهی به داستان های عاشقانه بندازی مجنونو میبینی که به زبون خودمون میشه دیوانه!، فرهادو میبینی که به خاطر شیرین کوهو شکافت و خیلیای دیگه... اگر دقت کنی میبینی دخترو پسره کلی وقته عاشق هم هستن اما تا یه خاستگار خوب برای دختر پیدا میشه بله رو میگه و بعدشم میگه بابام مجبورم کرد و نمیخواستمو از این جور حرفا، در صورتیکه خودش خواسته و راه درستو هم انتخاب کرده، آخه قبض آب و برق و تلفن و... نمیشه با عشق و عاشقی پرداخت کرد!!!
البته نمیشه هم ایرادی گرفت، خانم ها محافظه کار تر از آقایون هستن چون اساس یک زندگی رو تشکیل میدن.
حالا هم خیلی سرتو درد نمیارم، اما اینو بدون دخترها از پسری که جرات حرف زدن نداشته باشه خوششون نمیاد! میتونی بپرسی! اینم که فکر کنی اگه نری جلو پیش خودشون میگن عجب پسر نجیبیه، چه با حیاست و از این جور حرفا!!! از این خبرا نیست،اگه همینجوری طولش بدی بالاخره یکی پیدا می شه و قاپ عشقتو میدزده و میبره! اون وقته که پدرت در میاد، هی به خودت میگی کاشکی زودتر میرفتم جلو، کاشکی این کارو میکردم کاشکی اون کارو میکردم... اما دیگه فایده نداره.پس مثل یه مرد برو جلو حرفتو بزن یا میگه آره یا میگه نه!
اگه گفت آره که فبهالمراد، دوسال الکی صبر نکردی اگرهم گفت نه، خب آسمون که به زمین نیومده، تا دلت بخواد دختر خوب پیدا میشه. یادت باشه قرار نیست که همه از آدم خوششون بیاد، ذهنتو آزاد کن و روی نقاط ضعف و قوت خودت کار کن، خواسته هاتو روی کاغذ بنویس و دنبال کسی بگرد که بیشترین هماهنگی رو با معیارهات داره.( خیلی هم مته به خشخاش نذار)
اینو هم یادت باشه هیچ وقت بهش دروغ نگو، نه به اون نه به هیچ دختری، اگر نمیخوای باهاش ازدواج کنی بهش وعده ی ازدواج نده، شاید برای کوتاه مدت جواب بده اما اگر فهمید علاوه بر تنفری که از تو پیدا میکنه احساساتشم جریحه دار میشن و این اصلن کار انسانی نیست. خودت باش و ازش بخواه درمورد رابطه داشتن با تو فکر کنه و بعد به تو جواب بده، توی جواب گرفتن هم عجله نکن، هر روز مثل درخت جلوش سبز نشو بگو چی شد؟ چی شد؟ بهش مهلت بده تا بتونه تصمیم درست رو بگیره.
منتظرم ببینم چکار میکنیا.![]()