بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم شما چرا 24ات نشد25 من خودم 22 بودم ولی دوست من 23 بود اعتراض هم نزده بود با این حال بعد از اعلام اعتراضا 25 شد و قبول، من جای شما دارم حرص میخورم خیلی بی انصافیه
من خودم اینقده حالم گرفته که نگو !! تازه تهران هم رفتم نذاشتن حتی داخل بشم !!!!

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خودشون نمیگن ما چند ماه منتظر می مونیم، بعد میگن چرا جوونامون افسرده ان، پارسال 24 شدی؟ گریه نکردی؟ :(
بیخیال هنوز از افسردگیش نیومدم بیرون که اینم اومد روش خدا کنه در اوج نا امیدی ههممون (اونایی که واقعا زحمت کشیدن) نتیجه خوبی بگیریم نمیدونم چرا امروز خرابش کردم اصلا انگار کور شدم همکفو زیر زمین دیدم !!!

RAHA60

کاربر فعال
بیخیال هنوز از افسردگیش نیومدم بیرون که اینم اومد روش خدا کنه در اوج نا امیدی ههممون (اونایی که واقعا زحمت کشیدن) نتیجه خوبی بگیریم نمیدونم چرا امروز خرابش کردم اصلا انگار کور شدم همکفو زیر زمین دیدم !!!
یعنی فقط صفحه را جابجا کشیدید؟فکر نکنم مشکلی باشه.زیرزمین مشخصه دیگه؟

Msd Shb

عضو جدید
سلام مهندسین گرامی, تحلیل من از سوال امسال : رمپ از جنوب شرقی مستقیم به طول 12 متر با احتساب یک متر اول و اخر 10% که به کد -2.60 میرسه و دقیقا 10 متر برای فضای گردش و پارکینگها میمونه , باکس پله و اسانسور تو ضلع غربی بعد از 10 متر پارکینگ, رمپ معلول از 3 متری شمال غربی در امتداد ضلع تا لب ورودی ساختمان که سکویی مشترک واسه مسکونی و فروشگاس, به این ترتیب با دهانه اخر 7 متری هم سرگیری رمپ در میاد هم عمق نورگیری واحد 65 متری تامین میشه, یه نورگیر 3 در 4 تو واحد 135 متری و بین دو واحد 100 متری در ضلع شرقی جواب میده, از تحلیلم مطمعنم حیف که نتونستم جزییات و بکشم

Msd Shb

عضو جدید
ارتفاع زیر زمین -2.60 میشه یعنی +10 همکف منهای 30 سقفش و 240 زیرزمین که با 12 متر رمپ از جنوب که خودش -1.00 در میاد, 18 تا پله تا همکف +10 20 تا پله تا اول 18 تا پله تا دوم همشونم 17 سانتی

Msd Shb

عضو جدید
نه دوست عزیز, اصلن نیاری به کنسول نداشت دقیقن مساحتا با یه نورگیر 12 متری و باکس پله و اسانسور مساحت زمین میشد

fatane_a

عضو جدید
سلام مهندسین گرامی, تحلیل من از سوال امسال : رمپ از جنوب شرقی مستقیم به طول 12 متر با احتساب یک متر اول و اخر 10% که به کد -2.60 میرسه و دقیقا 10 متر برای فضای گردش و پارکینگها میمونه , باکس پله و اسانسور تو ضلع غربی بعد از 10 متر پارکینگ, رمپ معلول از 3 متری شمال غربی در امتداد ضلع تا لب ورودی ساختمان که سکویی مشترک واسه مسکونی و فروشگاس, به این ترتیب با دهانه اخر 7 متری هم سرگیری رمپ در میاد هم عمق نورگیری واحد 65 متری تامین میشه, یه نورگیر 3 در 4 تو واحد 135 متری و بین دو واحد 100 متری در ضلع شرقی جواب میده, از تحلیلم مطمعنم حیف که نتونستم جزییات و بکشم

من پارکینگ و دقیقا مث شما حل کردم. از درست بودنش مطمینم. ولی یه کاری کردم که حس میکنم اشتباست. همکف رو پلکانی طراحی کردم سمت جنوب رو لابی گذاشتم که 1 متر پایین تر از قسمت قسمت شمالی بود. در واقع با توجه به شیب زمین میخاسم پلن همکف پلکانی باشه که دیگه مجبور به استفاده از جک معلول نباشم( ورودی مسکونی رو از قسمت پخ گرفتم و فروشگاه رو شمال غرب..) از لحاظ ارتفاع زیرزمین و همکف و... همه چی اوکی بود. ولی ظاهرا این اختلاف ارتفاع دردسرسازه. شنیدم اگه اختلاف ارتفاع بش از 60 سانت باشه باید درز انقطاع بدی. کسی میتونه بگه باید درز انقطاع می ذاشتم یا خیر؟؟؟

SBARZEGAR

عضو جدید
در ضمن باید بگم که پلان باید 100 درصد ساخته میشد
ضلع جنوب منفی یک بود که گمونم سر گیری رامپ تو 7 متری از لب جاده جنوبی تموم میشد
رامپ میشد 10 متر
1 متر اول و اخر 10 درصد شیب 8 متر وسطی 15 درصد
البته اگه همه رو 15 درصد بگیرید هم قبوله
انقدر اعصابم خورد بود بابت این پلانه به قوله دوستان انگری بردزی که همکف تو +120 گرفتم و پله ریخت به هم
من نه بام کشیدم نه برش
یکی از بچه ها چیز جالبی گفت
یکی نیست بگه اخه نفهمها مگه اتوکده که این اکس لعنتی ضلع غربو وقتی میبردی بالا که اکس بندی کنی تو 3 سانتی متر 6 تا اکس میفتاد
چه جوری باید مینوشتیم؟؟؟من به مستطیل کشیدم نوشتم A/B/C/D/E/F/ /اصلا شخصا برام مهم نیست که قبول شم یا نه....
از جام جهانی لذت ببرین دوستان
روزتون بخیر با ارزوی موفقیت

والا بخدا...نرم افزر كدم توش ميمموند...اينا با اين كارشون ميخاستن بگن مهندسين عزيز ما رو شما جوري حساب كرديم كه از كدم كارتون دقيقتره....هههههههه

SBARZEGAR

عضو جدید
دوستان یه چی بگم فقط ! متاسفم برای سیستم نظام مهندسی کشورمون!!!!! امروز نیم ساعت قبل جلسه بین بچه ها که بودم دیدم بجچه ها میگن این سری زمین شیب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه پوز خند بهشون زدم و رد شدم!!! سر جلسه وقتی برگه رو باز کردم و صورت سوال رو خوندم از تعجب سرم داشت میترکید!!!!!!! خدا اینا از کجا میدونستن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد ازمون که سراغ گرفتم فهمیدم بله دوستان رفتن کلاس تضمینی و 1.500.000 تومن هم شهریه دادن!!!!!!! دیگه حرفی برا گفتن ندارم!!! جز ابراز تاسف حرفی برا گفتن ندارم !!

بعععععععععله..منم متوجه عده اي شدم كه گوشي همراهشون بودو.....متاسفانه نقشه ها براشون از طريق ....ارسال ميشد!!!
خدايي عجب كلاساي تضمينيه اين استادا ميزارن!! دمشون گرم;)

SBARZEGAR

عضو جدید
نمیشه اعتراض کنیم؟؟؟ تست هوش بو!! خوش به حال اونایی که سوالای آسون سالای قبل قبول شدن!! انصاف نیست سوال اونا اونجوری سوالای ما اینجوری.....

كاش با اعتراض راه بجايي داشتيم...متاسفانه شا كليد طراحيا فقط دست آقا زاده هاست ...ماها حالا حالاها بايد بريمو بيايم ازين گردنه طراحي بالا و پايين!!!
كاش زودتر اين وايبرو فيلتر ميكردن حال اين برو بچ متقلب گرفته ميشد!!!:D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام سلام سلام....من اومدم....خسته نباشید به همه دوستان...سه روزه شارژ نتم تموم شده کلی اعصابم خورد شد که چرا اس ام اس اش نیومده که زودتر شارژ کنم....سایت گرگانم شارژ نمیکنه...خاک برسر...
دوستان من وقت کم اوردم...اونم فقط و فقط 15 مین....ای خدااااا....همه چیو در اوردم ولی کد ارتفاعیهامو توی پلان فقط طبقه دو و بام زدم بقیه نرسیدم...و البته پله ام هم که استقبال بود خواستم دو تا اضافه تر بکشم که حل بشه آخه پله کم کشیدم....تازهههه فقط تونستم یه طبقمو با طبقه زیرزمین رو دیواره دور راه پله رو هاشور بزنم...تایم فقط 15 اگه داشتم اینها کامل رفع میشه...:cry:به نرتون چقدر نمره کم میشه برای اینها؟؟؟؟؟
بزرگترین سوتی که البته دادم و خودمم میدونستم دارم سوتی میدم ولی چاره ای نداشتم برای اینکه عمق نور رو حل کنم اومد :
طبقه اول یه نورگیر 3*4 گذاشتم اون طبقه حل شد و مشکلی نداشت...اما طبقه دوم نورگیر رو بزرگ کردم به 3*6 که متاسفانه همون 2 متر باعث شد از تووو نورگیرم پوتر رد بشه....ولی چاره ای نداشتم آخه عمق نورگیرم 10 متر بود....:cry:به نظرتون شیتها همه کامل باشه یعنی 25 نمیدن؟؟؟؟!!!!

arefeh

کاربر ممتاز
ولی خیلیییییییییییییی حال کردم با سئوال....خوراکه من بود که سرم درد میکنه واسه اینجور سئوالها بی پدر مادر....:biggrin:اگه قبول نشم فکر نکنم خیلی ناراحت بشم...چون سئوال جون دار بود...
من حال کردم با سئوال....;)

arefe-rad

عضو جدید
سلام سلام سلام....من اومدم....خسته نباشید به همه دوستان...سه روزه شارژ نتم تموم شده کلی اعصابم خورد شد که چرا اس ام اس اش نیومده که زودتر شارژ کنم....سایت گرگانم شارژ نمیکنه...خاک برسر...
دوستان من وقت کم اوردم...اونم فقط و فقط 15 مین....ای خدااااا....همه چیو در اوردم ولی کد ارتفاعیهامو توی پلان فقط طبقه دو و بام زدم بقیه نرسیدم...و البته پله ام هم که استقبال بود خواستم دو تا اضافه تر بکشم که حل بشه آخه پله کم کشیدم....تازهههه فقط تونستم یه طبقمو با طبقه زیرزمین رو دیواره دور راه پله رو هاشور بزنم...تایم فقط 15 اگه داشتم اینها کامل رفع میشه...:cry:به نرتون چقدر نمره کم میشه برای اینها؟؟؟؟؟
بزرگترین سوتی که البته دادم و خودمم میدونستم دارم سوتی میدم ولی چاره ای نداشتم برای اینکه عمق نور رو حل کنم اومد :
طبقه اول یه نورگیر 3*4 گذاشتم اون طبقه حل شد و مشکلی نداشت...اما طبقه دوم نورگیر رو بزرگ کردم به 3*6 که متاسفانه همون 2 متر باعث شد از تووو نورگیرم پوتر رد بشه....ولی چاره ای نداشتم آخه عمق نورگیرم 10 متر بود....:cry:به نظرتون شیتها همه کامل باشه یعنی 25 نمیدن؟؟؟؟!!!!

سلام عارفه جون.خوش اومدی
اگه کد زدی توی برش اشکال نداره میدونن که فهمیدی جریانو....هاشور دیوار هم اگه یه طبقه زده باشی نشون میده که فهمیدی دیگه(اینو مطمئن نیستم .... از اینا هیچی بعید نیست )

نورگیر چرا؟ زمین که از دو بر نور میداد!http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/cry.gif

arefe-rad

عضو جدید
ولی خیلیییییییییییییی حال کردم با سئوال....خوراکه من بود که سرم درد میکنه واسه اینجور سئوالها بی پدر مادر....:biggrin:اگه قبول نشم فکر نکنم خیلی ناراحت بشم...چون سئوال جون دار بود...
من حال کردم با سئوال....;)

آره موافقم.... اما واسه آزمون مناسب نبود! زمان محدود

arefeh

کاربر ممتاز
سلام عارفه جون.خوش اومدی
اگه کد زدی توی برش اشکال نداره میدونن که فهمیدی جریانو....هاشور دیوار هم اگه یه طبقه زده باشی نشون میده که فهمیدی دیگه(اینو مطمئن نیستم .... از اینا هیچی بعید نیست )

نورگیر چرا؟ زمین که از دو بر نور میداد!:cry:
عزیزم طبقه پایین 3 خواب بود...چجوری سه تا خواب و پذیرایی و آشپزخونه رو پنجره گرفتی؟؟؟؟؟!!!!!:eek:تا عمق زمین بالا 12 متر بودااااا...اونجا رو چجوری حل کردی؟؟؟
من الان شرکتم از کارم عکس گرفتم نت خونه رو شارژ کنم میزاریم که ببینید...
فقط امیدوارم که کارمو نیگاه کنن...کصافط عقبیم کارشو کپ کردم از کار من...البته باهاش دعوا گرفتم...پاک کرد اما آخر سر دیگه وقت نشد که بببینم....:(

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم طبقه پایین 3 خواب بود...چجوری سه تا خواب و پذیرایی و آشپزخونه رو پنجره گرفتی؟؟؟؟؟!!!!!:eek:تا عمق زمین بالا 12 متر بودااااا...اونجا رو چجوری حل کردی؟؟؟
فقط امیدوارم که کارمو نیگاه کنن...کصافط عقبیم کارشو کپ کردم از کار من...البته باهاش دعوا گرفتم...پاک کرد اما آخر سر دیگه وقت نشد که بببینم....:(
دمت گرم انقده وقت زیاد اوردی و ریلاکس بودی که تونستی عقبی رو هم چک کنی !!!! تازه باهاش هم دعوا کرده و پاکشم کرده :D من که فقط به خوردن دوتا چای و دو نخ س رسیدم ولی فاز داد تو خستگی و کمر درد ازمون

arefe-rad

عضو جدید

من باکس پله رو شمال شرق دادم و رمپ رو جنوب شرقو از اون دو طرفم نور گرفتم. عمق بیشتر از 7 متر رو هم سرویس و حمام و پیش ورودی و اینا گذاشتم.واحد سه خوابه یه دونه انباری هم دادم....فضایی کار کردم:D

archi41

عضو جدید
بچه ها من همه چی رو کامل کشیدم ولی بهم نخندین اینقده هولکی بودم ندیدم زمین شیب داره و شانسی از سمت 00 ورودی رمپ دادم 18 متر رمپ دراوردم و تا 12 درگیر دراوردن پارکینگام بودم که شکر خدا دراومد
پله و آسانسورم وسط دراومد و ورودی همه رو از ضلع غربی دادم با 1.5 متر رمپ معلول
سوتی بعدیم هم این بود که باید ارتفاع مفید فروشگاه رو 3.5 میگرفتم که نگرفتم و کف تا کف بالا رو گرفتم نخندین بهم اینا همش از استرسه
نورگیر هم ندادم به جاش مثلا ضلع غرب رو تراس میدادم با احتساب 8 متر تا پنجره آشپزخونه میذاشتم مثلا
بدون نورگیر طبقات حل شد.بام و مقطع رو هم کشیدم
حالا نارحتم اگه به خاطر این سوتی ها رد شم واقعا خیلی نامردیه
کمرم و گردنم له لهه هااااا داغونم یعنی
سر این کوری چشماااام

s.salar

عضو جدید

منم دقيقا همين كارو كردم نگران نباش اميد به خدا انشالله كه قبولي واقعا يه ربع زمان داشتم حل بود يا اگه بجاي اينكه نفر اول از من بگيره چون رديف اول بودم از ته سالن ميگرفت حل بود بازم پناه بر خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.