به خاطر پوست تان، سيب را با پوست بخوريد ... 

نقل قول:
بر اساس نتايج تحقيقات، ويتامين ها، مواد مغذي، آنتي اكسيدان ها و ديگر ذخاير غذايي به طور مستقيم روي پوست تاثير مي گذارند و پوست از غذاهايي كه مي خوريم بسيار تاثيرپذير است. ويتامين هاي موثر در فعاليت پوست، ويتامين C، E، K و B كمپلكس هستند.
ويتامين C و E به كاهش آسيب راديكال هاي آزادي كه در اثر نور خورشيد، سيگار كشيدن و ... ايجاد مي شود، كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد، كلاژن، الاستين و فيبرهاي حمايت كننده در ساختمان پوست را تخريب كرده و باعث چين و چروك و علايم پيري مي شوند.
ويتامين ها بخشي از كل غذاهاي دريافتي ما هستند و براي متابوليسم و عملكرد فيزيولوژي آن ضروري مي باشند، البته اين به آن معني نيست كه ويتامين به خصوصي وجود ندارد كه براي پوست مفيد باشد.
ويتامين ها نيز مثل هورمون ها اندازه مشخصي دارند و نبايد از حد معمول متجاوز شود.
* ويتامين C مي تواند به لايه هاي پوست نفوذ كرده و باعث كلاژن سازي شود.
* ميزان مورد نياز ويتامين اي، 400 واحد روزانه است كه در دانه هاي روغن گياهي و سبزيجات برگي شكل وجود دارد كه در كاهش خشكي و زبري پوست موثر است.
* ويتامين A براي ترميم بافت پوست موثر است و در ميوه ها و سبزيجات وجود دارد و در كاهش چين و چروك، كنترل خوب آكنه و بهبود نسبي پسوريازيس موثر است.
* كاهش ويتامين هاي گروه B مي تواند به درماتيت، خارش و واكنش هاي پوستي و ريزش مو منجر شود، بنابراين در رژيم غذايي جهت به دست آوردن ويتامين B مي توان از برنج، موز، تخم مرغ و... استفاده كرد.
* نياسين از ويتامين هاي اختصاصي گروه B است كه به رطوبت و جواني پوست كمك مي كند. همچنين خاصيت ضدالتهاب داشته و در خشكي و تحريك پذيري پوست و روشن تر شدن رنگ پوست موثر است.
* ويتامين K به صورت موضعي در كاهش خطوط تيره دور چشم موثر است.
بيش از 2 هزار تركيب آنتي اكسيدان در غذاها وجود دارد ولي بيش از همه، ويتامين هاي E ، C و بتاكاروتن و نيز ماده مغذي سلنيوم مهم هستند.
طبق تحقيقات انجام شده توسط دانشگاه فلوريدا، بعضي از انواع آنتي اكسيدان ها در پوست ميوه ها وجود دارد. شايد به همين دليل است كه مصرف ميوه ها با پوست مفيدتر است. از جمله اين ميوه ها سيب است كه مواد فيتوشيميايي موجود در سيب اثرات ضدسرطان دارد و در پوست سيب درختي 87 درصد بيشتر از مغز ميوه است.


نقل قول:
بر اساس نتايج تحقيقات، ويتامين ها، مواد مغذي، آنتي اكسيدان ها و ديگر ذخاير غذايي به طور مستقيم روي پوست تاثير مي گذارند و پوست از غذاهايي كه مي خوريم بسيار تاثيرپذير است. ويتامين هاي موثر در فعاليت پوست، ويتامين C، E، K و B كمپلكس هستند.
ويتامين C و E به كاهش آسيب راديكال هاي آزادي كه در اثر نور خورشيد، سيگار كشيدن و ... ايجاد مي شود، كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد، كلاژن، الاستين و فيبرهاي حمايت كننده در ساختمان پوست را تخريب كرده و باعث چين و چروك و علايم پيري مي شوند.
ويتامين ها بخشي از كل غذاهاي دريافتي ما هستند و براي متابوليسم و عملكرد فيزيولوژي آن ضروري مي باشند، البته اين به آن معني نيست كه ويتامين به خصوصي وجود ندارد كه براي پوست مفيد باشد.
ويتامين ها نيز مثل هورمون ها اندازه مشخصي دارند و نبايد از حد معمول متجاوز شود.
* ويتامين C مي تواند به لايه هاي پوست نفوذ كرده و باعث كلاژن سازي شود.
* ميزان مورد نياز ويتامين اي، 400 واحد روزانه است كه در دانه هاي روغن گياهي و سبزيجات برگي شكل وجود دارد كه در كاهش خشكي و زبري پوست موثر است.
* ويتامين A براي ترميم بافت پوست موثر است و در ميوه ها و سبزيجات وجود دارد و در كاهش چين و چروك، كنترل خوب آكنه و بهبود نسبي پسوريازيس موثر است.
* كاهش ويتامين هاي گروه B مي تواند به درماتيت، خارش و واكنش هاي پوستي و ريزش مو منجر شود، بنابراين در رژيم غذايي جهت به دست آوردن ويتامين B مي توان از برنج، موز، تخم مرغ و... استفاده كرد.
* نياسين از ويتامين هاي اختصاصي گروه B است كه به رطوبت و جواني پوست كمك مي كند. همچنين خاصيت ضدالتهاب داشته و در خشكي و تحريك پذيري پوست و روشن تر شدن رنگ پوست موثر است.
* ويتامين K به صورت موضعي در كاهش خطوط تيره دور چشم موثر است.
بيش از 2 هزار تركيب آنتي اكسيدان در غذاها وجود دارد ولي بيش از همه، ويتامين هاي E ، C و بتاكاروتن و نيز ماده مغذي سلنيوم مهم هستند.
طبق تحقيقات انجام شده توسط دانشگاه فلوريدا، بعضي از انواع آنتي اكسيدان ها در پوست ميوه ها وجود دارد. شايد به همين دليل است كه مصرف ميوه ها با پوست مفيدتر است. از جمله اين ميوه ها سيب است كه مواد فيتوشيميايي موجود در سيب اثرات ضدسرطان دارد و در پوست سيب درختي 87 درصد بيشتر از مغز ميوه است.