اگه تو هم قبول نشدی ک ایشالا میشی جمع کن بیا
این 2 ماه خوش میگذره
این 2 ماه خوش میگذره
راضیم از برنامتون!!! آورین!!!![]()
راضیم از برنامتون!!! آورین!!!![]()
من درگیر پایان نامم!!! موضوعمم به شدت سخته!!! کاش یه چیز راحت تر برداشته بودم!!! فک کنم تا آخر شهریور باش درگیر باشم!!!اگه تو هم قبول نشدی ک ایشالا میشی جمع کن بیا
این 2 ماه خوش میگذره![]()
موضوع چی هست حالا ؟؟؟من درگیر پایان نامم!!! موضوعمم به شدت سخته!!! کاش یه چیز راحت تر برداشته بودم!!! فک کنم تا آخر شهریور باش درگیر باشم!!!
خانه تئاترموضوع چی هست حالا ؟؟؟
زیاد سخت نگیر
اگه از من میشنوی اصلا جدی نگیر
واقعا ارزش نداره
والا من که از خدا میخوام که ارشد سراسری قبول شم...اگه قسمت نشد بازم ازش میخوام حداقل آزاد قبول شم....(هر چند اصلا جالب نبود)....اگه اونم نشد سال بعد برای آزاد امتحان میدم و سراسری دیگه نمیخونم....دوستان اگه خدایی نکرده کنکور امسال رو قبول نشدید برنامتون چیه؟ارشد ازاد؟خوندن واسه کنکور سال 94؟رفتن به سربازی؟مشغول شدن به کار؟ ازدواج ؟و....؟
اینو پرسیدم که ایا هدف گذاری کردید..نکنه خدایی نکرده خودتونو ببازین..من امیدوارم همه بچه های گل این تاپیک قبول بشن ولی بد نیست واسه اونم فکرایی کرده باشین

عزیزم دو تا وام 3 تومنی دارم که یکیش برای نظام مهندسی ماهی 250 اون یکی 150 ....یکی هم وام از نظام مهندسی بود برای خرید موبایل که زیر پام نشستن و منو وسوسه کردن که اونم بگیرم...کلا تا قبل از اومدن نتیجه نرم زندان خیلیه...هاهاهاقسط چی چی می دی این قده زیاده
منم قسط می دم ماهی 13200 تومنزورم میاد براش پاشم برم بانک کاش بهم می بخشیدنش
قسط من 10100 تومنه
ی دونشم ندادم تاحالا![]()
اره راس میگی شاید بد گاز بگیرم سوراخ شه بادش خالی شه
نکنه اونم رفتم تو کار تنظیم باد؟
بله بعدش مدت تحصیلم می زنن ک بدتره مث ممن ک 5 ساله تموم شد
پویان داداش من نگرانم تو خفه نشی تو این همه دود..........حالا چی میکشی؟
![]()
چون فقط شوخی بودآره برا دوس دختر دوس پسر پیدا کردنه مگه غیر اینه؟
میگم من رفتم آشغالارو بزارم دم در نفهمیدم چی شد مارال رفت تو جو مدیریت داره پستاشو پاک می کنه؟
!!!!!!!! :|فک کنم مازیار از راه رسیده مارالو تهدد به مرگ کرده![]()
marlboro شما لطف داری
علی جان اینا از استرس کنکور ناشی میشه همش
خواستی بیا یه پوک بزن متحول میسی

بابا بیخیال هر چه پیش اید خوش اید
زندگی حیفه بخواییم با چیزایی مثل ارشد تلف بشه......من تازه فهمیدم که باید از زندگی استفاده کرد چون خیلی زود این دوران سر میاد و تازه میفهمیم ای داد بیداد
:دیییییییییییدوستان نزدیکی های اعلام نتایج هستیم کسی اطلاع و آماری از قبولی های سالای قبل نداره یخرده روحیه بگیریم؟؟!!!!!!!!!!!
نه بابا!!! ما که از استرس رنج می بردیمو می بریم، منهی استرس شما دوست خونسرد برای ما عجیب است!!! فک کن دوشنبه جفتمون گیلان قبول شده باشیم!!! چه فازی میده ها...مازیار خوشحالیااااااااااااا خبریههه؟!!ایشالا دوشنبه اینجوری بخندیم!!!
به سلامتی و پایه ام شدید!!! اما تزریق و خیلی حال نمی کنم داداش!!! چیپس ماست و ردیف کن واس دوشنبه!!! ولی فکرش روح آدمو به پرواز در میاره!!! اصا فک کنم گریم بگیره از شادی!!! خودزنی نکنم خوبه!!! اما... اگه نشمم نهایتا باید واس همون دیلمان خودمون شادی کنم (بی چیپس و ماست موسیر)آره خدایی همون دوشنبه باید به سلامتی قبول شدن یه کاری انجام داد، یه حال خوبی به خود تزریق کرد..!!!فکرشو بکن، فکرشم خوشکله لامذهب!!!!!
به سلامتی و پایه ام شدید!!! اما تزریق و خیلی حال نمی کنم داداش!!! چیپس ماست و ردیف کن واس دوشنبه!!! ولی فکرش روح آدمو به پرواز در میاره!!! اصا فک کنم گریم بگیره از شادی!!! خودزنی نکنم خوبه!!! اما... اگه نشمم نهایتا باید واس همون دیلمان خودمون شادی کنم (بی چیپس و ماست موسیر)
من که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشمآقا ادامه این بحث در پیام خصوصی دنبال بشه...داداش چی فک کردی در مورد من تزریق حال که با سرنگ انجام نمیشه با چیزای دیگه انجام میشهمن که به شخصه حتی با دود هم مخالفم!!!چیپس و ماست موسیر و یخرده کالباسم بد نیست، یخ و ...فک کنم کم کم دارم از بحث کنکور خارج میشم
![]()

تو جدول وارد می کنم اگه موافق باشید
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
. مرسیکاش منو s.sahba جا کورش پارسال باشیم!!!منتظران یه تاپیک بزنیم واسه قبولیا؟ کی کجا میره![]()
کاش من s.sahba جا کورش پارسال باشیم!!!

آره با 1500 و 48% اسکیس!!!گیلان قبول شدن؟! ایشششالا!...منم زدم گیلانو.![]()
کاش منو s.sahba جا کورش پارسال باشیم!!!

آره با 1500 و 48% اسکیس!!!
من اول روزانه های تهرانو زدم!!! بعد روزانه گیلان!!! بعد شبانه های تهران!!! بعد شبانه گیلان!!! بعد روزانه و شبانه بقیه جاها!!! کاش گیلانو بیارم!!!