♦ این مقدار برای 3-4 نفر کافیست.
مواد لازم:
• بلال ... 4 عدد
• کره ... 20 گرم
• نمک ... به مقدار کم
طرز تهیه:
• برگهای بلال را مطابق تصویر از قسمت بالای آن جدا نمایید.
• کاکل بلال را جدا کنید.
• برگهای بلال را به طرف پایین آن برگردانید.
• همه برگهای بلال را مطابق تصویر به طرف پایین برگردانید.
• یک نوار خیلی باریک از برگ بلال را جدا نمایید.
• برگهای بلال را با دست جمع کرده و مطابق تصویر ببندید.
• قسمت اضافی برگها را بریده و مرتب کنید(به طول 10 سانتی متر).
• بلال ها را شسته و داخل ظرف مناسبی قرار دهید.
• تا بالای سطح بلال ها را با آب پر کرده و بپزید.
• بلال ها را از آب خارج نموده و با چنگال روی آن را کره بمالید.
• روی بلال را کمی نمک زده و سرو کنید.
نکات:
به هنگام پخت هم میتوانید مقدار کمی نمک داخل آب بریزید.