سلام دوباره...باورم نمیشه هنوز این تاپیک پا برجاست...
من همونی بودم که اونموقع ترم 13 بودم خخخ
راستی اون دوستی که حدس زده بود من همونم که استاد موحد 6بار انداختتم،یه حدس هاییش درسته...اما موحد منو نمینداخت!
من هی حذف میکردم،آخر سرم که یه بار بالاخره امتحان دادمو آره یادمه نمره خوبی گرفتم هم تکنو 1 - هم تکنو 2 ....
نه فقط موحد ...اکثرا همین بلا سرِ تمام واحد هام میومد.
من پاره وقت بودم و درسته که اول ترم 20تا 20تا برمیداشتم اما اصولا چون درگیر بودم آخرش 10-11تا پاس میکردم و 9تا واحد حذف :دی .....
اونم نه از سر شیطونی ،بلکه شدیدا درگیر کار و پیشرفت دادن خودم بودم و اغلبِ دروس دانشگاه از نظرم ارزش کمتری داشت به نسبتِ کارا و درسایی که خودم درگیرش بودم...
دوست دیگه ای حدس زده بود راجع به گیر کردن تو درس تجزیه با دکتر رفیع زاده...یادش به خیر!
اتفاقا جالبی دوران تحصیل من این بود که با اکثر این استادای به قول معروف بنداز، خیلی خوب بودم و همیشه هم همون ترم اول باهاشون پاس میکردم....البته با رفیع زاده من فقط شیمی عمومی داشتم ترم یک که قشنگ یادمه...با 19 پاسش کردم،ترم بعد تو پله های دانشکده منو دید گفت جودی چرا نمیای سره شیمی عمومی گفتم استاد با 19 پاسم کردین ،گفت اِ اِ اِ ...پس تجزیه بردار که اونجا بندازمت جبران شه.....خخخخخخ که البته اون ترم من تجزیه با حاجی بابایی داشتم و راحت پاس شد.
بعد هم یک موضوع جالب تر!!!! شما که انقدر درس خون بودین باید یادت باشه که شیمی تجزیه فقط و فقط پیشن نیاز درس پساب صنعتی بود و لا غیر!!!! نتیجتا بعید میدونم کسی بخاطر شیمی تجزیه دوره تحصیلش طول بکشه :دی
اما امان ازون نجف پور شیمی فیزیک که دمار ما ورودی قدیما رو دراورد....
5ترم باهاش داشتم....
2ترم اول خودم حذف کردم ،ترم 3 و 4 و 5 با پلیمر هم نیاز میکردم ..بعد پلیمر با 18-19 پاس میشد و شیمی فیزیک با 4 مینداخت

))))
رسما دو دفعه با 4 انداخت منو ... دیگه دست آخر تابستون باهاش برداشتم با 15 پاس شد!
و باعث شد 3ترم پیاپی پلیمر پاس کنم و باز حذف شه....(اونموقع نگه نمیداشتن درس پس نیازو)
جالب هم این بود که هر ترم پلیمر با یه استاد جدید میوفتاد و منو نمیشناخت و اذیتم میکرد که یعنی چی سر کلاس نمیای بمن چه که ترم پیش با یه استاد دیگه این درسو پاس کردی....
بعد دو جلسه که میرفتم میدید در حد استادی پلیمر و بلدم ...خخخخ ....آخر ترمم که نمره 17 به بالا بود هر سه بارش و بنده خداها اونا هم از دست اون دو باری که نجف پور بهم 4 داده بود،تعجب میکردن....
ههههههههههههی....چه یاد خاطراتی کردمااا یهویی....
سرتونو درد آوردم
همگی موفق باشید
هرجا و در هر حال و کاری که هستید