بهترین گرایش مهندسی نساجی

ahhe

عضو جدید
سلام
میخواستم بدونم بهترین گرایش نساجی (رتبه بهتر و آینده کاری بهتر) کدومه؟
با رتبه 6000 منطقه 1 مهندسی نساجی صنعتی اصفهان بهتره یا مکانیک وعمران شهرکرد و کاشان ؟
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

behibeh

عضو جدید
سلام
با رتبه 6000 منطقه 1 مهندسی نساجی صنعتی اصفهان بهتره یا مکانیک وعمران شهرکرد و کاشان ؟

سلام. من سال 88 با رتبه 7000 نساجی صنعتی رو آوردم.اون موقع هم ظرفیت ها بالا رفته بود. اما به نظر من شما باید اول علاقه خودتو در نظر بگیری . بعد انتخاب رشته کنی. خود من اول که وارد این رشته شدم علاقه خاصی به اون نداشتم اما بعد از مدتی فهمیدم که این رشته ضمینه های گسترده ای برای پیشرفت داره و الان واقعا لذت می برم که در این رشته تحصیل میکنم.اگه به نساجی علاقه داری به نظر من مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان خیلی خوب هست.

ahhe

عضو جدید
میشه بگین کدوم گرایشش بهتره ؟
تکنولوژی، شیمی الیاف یا پوشاک؟

behibeh

عضو جدید
میشه بگین کدوم گرایشش بهتره ؟
تکنولوژی، شیمی الیاف یا پوشاک؟
این که کدوم گرایش بهتره بستگی به علاقه خودت داره.گرایش تکنولوژی بیشتر روی مباحث مکانیکی مواد نساجی و ماشین ها و دستگاههای نساجی و طراحی تقریبی آن می پردازد.گرایش شیمی الیاف بیشتر روی خواص شیمیایی مواد نساجی و و عملیات های شیمیایی که روی آنها انجام می شود تمرکز دارد. گرایش پوشاک نیز همانطور که از اسمش پیداست در مورد استفاده از نساجی برای تولید پوشاک بحث می کند. به نظر من دو گرایش تکنولوژی و شیمی الیاف بهتر از گرایش پوشاک هستند.

lady Engineer

عضو جدید
من گرایشم شیمیه و میگم شیمی بهتره! :cool:
تکنولوژی و پوشاک هم بد نیست، تکنولوژی که بیشتر فنیه و به درد آقایون میخوره و با دستگاه ها و مکانیزمشون سر و کار داره.
شیمی آزمایشگاهی تره و شیرین تر!

منم با توجه به رتبه ام اصلا انتظار نداشتم نساجی قبول بشم، و اشتباهی که کرده بودم توی انتحاب رشته ام فقط روزانه سراسری ها رو زدم و هیچ رشته شبانه و غیرانتفاعی و ... نزدم. الانم روزانه سراسری بزد مهندسی نساجی گرایش شیمی نساجی و علوم الیاف میخونم. و از رشته ام هم راضی ام. با این که اسم دهن پر کنی نداره و زیاد با کلاس نیست ولی بازار کارش خوبه و رشته جالب و قابل فهمیه...
تازه حکمت قبولیمو توی این رشته فهمیدم.

آخرین ویرایش:

lady Engineer

عضو جدید
سلام

مسلما رشته های صنعتی اصفهان بهتره. صنعتی اصفهان رو از نظر علمی اصلا با شهرکرد و کاشان مقایسه نکن.
رشته اش هم بستگی به خودتون و علاقتون داره. اگه نساجی رو دوست نداری الکی نیا. برو هر چی دوست داری، حالا هر جایی میخواد باشه.مهم علاقه است.
ولی اینو بدون که بازار کار بقیه رشته های مهندسی تقریبا اشباع شده ولی نساجی هنوز خیلی جای کار داره.

البته فکر کنم یه کم دیر جواب دادم. :D ولی اشکال نداره بزار بقیه از سخنان گوهر بارم! استفاده کنند.;)

eng_textile

عضو جدید
دوست خوبم اگه صادقانه و بدون پيش داوري بخواييم نظر بديم بايد اينگونه تعريف كنيم
تكنولوژي//// گرايشي كاملا مرتبط با مكانيك . فني شدن در ساخت دستگاه‌هاي نساجي ( به نظر رشته‌ي بسيار زيبايي مياد كه البته خودم خيلي دوستش دارم- شايد ارشد همينو بخونم)
شيمي يا الياف//// گرايشي مربوط به شيمي كه واحد‌هاي زيادي هم از انواع شيمي مثل شيمي آلي 1و2، شيمي تجزيه، شيمي فيزيك و ... پاس ميكنن.
پوشاك///// اين رشته شامل يك درس شيمي آلي 1 و مناسب براي دوست‌داران فيزيك و رياضي. كه البته فارغ‌التحصيلان اين رشته بيشتر در زمينه‌هاي فشن و مد هستن و البته براي كار بيشتر تكيه بر خلاقيت و پشتكار خودشون هست. معمولا كارخانه‌دار يا توليدي داران هستند.
بنده خودم رشتم پوشاك هست و بايد بگم دوست خوبم lady engineer اونطوري كه شما ميفرماييد چيز خاصي نداره،‌ يكمي بي انصافي ، چيز خاص زياد داره.
مطالعه‌ درباره‌ي لباسي كه تن اشخاص هست و داشتن اطلاعاتي از لباس تنشون كه حتي خودشونم نميدونن خيلي زيبا و كارآمد هست.
رشته‌ي بسيار ملموسي هم هست.
در نهايت به نظر من هر گرايش نساجي به نوبه‌ي خودش زيبا و خواندني هست كه اميدوارم محصلان در اين رشته همواره در هر گرايشي هستند موفق و پيروز باشند.

lady Engineer

عضو جدید
دوست خوبم اگه صادقانه و بدون پيش داوري بخواييم نظر بديم بايد اينگونه تعريف كنيم
تكنولوژي//// گرايشي كاملا مرتبط با مكانيك . فني شدن در ساخت دستگاه‌هاي نساجي ( به نظر رشته‌ي بسيار زيبايي مياد كه البته خودم خيلي دوستش دارم- شايد ارشد همينو بخونم)
شيمي يا الياف//// گرايشي مربوط به شيمي كه واحد‌هاي زيادي هم از انواع شيمي مثل شيمي آلي 1و2، شيمي تجزيه، شيمي فيزيك و ... پاس ميكنن.
پوشاك///// اين رشته شامل يك درس شيمي آلي 1 و مناسب براي دوست‌داران فيزيك و رياضي. كه البته فارغ‌التحصيلان اين رشته بيشتر در زمينه‌هاي فشن و مد هستن و البته براي كار بيشتر تكيه بر خلاقيت و پشتكار خودشون هست. معمولا كارخانه‌دار يا توليدي داران هستند.
بنده خودم رشتم پوشاك هست و بايد بگم دوست خوبم lady engineer اونطوري كه شما ميفرماييد چيز خاصي نداره،‌ يكمي بي انصافي ، چيز خاص زياد داره.
مطالعه‌ درباره‌ي لباسي كه تن اشخاص هست و داشتن اطلاعاتي از لباس تنشون كه حتي خودشونم نميدونن خيلي زيبا و كارآمد هست.
رشته‌ي بسيار ملموسي هم هست.
در نهايت به نظر من هر گرايش نساجي به نوبه‌ي خودش زيبا و خواندني هست كه اميدوارم محصلان در اين رشته همواره در هر گرايشي هستند موفق و پيروز باشند.

مسلما همه رشته هاو گرایش ها خوب هستند و کاربرد و اهمیت خودشونو دارند.
قصد جسارت یا تمسخر نداشتم. ببخشید:cry:

eng_textile

عضو جدید
نه بابا مهندس مهندس ها
غصه نخور
ناراحت نشدم
ما بروبچ نساجي اين حرفا رو با هم نداريم.
موفق باشي دوست نازنينم

بالا