به این پیام ها اعتقاد دارین؟

horsepower

عضو جدید
بدترینش اینکه قسمت میده به حضرت زهرا و خدا و پیغمبر ادم نمیدونه با قسم هاش چکار کنم
با خودم عهد بستم اگه دفعه بعدی همچین پیامی برام اومد ذکرش رو عوض کنم و تعدادش رو هم به نیت 124000 هزار به نیت پیامبران تغیر بدم بفرستم برا خود طرف تا ایشا ... یه خبر خوش از طرف مخابرات براش بیارند
ایول خوشم اومد

termah

مدیر بازنشسته
سلام بر مهندسین الان بهم یه پیام اومد که می گفت اگه به حضرت زینب اعتقاد داری اینو به 20 نفر بفرست یکی نفرستاده کارشو از دست داده یکی دیگه فرستاده به 20 نفر 20ملیون پول رسیده دستش؟ به اینا معتقدین؟اگه به شما این پیام می اومد می فرستادین؟

اتفاقا واسه دوست منم اومد نه بابا اين مسخره بازيا چيه:mad: طرف بيكاره 6 صفحه اس تم اس حروم كرده مخ ملتو كار گرفته:mad::mad: سريع پاكش كن:razz:

کنترل871

عضو جدید
سلام میگن کسی حتی نمیتونه شما را قسم به زور بده کسی نمیتونه جای شما تصمیم بگیره وشمارا با یک نوشته مجبور کند اینها خرافه یا انحرافات دینیه من بعضی وقتا دوست داشته باشم نیت میکنم میفرستم تازه سعی میکنم قسمتای آخرش که تهدید داره پاک کنم

vafa8989

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا بهش اعتقاد ندارم فقط بازی کردن با اعتقادات دیگرانه و فقط مخابرات که ازش سود می بره
به نظر من توهین به شعور ادماست
من خودم از اونجایی که تو خونواده تنها دختریم که اعتقادات مذ هبی دارم همه این پیاماشونو برام می فرستن در حقیقت هر مو قع کم میارن یادم میوفتن و این کار برام دقیقا حکم توهین دارهههههه

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر مهندسین الان بهم یه پیام اومد که می گفت اگه به حضرت زینب اعتقاد داری اینو به 20 نفر بفرست یکی نفرستاده کارشو از دست داده یکی دیگه فرستاده به 20 نفر 20ملیون پول رسیده دستش؟ به اینا معتقدین؟اگه به شما این پیام می اومد می فرستادین؟
اعتقاد ندارم اصلا

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه به هیچ وجه
به شما توصیه می کنم گول این چیزارو نخورید.
دوستانی که دنبال خرافه می گردند این یه نمونش!
اتفاقا بنده دومیو قبول دارم. اگه ملت همینجور فرت و فرت اس ام اس بزنن 20 میلیون که سهله 200 میلیون گیر مخابرات میاد

mahsamah110

عضو جدید
منم اعتقادی ندارم.
حالا از این پیاما میدن که مثلا تا ولادت امام زمان(عج)مثلا 10 روز مونده روزی 10 تا صلوات بفرستید و به 10 نفر دیگه ارسال کنید،اینا رو چه کار میکنید؟

چون معتقدم صلوات فرستادن کار خوبیه، و به امام زمان اعتقاد دارم، فوروارد میکنمش

این خیلی فرق داره با اینکه بگی بعد از ده روز امام زمانو خواب میبینی و این دست چرندیات...

این مثل اینه که به دوستات خبر بدی بیان به یه فقیر کمک کنن، یا یه کتاب بهشون معرفی کنی بخونن

بالا