بررسی آزمون اسکیس 93 | نگارخانه نور

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه تو هم قبول نشدی ک ایشالا میشی جمع کن بیا
این 2 ماه خوش میگذره;)
من درگیر پایان نامم!!! موضوعمم به شدت سخته!!! کاش یه چیز راحت تر برداشته بودم!!! فک کنم تا آخر شهریور باش درگیر باشم!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من درگیر پایان نامم!!! موضوعمم به شدت سخته!!! کاش یه چیز راحت تر برداشته بودم!!! فک کنم تا آخر شهریور باش درگیر باشم!!!
موضوع چی هست حالا ؟؟؟
زیاد سخت نگیر
اگه از من میشنوی اصلا جدی نگیر
واقعا ارزش نداره

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موضوع چی هست حالا ؟؟؟
زیاد سخت نگیر
اگه از من میشنوی اصلا جدی نگیر
واقعا ارزش نداره
خانه تئاتر
که شامل تالار کنسرت برای موزیک کلاسیک و تالار سخن رانی ام هس!!! اگه مثلا سینما (خالی) برداشته بودم اینقد چندش نمی شد!!! 3 تاس لامصب!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان اگه خدایی نکرده کنکور امسال رو قبول نشدید برنامتون چیه؟ارشد ازاد؟خوندن واسه کنکور سال 94؟رفتن به سربازی؟مشغول شدن به کار؟ ازدواج ؟و....؟
اینو پرسیدم که ایا هدف گذاری کردید..نکنه خدایی نکرده خودتونو ببازین..من امیدوارم همه بچه های گل این تاپیک قبول بشن ولی بد نیست واسه اونم فکرایی کرده باشین
والا من که از خدا میخوام که ارشد سراسری قبول شم...اگه قسمت نشد بازم ازش میخوام حداقل آزاد قبول شم....(هر چند اصلا جالب نبود)....اگه اونم نشد سال بعد برای آزاد امتحان میدم و سراسری دیگه نمیخونم....
و البته کنارشم الان دارم روی نرم افزارهای فوتوشاپ و تکسا و تری دی مکس کار میکنم و سخت مشغول کار کردنم تا قسطهامو بدم...ماشالله در ماه 500 قسط دارم....:confused::w09:

arefeh

کاربر ممتاز
:D:surprised:قسط چی چی می دی این قده زیاده
منم قسط می دم ماهی 13200 تومن :D زورم میاد براش پاشم برم بانک کاش بهم می بخشیدنش
عزیزم دو تا وام 3 تومنی دارم که یکیش برای نظام مهندسی ماهی 250 اون یکی 150 ....یکی هم وام از نظام مهندسی بود برای خرید موبایل که زیر پام نشستن و منو وسوسه کردن که اونم بگیرم...کلا تا قبل از اومدن نتیجه نرم زندان خیلیه...هاهاها
دیگه خونه زندگی خرج داره...وام میگیریم که به زنیم به یه دردمون....باید جهاز جمع کنم که مردود شدم برم شوووووهر کنم...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره دیگه اینا همه تو کار آمپول و کراتین هستن
شما خوب نگا کن
الان یه سریا میان میگن اینجا شده دوس دختر پیدا کردن و این حرفا
جمعش کنید بحثو
نمیفهمن که اینا همش از استرس ناشی میشه
اره راس میگی شاید بد گاز بگیرم سوراخ شه بادش خالی شه

نکنه اونم رفتم تو کار تنظیم باد؟

بله بعدش مدت تحصیلم می زنن ک بدتره مث ممن ک 5 ساله تموم شد

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
پویان داداش من نگرانم تو خفه نشی تو این همه دود:biggrin:..........حالا چی میکشی؟:D

• Like
واکنش ها: imah

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آره برا دوس دختر دوس پسر پیدا کردنه مگه غیر اینه؟:D

میگم من رفتم آشغالارو بزارم دم در نفهمیدم چی شد مارال رفت تو جو مدیریت داره پستاشو پاک می کنه؟
چون فقط شوخی بود
بعضیام ک بی جنبه!!! نخواستم دستاویز شه واسشون

فک کنم مازیار از راه رسیده مارالو تهدد به مرگ کرده :biggrin:
!!!!!!!! :|

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
marlboro شما لطف داری

علی جان اینا از استرس کنکور ناشی میشه همش
خواستی بیا یه پوک بزن متحول میسی

بابا بیخیال هر چه پیش اید خوش اید;)

زندگی حیفه بخواییم با چیزایی مثل ارشد تلف بشه......من تازه فهمیدم که باید از زندگی استفاده کرد چون خیلی زود این دوران سر میاد و تازه میفهمیم ای داد بیداد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موافقم
لایک داری علی آقا
منم دقیقا به این نتیجه رسیدم

حیف اون عمری که گذاشتیم واسه ارشد
بابا بیخیال هر چه پیش اید خوش اید;)

زندگی حیفه بخواییم با چیزایی مثل ارشد تلف بشه......من تازه فهمیدم که باید از زندگی استفاده کرد چون خیلی زود این دوران سر میاد و تازه میفهمیم ای داد بیداد

s.sahba

عضو جدید
دوستان نزدیکی های اعلام نتایج هستیم کسی اطلاع و آماری از قبولی های سالای قبل نداره یخرده روحیه بگیریم؟؟!!!!!!!!!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار خوشحالیااااااااااااا خبریههه؟!!:D ایشالا دوشنبه اینجوری بخندیم!!!
نه بابا!!! ما که از استرس رنج می بردیمو می بریم، منهی استرس شما دوست خونسرد برای ما عجیب است!!! فک کن دوشنبه جفتمون گیلان قبول شده باشیم!!! چه فازی میده ها...

s.sahba

عضو جدید
آره خدایی همون دوشنبه باید به سلامتی قبول شدن یه کاری انجام داد، یه حال خوبی به خود تزریق کرد..!!!:biggrin: فکرشو بکن، فکرشم خوشکله لامذهب!!!!!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره خدایی همون دوشنبه باید به سلامتی قبول شدن یه کاری انجام داد، یه حال خوبی به خود تزریق کرد..!!!:biggrin: فکرشو بکن، فکرشم خوشکله لامذهب!!!!!
به سلامتی و پایه ام شدید!!! اما تزریق و خیلی حال نمی کنم داداش!!! چیپس ماست و ردیف کن واس دوشنبه!!! ولی فکرش روح آدمو به پرواز در میاره!!! اصا فک کنم گریم بگیره از شادی!!! خودزنی نکنم خوبه!!! اما... اگه نشمم نهایتا باید واس همون دیلمان خودمون شادی کنم (بی چیپس و ماست موسیر)

s.sahba

عضو جدید
به سلامتی و پایه ام شدید!!! اما تزریق و خیلی حال نمی کنم داداش!!! چیپس ماست و ردیف کن واس دوشنبه!!! ولی فکرش روح آدمو به پرواز در میاره!!! اصا فک کنم گریم بگیره از شادی!!! خودزنی نکنم خوبه!!! اما... اگه نشمم نهایتا باید واس همون دیلمان خودمون شادی کنم (بی چیپس و ماست موسیر)

داداش چی فک کردی در مورد من تزریق حال که با سرنگ انجام نمیشه با چیزای دیگه انجام میشه:D من که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشم:biggrin:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داداش چی فک کردی در مورد من تزریق حال که با سرنگ انجام نمیشه با چیزای دیگه انجام میشه:D من که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشم:biggrin:
آقا ادامه این بحث در پیام خصوصی دنبال بشه...:cool:

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گیلان قبول شدن؟! ایشششالا!...منم زدم گیلانو.:confused:
آره با 1500 و 48% اسکیس!!!
من اول روزانه های تهرانو زدم!!! بعد روزانه گیلان!!! بعد شبانه های تهران!!! بعد شبانه گیلان!!! بعد روزانه و شبانه بقیه جاها!!! کاش گیلانو بیارم!!!

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره با 1500 و 48% اسکیس!!!
من اول روزانه های تهرانو زدم!!! بعد روزانه گیلان!!! بعد شبانه های تهران!!! بعد شبانه گیلان!!! بعد روزانه و شبانه بقیه جاها!!! کاش گیلانو بیارم!!!

ایشالا هر کی هر چی می خواد همون شه . اومدیمو روزانه های تهران آوردین :thumbsup2: من حتی یزدو اصفهانم زدم .خلی دورن/

hastiii

عضو جدید
بچه ها دفت کردین این چند روز اصلا نمیگذره !!!!!!!!! مردم از کلافگی
من فقط روزانه شبانه های تهران و قزوینو زدم دعا کنید تهرانا قبول بشم دیگه واسه سال بعد نمیتونم بخونم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا