بحث هفته:سینمای ایران

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه و دوست خوبم اسمان:smile:
من با نظر 1 و 3 achilles موافقم سینمای ایران یه فیلم نداره که مثلا موضوع و داستانش تو دانشگاه رخ بده منظورم اینه که یه فیلم در ارتباط کامل با جوانان و دانشجو ها نداره , همش شده دفاع مقدس . به نظر من فیلم هایی مثله اتش بس برا سینمای ایران لازمه چون اکثر مردم از این جور فیلما خوششون میاد و رغبت رفتن به سینما رو میکنن.
در مورد وجود سوپر استار ها و بازیگران خوشگل و خوشتیب تو فیما نظر من اینه که باید باشن چون اکثر فیلم های ایرونی که داستان خوبی ندارن که مثلا ادم واسه داستان جالبش بره سینما , دیگه یه بازیگر خوش چهره هم توش نباشه که دیگه........
مثلا همین فیلم دایره زنگی من بخاطر باران کوثری رفتم دیدمش یعنی اگه نبود نمی رفتم.یا شاید یکی دیگه واسه امین حیایی رفته باشه, پس به نظر من وجود بازیگر خوش چهره و خوشگل تو فیلم لازمه......

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی با نظرت موافق نیستم پژمان جان.....به نظر من وجود یه بازیگر مستعد توی فیلم لازمه نه الزاما خوش چهره...الان ما بازیگرایی داریم که بی نهایت خوش چهره هستن ولی متاسفانه هیچی از دانش بازیگری نمیدونن....و وجودشون شاید به فروش فیلم کمک کنه ولی سطح سینمای ایران رو پایین میاره
الان ما جوونهای زیادی داریم که عاشق بازیگری هستن و استعداد دارن ولی از لحاظ چهره معمولی هستن
و به همین دلیل باید زحمت خیلی بیشتری بکشن تا بتونن خودشونو بشناسونن...ولی در مقابل کسانی هم هستن که بدون دانش بازیگری و به صرف داشتن قیافه خوب یه شبه میشن سوپر استار...همین عامل باعث میشه که اون گروه اول یه کمی مایوس بشه

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه فیلم ایرانی بخوام ببینم فقط اسم بازیگراشو چک میکنم چون سینمای ایران فقط جایی شده که بازیگر محبوبت رو ببینی به فیلم کسی کار نداره .

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم به هر حال نیاز به همه نوع سینما(تجاری معناگرا دفاع .....)هست .اصلا همه جای دنیا همین جوریه!چون وقتی تنوع وجود داشته باشه ارزش واقعی معلوم میشه.....اما مشکل ما تو ایران اینه که اکثر فیلما یا تجاریند وبه فکر گیشه(که به طبعش ظاهر بازیگرا حرف اولو می زنه)یا اینقد دیگه معنا گرا میشن که حتی خود کارگردانشم نمی فهمه معناش چی بوده!البته باید به سطح فکر جامعه(که شامل خودمونم میشه)توجه کنیم وقتی آتش بس بشه فیلم پرفروش سال خوب معلومه که.......

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با آسمان عزيز مخالفم چون فكر مي كنم سنتوري داراي فيلمنامه ي منسجمي بود فقط دقت بيشتري مي خواست ديدن اين فيلم فكر نمي كنم مهرجويي ضعفي تو فيلمنامه هاش باشه البته ناگفته نمونه كه لنگ زدن بعضي از فيلمنامه هاي ايراني برميگرده به فشار اجتماعي كه از سوي هر نهادي بهشون وارد ميشه من كه به شخصه بهترين فيلمنامه اي كه تو چند سال اخير سينماي ايران ديدم تقاطع ابولحسن داووي بود واقعا فيلمش عالي بود

ببين بچه ها راست ميگه فيلماي ما واسه خارجي ها باور پذير نيست يعني نمي تونن درك كنن چرا وقتي يه خانمي داره ميميره باباش،داداشش يا شوهرش نمي تونن به دادش برسن واسه همينه كه بيشتر فيلماي مطرح ايراني تو جاهن يا نقش اول بچه داشتن يا تك نقش بوده مثل بچه هاي اسمان البته سينماي ما نقصاي زيادي داره كه ميشه با حل كردن اونا اين ضعف كه به اعتقاداته ما بر مي گرده و واسه خيلي ها مقدسه خيلي به چشم نمياد

من فكر نمي كنم پرويز پرستويي داره دنباله روي بهروز وثوق رو مي كنه چون خيلي از نظر بازي سرتره ازش منم وقتي ميرم فيلمي رو ببينم كه از بازيگرش خوشم بياد مثلا همه فيلماي باران كوثري رو مي بينم چون سواي از بازيش از خودشم خوشم مياد و همه فيلماي بازيگراي بزرگ مثل پرستويي و استاد انتظامي و....

البته من فكر مي كنم فيلماي ايراني نسبت به قبل از انقلاب خيلي بهتر شدن چون اون زمان فيلما تك بعدي بودن و فقط حول محورهاي خاصي مي چرخيدن به نظر من كه الان بهتريم اون زمان يه كم فيلمفارسي در معناي واقعي رو داشتيم كه الان كمتر شده

راستي سينماي هند شايد از لحاظ موضوعي و ساختاري و فيلمنامه اي و موضوعي خيلي ضعيفتر باشه شايدم ضعيفتر از ما ولي سينماي اونا حداقلش با هاليوود از نظر تعداد توليد سالانه برابري مي كنه و اين خيلي به اقتصاد سينماي هند كمك مي كنه​

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني ميشه يه روزي فيلمي تو ايران پرفروش بشه كه از لحاظ فني،جلوه هاي ويژه،فيلمنامه،بازي،كارگردان و همه چي سر باشه
همتون فيلم ماتريكس رو ديدين ديگه اين فيلم نمونهي بارز يه همچين فيلمي بود اينقدر اكشن داشت كه مردم عام لذت ببرن و اينقدر بار معنايي داشت كه من خودم كلي خودمو تحسين مي كردم كه افرين خيلي فيلم مي فهمي ولي وقتي نقد دكتر بلخاري رو دربارش شنيدم گفتم من چقدر نفهم بودم كه فكر مي كردم مي فهمم!!!جالبه كه دكتر بلخاري مي گفت شايد كارگردانم هدفش ساخت فيلم اكشن هيجاني بوده و اين قسمت معنايي فيلم خودش از فيلمنامه شكل گرفته!!!

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با آسمان عزيز مخالفم چون فكر مي كنم سنتوري داراي فيلمنامه ي منسجمي بود فقط دقت بيشتري مي خواست ديدن اين فيلم فكر نمي كنم مهرجويي ضعفي تو فيلمنامه هاش باشه البته ناگفته نمونه كه لنگ زدن بعضي از فيلمنامه هاي ايراني برميگرده به فشار اجتماعي كه از سوي هر نهادي بهشون وارد ميشه من كه به شخصه بهترين فيلمنامه اي كه تو چند سال اخير سينماي ايران ديدم تقاطع ابولحسن داووي بود واقعا فيلمش عالي بود​
ببین من گفتم شخصیت علی سنتوری غلو شده بوده...یعنی یه جوان نوازنده و شاعر که اتفاقا سبک پاپ داره هیچوقت عبا نمی پوشه یا مثلا تو شخصیت مادر و خانوادش یکم .......
این اشتباهات دیگه ربطی به محدودیتای سینمای ما نداره.....

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان بیایم ببینیم فیلمهای مطرح این چند سال اخیر سینمای ما چه فیلمهایی بودن , علی سنتوری چهار شنبه سوری اخراجی ها نقاب ... حالا فیلمهای مطرح هالیوود : apocalipto , kingdom of hiven , troy , saw , ... خواهشا نگین که نمیشه سینمای ایران رو با آمریکا مقایسه کرد , مگه ما چی کم داریم که نمیتونیم مثل اونها باشیم؟ چرا هند بدون هیچ سرمایه ای سینما رو به صنعتی تبدیل میکنه که سالیانه کلی سود ازش میبره حالا تاثیر فرهنگیش به کنار , مگه ما دومین کشور صادر کننده نفت نیستیم؟ پس چرا برای فیلمهامون یک دهم سینمای هالیوود خرج نمیکنن؟

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین من گفتم شخصیت علی سنتوری غلو شده بوده...یعنی یه جوان نوازنده و شاعر که اتفاقا سبک پاپ داره هیچوقت عبا نمی پوشه یا مثلا تو شخصیت مادر و خانوادش یکم .......
این اشتباهات دیگه ربطی به محدودیتای سینمای ما نداره.....
اون عبا فلسفش یه چیز دیگه بود نماد چیزی بود که من هنوز خوب نتونستم بفهمم داریوش مهرجویی رو دست کم نگیرید ;)

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه
این طور نیست
منظورم و درست از سینمای داخلی که گفتم نرسوندم.
منظور بعضی از فیلم هایی بود که فقط برای یه کم فروش بیشتر با زرق و برق خاصی ساخته میشن
که در نهایت نتیجه هم نمیده و حتی ارزش نقد کردن و هم نداره
یه نمونش از نظر من فیلم عروس فراری بود.
فکر کنم متوجه منظورم شده باشی

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فهمیدم چی میگی......
ببین متاسفانه تو این چند ساله این روند خیلی اتفاق افتاده یعنی سینما رو بردن به سمت داستانهای فیلم فارسی.....
همین عروس فراری یک کپی از فیلم همسفر با بازی گوگوش و بهروز وثوقی یا فیلم گل یخ که کپی سلطان قلبها بود......
این شاید به این دلیل باشه که سینمای ما الان با کمبود سناریو های خوب روبرو شده....

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فهمیدم چی میگی......
ببین متاسفانه تو این چند ساله این روند خیلی اتفاق افتاده یعنی سینما رو بردن به سمت داستانهای فیلم فارسی.....
همین عروس فراری یک کپی از فیلم همسفر با بازی گوگوش و بهروز وثوقی یا فیلم گل یخ که کپی سلطان قلبها بود......
این شاید به این دلیل باشه که سینمای ما الان با کمبود سناریو های خوب روبرو شده....[/quote
الان اتفاقا سناریو خوب پیدا میشه...سناریو نویس خوب هم زیاده ولی از بس که موقع ممیزی از سرو ته سناریو میزنن دیگه فیلم نامه نویس نمیاد سناریوشو بده که فیلمشو بسازن...

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باز این مدل صحبتا
درسته واقعیته
ولی ناامید می کنه آدم و
ولی بازم با این مشکلی که تو گفتی "سینمای ایران یکی از بهترین ها تو دنیاست

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره موافقم که یکی از بهترین هاست واسه همینه که معمولا تو جشنواره کن جایزه میگیره...
اما این فیلم ها خیلی کم شدن....باید بشینی تا شاید توی سال یه فیلم با موضوع متفاوت بیاد
تازه اگه جلوی اکرانش گرفته نشه....

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز این مدل صحبتا
درسته واقعیته
ولی ناامید می کنه آدم و
ولی بازم با این مشکلی که تو گفتی "سینمای ایران یکی از بهترین ها تو دنیاست
درسته.....
فکر کنم این سینما هر چی باشه همش عیب نیست ......قبلا هم گفتم با این امکانات کم سینمای ما خیلی نقاط قوت هم داره چرا رباره ی اون نقاط قوت حرف نزنیم؟:redface:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره موافقم که یکی از بهترین هاست واسه همینه که معمولا تو جشنواره کن جایزه میگیره...
اما این فیلم ها خیلی کم شدن....باید بشینی تا شاید توی سال یه فیلم با موضوع متفاوت بیاد
تازه اگه جلوی اکرانش گرفته نشه....

فيلمايي كه تو كن هستن تو ايران خيلي كم ديده ميشن نمي دونم چرا فيلمسازاي ما اصرار دارن حتما تو بخش مسابقه ي كن شركت كنن بابا كن لوچ با اون همه عظمت تو بخش مهمان فيلم ميده تازه اخرين جايزه ي كن ما بر مي گرده به خيلي وقت پيش كه اونم كيارستمي گرفت كه ماشاالله خود بنده با اين همه ادعا فكر كنم يك يا دو فيلم كيارستمي رو ديده باشم

apasai

عضو جدید