از همه عزیزان میخوام توضیح بدن رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی رشته پولسازی هست یا نه و اینکه کلا به درامد از این رشته فکر میکنند یا نه؟ واسه کارشناسی ارشد دلشون میخواد رشته بهتری داشته باشند یا نه؟ یا نه؟!
عرض ارادت خدمت اقای طاهری .منور فرمودید . از بچه های ماشین الات گرگانم .یعنی بودم الان فارغ شدم(فارغ التحصیل) .میگم پولدار شدی دست مارو هم بگیریا !
همون یا نه!
نمیدونم هدفت از این نظرسنجی چیه ولی اینو میدونم با هر رشته و تخصصی میشه پول درآورد حتی اونایی که اصلا تحصیلاتی ندارن!
ولی فکر کنم منظورت آینده شغلی باشه که باید بگم برای رشته ما همچین خوب نیست ولی یه آدم با اعتماد بنفس میتونه همیشه موفق باشه.تشخیص فرصت های شغلی و بدست آوردن پول تو هر رشته ای به نظر من خودش یک تخصص که هوش و تدبیر خاصی میخواد.
پس به ظاهر رشته ها دقت نکن.
سوله نگهداری ماشین الات؟!!! میشه بیشتر توضیح بدید؟سلام من خودم رشتم مکانیزاسیون کشاورزی طبق سرچهایی که کردم فهمیدم این رشته مخصوصا برای آقایون پولساز چون شما با مدرکتون ساده ترین کار یعنی سوله نگهداری ماشین آلات کشاورزی و یا تعمیرشو بزنید
موفق باشید
ببین در حال حاضر خدمات ماشین های کشاورزی کمه منظورم جاهایی که مخصوص نگهداری تعمیر و... این ماشینهاست.سوله نگهداری ماشین الات؟!!! میشه بیشتر توضیح بدید؟
عرض ارادت خدمت اقای طاهری .منور فرمودید . از بچه های ماشین الات گرگانم .یعنی بودم الان فارغ شدم(فارغ التحصیل) .میگم پولدار شدی دست مارو هم بگیریا !
ممنون . مفهوم بود. کار دوستت گرفته؟ راضی هست؟ببین در حال حاضر خدمات ماشین های کشاورزی کمه منظورم جاهایی که مخصوص نگهداری تعمیر و... این ماشینهاست.
الان یکی از دوستان خودم که فارغ التحصیل این رشته است با تاسیس یه همچین جایی داره بصورت تخصصی روی این ماشینها کار میکنه وحتی مشاور خوبی هم برای کشاورزهای محترمه که قصد خرید یا اجاره این ماشین هارو دارن
امیدوارم توضیحاتم بهتون کمکی کرده باشه
ممنون . مفهوم بود. کار دوستت گرفته؟ راضی هست؟
همون یا نه!
نمیدونم هدفت از این نظرسنجی چیه ولی اینو میدونم با هر رشته و تخصصی میشه پول درآورد حتی اونایی که اصلا تحصیلاتی ندارن!
ولی فکر کنم منظورت آینده شغلی باشه که باید بگم برای رشته ما همچین خوب نیست ولی یه آدم با اعتماد بنفس میتونه همیشه موفق باشه.تشخیص فرصت های شغلی و بدست آوردن پول تو هر رشته ای به نظر من خودش یک تخصص که هوش و تدبیر خاصی میخواد.
پس به ظاهر رشته ها دقت نکن.