بدون شرح

ashkan_lan

عضو جدید
سلام
من میخوام بدونم که از نظر موقعیت شغلی و بحث مبزان درامد سازمان انرژی اتمی بهتره یا وزارت دفاع؟
چون این امکان واسم فراهم شده که بتونم تو هر دو وزارت خونه ورود کنم.فقط از نظر میزان در امد واسم جای سوال
داره..خواهشن اگه کسی اطلاعات داره جواب بده؟

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من میخوام بدونم که از نظر موقعیت شغلی و بحث مبزان درامد سازمان انرژی اتمی بهتره یا وزارت دفاع؟
چون این امکان واسم فراهم شده که بتونم تو هر دو وزارت خونه ورود کنم.فقط از نظر میزان در امد واسم جای سوال
داره..خواهشن اگه کسی اطلاعات داره جواب بده؟

من فکر می کنم اگه فکر خارج رفتن هستی هیچ کدوم رو نرو ولی اگه نمی خواهی بری خارج فکر کنم وزارت دفاع پولش بهتر باشه

ashkan_lan

عضو جدید
نه اصلا به فکر خارج رفتن نیستم ..فقط بین این دو تا وزارت خونه دو دل هستم

saeedhashemi1371

عضو جدید
نه اصلا به فکر خارج رفتن نیستم ..فقط بین این دو تا وزارت خونه دو دل هستم

نظر من اینه:
چیزی که سال به دوازده ماه و تو فراوونی و قحطی بهش نیازه صنایع دفاعی هستش پس حتما پول خوبی هم میدن هرچن ممکنه سخت گیری کنن! البته من فقط شنیدم

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نظر من اینه:
چیزی که سال به دوازده ماه و تو فراوونی و قحطی بهش نیازه صنایع دفاعی هستش پس حتما پول خوبی هم میدن هرچن ممکنه سخت گیری کنن! البته من فقط شنیدم

ببین به هر حال تو صنایع نظامی باشی محدودیت های خودش رو که داره به نظرم محدودیت هاش بیشتر از صنابع هسته ای هست به نظرم صنایع هسته ای بهتره به علایق خودت هم بستگی داره

Sword-cutler

عضو جدید
فکر نمیکنم انرژی هسته ای به این راحتی ها استخدام رسمی بکنه در نتیجه استخدام پیمانی میشید که مشکلات خودشو داره . ولی وزارت دفاع اکثرا استخداماش رسمیه . در مورد حقوق زیاد نمیدونم ولی در صورت نیازشون در پروژه هاو طرحهای دیگه و ... هر کدومشون میتونن اضافه درآمد خوبی داشته باشن. خیلی ها از درون سازمان پیمانکار پروژه ها میشن و ... . البته به خیلی چیزا هم بستگی داره که جای توضیح نیست . هر دو سازمان از لحاظ بودجه قوی هستند ولی قوانین وزارت دفاع کلا سفت و سخت بوده وهست . در مورد انرژی هسته ای متغیره ...
البته کسی که بتونه وارد این این دو سازمان بشه احتمالا اونقدر آشنا داره که بتونه به طور مستقل و آزاد کار کنه و خودشو درگیر دغدغه های دولتی نکنه .:biggrin:

ashkan_lan

عضو جدید
من فقط از نظر میزان درامد خواستم بدونم که بنا به صحبت شما وزارت دفاع از نظر میزان درامد بهتره....درسته؟
در ورد سختگیری اطلاعات کافی دارم

بالا