بزرگترین ظلم و حق کشی علیه زنان

JavadMessi

مدیر بازنشسته
کتاب بالا رو اگر وقت داشتید بخونید متوجه میشید چرا ظلم به زنان واقعا در دین هست. یه نقل قول جالب از کتاب می زارم تا بدونید کتاب چی ها نوشته ...

زنان کشتزار شمایند، بر کشتزارتا از هر حا که مایلید وارد شوید. این گفته از دو نظر دال بر این حقیقت است که آن زمان به عنوان اولا شیئی و ثانیا به عنوان مایملک مرد در نظر گرفته می شده است.
اول انکه وی به کشتزار یعنی به یک دارایی و مایملک تشبیه شده ایت و دوم آنکه حق ورود به کشتزار از هر کجای آن حقی است که تنها به کسی که مالک آن است می تواند تعلق بگیرد.
سیامک ستوده - زن و k در تاریخ - ص 228
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/275326-من-مرد-سالار-هستم-و-...?p=3656062&viewfull=1#post3656062

hirt

عضو جدید
کتاب حجم غول نداره، دانلودش کن بعدا بخونش، متن شما رو هم تو اون تاپیک قبلا خونده بودم، واقعا خوب اشتباهات رو با لاک غلط گیری می کنید ...
یهودیان گفتند ... نصاری ها گفتند ... پیامبر گفت... ( تمام استدلال ها معمولا اینجورین! )
خدا به جای رحم زنان گفت خود زنان ... حتما خدا می دونست شما یه روزی می آیید میگید خدا منظورش این نیست یه چیزی دیگس خودش از قصد این طوری کرده؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
کتاب حجم غول نداره، دانلودش کن بعدا بخونش، متن شما رو هم تو اون تاپیک قبلا خونده بودم، واقعا خوب اشتباهات رو با لاک غلط گیری می کنید ...
یهودیان گفتند ... نصاری ها گفتند ... پیامبر گفت... ( تمام استدلال ها معمولا اینجورین! )
خدا به جای رحم زنان گفت خود زنان ... حتما خدا می دونست شما یه روزی می آیید میگید خدا منظورش این نیست یه چیزی دیگس خودش از قصد این طوری کرده؟

مهندس یکم مطالعه کن بعد نظر بده.
اینکه آیات قرآن شان نزول دارند رو تقریبا همه میدونند.ضمنا اگه خیلی بی طرفی و قصد و غرضی نداری کل قرآن و کل دین رو با هم ببین نه فقط یک آیه ای که بخوای برای خودت تفسیرش کنی و بعدش هم نتیجه بگیری که اسلام فلان و اسلام بهمان.اگر شما استدلالهای قوی دارید بسم الله اما این جمله که"تمام استدلال ها اینجورین" اصلا استدلال خوبی نیست

hirt

عضو جدید
مهندس یکم مطالعه کن بعد نظر بده.
اینکه آیات قرآن شان نزول دارند رو تقریبا همه میدونند.ضمنا اگه خیلی بی طرفی و قصد و غرضی نداری کل قرآن و کل دین رو با هم ببین نه فقط یک آیه ای که بخوای برای خودت تفسیرش کنی و بعدش هم نتیجه بگیری که اسلام فلان و اسلام بهمان.اگر شما استدلالهای قوی دارید بسم الله اما این جمله که"تمام استدلال ها اینجورین" اصلا استدلال خوبی نیست

نمی دونم چرا احساس می کنید برای اینکه باید خیلی بفهمم از دین و این حرفا باید کتاب ها و حرفهای تکراری چند نفر رو بخونم، همه اش متاسفانه شبیه همند.

باز متاسفانه یادتون رفته که " کل قرآن " معنی نداره، یه تعداد آیاتی اومده، بعد از فوت پیامبر اسلام بازماندگانش به فکر تدوینش افتادن، بر حسب ذهنیت خودشون اومدن آیه ها رو چیدن، قرآن کتابی هست با 6200 ( تقریبا ) آیه که با هیچ نوع نظم و منطق خاصی چیده نشده، بعضی از سوره ها در تقدم و تاخرشون شک هست ( مثل النصر و ... ) چه برسد آیه ها ی این سوره ها ( اطلاعات بیشتر در ای بوک قرائت غیر دینی قرآن - رضا آیرملو - جلد اول - ص 193 )

در آخر هم میگم که کتاب دکتر آیرملو خودش یه کتاب بسیار قوی هست از لحاظ استدلال ( دوره سه جلدی قرائت غیر دینی قرآن ) لازم نیست من دوباره بیانشون کنم، شما یا هر کس دیگه ای می خواد حرف منو بشنوه کتاب ایشون رو مطالعه کنه . . .

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ پیدایش انسان و زندگى اجتماعى اش به قریب به یک میلیون سال قبل باز مى گردد. از این مدت، به جز شش هزار سال آخر آن نظام مادر تبارى برقرار بوده است که در آن زن و مرد در روابط میان خود از آزادى و برابرى کامل بر خوردار بوده اند و تنها در شش هزار سال اخیر است که با بر قرارى نظام پدرسالارى این روابط دچار محدودیت و زن به برده مرد تبدیل شده است.

لینک در هاتفایل آپلود باز و در فیک 1

کتاب بالا رو اگر وقت داشتید بخونید متوجه میشید چرا ظلم به زنان واقعا در دین هست. یه نقل قول جالب از کتاب می زارم تا بدونید کتاب چی ها نوشته ...

زنان کشتزار شمایند، بر کشتزارتا از هر حا که مایلید وارد شوید. این گفته از دو نظر دال بر این حقیقت است که آن زمان به عنوان اولا شیئی و ثانیا به عنوان مایملک مرد در نظر گرفته می شده است.
اول انکه وی به کشتزار یعنی به یک دارایی و مایملک تشبیه شده ایت و دوم آنکه حق ورود به کشتزار از هر کجای آن حقی است که تنها به کسی که مالک آن است می تواند تعلق بگیرد.
سیامک ستوده - زن و k در تاریخ - ص 228

نکته جالب دیگری که مالکیت بر زن را از جهت دیگری تایید می کند، اینست که در جنگها زنان به همراه همه اشیا تصرفی دیگر به عنوان غنائم جنگی محسوب می شدند. و جالب اینکه در حالیکه در زمان صلح زنا یعنی خوابیدن با زن شوهر دار به عنوان تجاوز به حق مالکیت دیگران یعنی جرم محسوب می شده ولی همین عمل در مورد زنان شوهر داری که در جنگها اسیر می شده، ولی همین عمل در مورد زنان شوهر درای که در جنگها اسیر می شده اند صورت دیگری بخود می گرفته باین معنا که به هیچ وجه جرم محسوب نمی گشته است.

سیامک ستوده - زن و k در تاریخ - ص 234

سلام
سر این قبری که شما دارید گریه میکنید اصلا توش مرده نیست
علم تفسیر و شان نزول و.......ندید گرفتید و دارید برداشتهای خودتون انجام میدید
درکل باید سخنان دوطرف بررسی شود وسپس با قطعیت اعلام نظر کرد