به نظر شما پرسودترین تجارت چیست؟

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

إِنَّ الَّذِينَ يَتْلُونَ كِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانيةً يَرْجُونَ تِجَارَةً لَّن تَبُورَ

در حقيقت، كسانى كه كتاب خدا را مي ‏خوانند و نماز برپا مي ‏دارند و از آنچه بديشان روزى داده ‏ايم، نهان و آشكارا انفاق مي ‏كنند، اميد به تجارتى بسته‏ اند كه هرگز زوال نمي پذيرد

فاطر آیه 29

aaj6551

عضو جدید
سلام

سلام

بله .واقعا همین طوره.وقتی .من .وقتم را صرف عبادت میکنم.اصلا احساس نمیکنم که وقتم داره تلف میشه.ولی کارای دیگه را چرا

تیکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله .واقعا همین طوره.وقتی .من .وقتم را صرف عبادت میکنم.اصلا احساس نمیکنم که وقتم داره تلف میشه.ولی کارای دیگه را چرا

درسته
علاوه بر نتيجه ي خوبي كه اون دنيا داره
توي همين دنيا هم نتيجش رو مي بينيم
مثلا اطراف خودم خيلي وقتا شده كه انفاق كردن و خيلي زود از يه راهي كه باورشون هم نمي شد پول به دستشون رسيد .

V A H ! D

کاربر فعال تالار مهندسی صنایع ,
کاربر ممتاز
سلام ...

.
.
.

و واقعا چرا بعضی وقت ها غافل میشیم ...

در حدیثی قدسی از زبان امام صادق(ع) وارد شده است:

یا عبادی الصِّدّیقینَ تَنَعَّمُوا بِعِبادَتِی فِی الدُّنیا فَإنَّکُم تَتَنَعَّمُونَ بِها فِی الآخِرَةِ؛

ای بندگان راستین من! در دنیا به عبادت من متنعّم شوید؛ زیرا که در آخرت به وسیله آن بهره می گیرید»

(الکافی»، ج2، ص83)

mahifouladi

عضو جدید
خدا در آیه های10و 11 سوره صف می فرماید:
ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا شما را به تجارتی که شمارا از عذاب دردناک نجات می دهد، راهنمایی کنم؟
به خدا و رسولش ایمان آورید و با اموال و جان هایتان در راه خدا جهاد کنید. این برای شما بهتر است، اگر بدانید.

الهام3

عضو جدید
به نظرمن هر تجارتی که طرف مقابلت خدا باشه سودبی نهایت داره
من که تا حالا هرتجارتی باهاش کردم ضرر نکردم