مقاله ای در مورد کلونی مورچه ها
m_pe عضو جدید Jan 26, 2011 #1 مقاله ای در مورد کلونی مورچه ها پیوست ها kloni.zip 79 کیلوبایت · بازدیدها: 0
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 27, 2013 #3 المینا گفت: سلام میخواستم بدونم چیزی درباره Hyper Cube Ant Colony میدونید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده
المینا گفت: سلام میخواستم بدونم چیزی درباره Hyper Cube Ant Colony میدونید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 27, 2013 #4 المینا گفت: سلام میخواستم بدونم چیزی درباره Hyper Cube Ant Colony میدونید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده
المینا گفت: سلام میخواستم بدونم چیزی درباره Hyper Cube Ant Colony میدونید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده
المینا عضو جدید Jun 28, 2013 #5 yas87 گفت: بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده کلیک کنید تا باز شود... بله. حتما.ممنون میشم
yas87 گفت: بله من يکسري مقاله و الگوريتمشو دارم اگه بخواين در اختيارتون ميزارم اين الگوريتم يکي از روش هاي فرازهني محسوب ميشه در حل مسائل که از حرکت مورچه ها الگو برداري شده کلیک کنید تا باز شود... بله. حتما.ممنون میشم
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 29, 2013 #6 المینا گفت: بله. حتما.ممنون میشم کلیک کنید تا باز شود... تو این مقاله الگوریتمشو توضیح داده البته مقاله ازieeeهم زیاده که بهینه سازیشو توضیح دادن پیوست ها Jafarpour-CSICC-2008-76- Ant LA 3.pdf 221.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
المینا گفت: بله. حتما.ممنون میشم کلیک کنید تا باز شود... تو این مقاله الگوریتمشو توضیح داده البته مقاله ازieeeهم زیاده که بهینه سازیشو توضیح دادن