بحث درباره نظریه تکامل

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
داروین میگه انسان از نیای میمونه در حالی که برخی مطالب رو در نظر نگرفته که در اسلام به اون اشاره شده و مایه تمایز انسان و حیوان است که توضیح میدم .

اول از همه پیشنهاد میکنم دو کتاب زیر را تهیه کرده و مطالعه کنید : سیر فلسفه در ایران تالیف اقبال لاهوری و ترجمه دکتر آریانپور . در بخشی از این کتاب در باره ابن مسکویه بحث میکنه که این دانشمند مسلمان قرنها پیش از داروین نظریه تکامل را ارائه داده اما به شیوه ای که مغایرتی با تفاوتهای موجود بین انسان و حیوان نباشه و انسان را حیوان ناطق به حساب نیارن .

کتاب دیگر " خلقت انسان " تالیف دکتر یدالله صحابی .

حالا از نظر قرآن پیداش هستی را بررسی میکنیم ( به صورت اجمالی ) :

قرآن میفرماید هستی را در 6 دوران خلق کرده تا به مرحله پیدایش حیات میرسیم :
دوران اول : در این دوران هستی به صورت دود بوده . دانشمندان میگن به صورت گاز بوده در حالی که تعبیر دود صحیح تره چون دود با خود گرما نیز دارد ولی گاز نه .
دوران دوم : اجزای این دود از هم فاصله میگیرن و انشقاق پیدا میکنه . بعد از این ازا متراکم شده و کرات و... به وجود میان.
دوران دیگر یعنی سوم تا ششم هم پشت سر گذاشته شده تا به دوران حیات روی زمین میرسیم :
قرآن میفرماید تمام موجودات از آب آفریده شده اند . اینکه تمام موجودات از آب آفریده شده اند به این معنا نیست که دفعتا از آب آفریده شدند مثلا فیل یه دفعه از آب به وجود اومده بلکه تدریجاً پس از پیدایش آب ، موجودات ریز در آب به وجود آمده و موجودات دیگر کم کم از این موجودات تکامل یافتن . که بقیه ماجرا رو خودتون میدونید.
با توجه به دو آیه در میابیم که نیای انسان همانا موجودی بوده سوای میمون امروزی و بسیار درنده و خونریز و گوشتخوار و گیاهخوار . آیه ای که خداوند در سوره بقره میفرماید " وقتی پروردگارت به ملائک گفت من در زمین خلیفه ای قرار خواهم داد ملائک گفتند چگونه چنین میکنی در حالی که او در زمین فساد میکند و خون میریزد " از این آیه مشخص میشود که موجودی که قبل از انسان بوده چنین موجودی بوده : خونریز و تباه کننده . یعنی از تمام موجودات بیشتر تباهی میکرده و خون میریخته که این به دلیل کاملتر بودن اونه . در واقع شیر زمان خودش بوده . چطور الان میگیم شیر سلطان حیوانات او وقت هم اون موجود سلطان موجودات زمین بوده اما بسی خطرناک تر و درنده تر از شیر امروزی .
و در آیه دیگر در باره نحوه به وجود آمدن انسان از این موجود چنین میفرماید : " وقتی او را راست قامت کردیم و از روح خود در او دمیدیم "
در اینجا تفاوت اساسی بین انسان و حیوان ایجاد میشود و آن موجود خون ریز دیگر نمیماند و انسان به وجود میآید و بر اساس قرآن اول از همه یک زن و یک مرد بدین شکل آفریده شدند و به آنها اسم آدم و حوا اطلاق میکند . پس تا اینجا مشخص شد که نیای انسان هم مانند سایر جانداران از لحاظ جسمی در حال تکامل بوده تا اینکه انسان به وجود آمده. با به وجود آمدن انسان یک خصلت استثنایی او را از سایر موجودات متمایز کرد. اما حیوانات تماماً یک خصلت دارند وبه صورت تنازعی تکامل یافته اند و آن نیای انسان هم از این قاعده مستثنا نبوده چون اساسا انسان نبوده . مثلا میمون اگرچه با کرم خاکی تفاوتهایش از زمین تا آسمان است اما از جهات مختلف همان موجودات تنازعی هستند و فقط با نیروی غریزه زندگی میکنند . ذات میمون میمون است و ذات کرم خاکی کرم خاکی و دارای هیچ تکاملی از لحاظ خصال چند بعدی نیستند.
نیای قبل از انسان هم همان بود بدون خصال چند گانه و دوبعدی . یعنی اگر این موجود قبل از انسان اگر کامل بوده فقط از لحاظ جسمی کاملتر بوده و سرور عالم حیوانات و او انسان نبوده.و از لحاظ درندگی و تباهی که در زمین میکرد سردسته تمام حیوانات بوده و بیشتر از همه فساد و تباهی و خونریزی میکرد. خداوند ستون فقرات او را راست کرده و او را راست قامت نمود و بعد از اینکه شکل نهایی خود را گرفت با دمیدن روح در او ، او را تبدیل به انسان کرد . در واقع انسان به زندان تن نزول کرد .

پس ناصحیح است بگوییم انسان از نیای حیوانات است . بلکه تنها جسم است که تکامل یافته و انسان را اگر فقط جسم بدانیم سخنی بس گزاف گفته ایم چگونه میتوان چنین تفاوت عظیمی را بین انسان و حیوانات توجیه کرد ؟ مغز بزرگتر ؟ خیر . روح .
اما خود انسان نیز در حال تکامل است به دلیل اینکه از آدم تا خاتم دین در حال تکامل بوده و برنامه زندگی بشر پیشرفت کرده .
یک سوال ازت دارم.
ایا حافظه انسان قویتر هست یا یک شامپانزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Savant

کاربر بیش فعال

با توجه به اینکه فرگشت مذهب را زیر سوال میبره.و تعصب هنوز وجود داره..97 درصد دانشمندان ان را قبول دارند .
یعنی 97 درصد دانشمندان دنیا گاو هستند .نمیفهمند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادم شاخ در میاره.
این نظریه هیچ وقت نمرده.همین الانش تو 99 درصد دانشگاه ومدارس جهان جز کتب درسی هست.
چرا با استفاده از کلمات و دانش کم خودتون به همین راحتی نتیجه گیری میکنید.
به جان خودم پروفوسر یک علم به همین راحتی نتیجه گیری نمیکنه:D
اصلا کوچکترین دانشی داری که منظور از حلقه گمشده چی هست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیگه ما از شامپانزه ها بوجود امدیم.این را 1000 بار گفتند.بلکه اجداد مشترک داریم.

یعنی تو یک نظرسنجی 400 هزار نفره که انجام شد.فقط 700 دانشمند جواب نه دادند.
یعنی این 400 هزار نفر نمیفهمند .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزاران دارو از طریق همین علم بوجود امده. چطور میخواهید منکر این بشید.
اون قضیه دم میمون که خیلی خنده دار بود.
عزیز من برای هزارمین بار میگم که ما از میمون ها بوجود نیومدیم .بلکه اجداد مشترک داریم.

در پست قبلیم نظر نهایی خودم رو پس از تحقیقات گفتم . و اینکه بنده مخالف تکامل نیستم . اما اینکه شما میگی این یک نظریه است ناصحیح است حالا اگر از شما بپرسند 3 به علاوه 3 میشه چند و شما بگی میشه 6 کسی در نظر شما شکی نخواهد داشت چون یک قانون است و همه آن را قبول دارند . اما وقتی نظریه داروین را همه قبول ندارند یعنی این یک قانون نیست و حتماً ایراداتی بر آن وارد است . حالا میخواد اکثراً قبول کنند و اقلاً قبول نکنند . پس قانونی که وجود داره تکامله نه فرضیه داروین ! چون داروین میگه انسان از نیای حالا هرچی به وجود اومده در حالی که جسم انسان از چنین نیایی به وجود اومده نمیدونم فرق این دو تا چه حده ؟!
و اینکه میگم تکامل قانونه بر اساسه همون آیاتی بود که در پست قبل گذاشتم چون در اعتقادات من وقتی خداوند در قرآن مطلبی را بیان میکند در آن شک نمیکنم و ربطی به دانشمندان و غیره نداره که چه کسی قبول میکنه و چه کسی قبول نمیکنه .
در مورد اینکه جسم انسان از میمونه یا نه هم بنده در پست قبلی گفتم که جسم انسان تکامل یافته موجودی بسیار فراتر از میمونه . اون دم میمون هم وبقیه مسائلی که ذکر کردید بنده سوال کردم و گفتم در این موارد شک دارم و تحقیق میکنم نتیجه نهایی را اعلام میکنم . من در اون پست نتیجه گیریی نکردم . تنها نتیجه گیری من این بود که انسان تکامل یافته است و تمام هستی در مسیر تکامل است . اما در پست قبلی که نتیجه رو اعلام کردم گفتم فرق است به پهنای زمین تا آسمان بین انسان و حیوان و این نمیتونه ناشی از تکامل جسمش باشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: Sarp

Savant

کاربر بیش فعال
یک سوال ازت دارم.
ایا حافظه انسان قویتر هست یا یک شامپانزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما بگو کدوم قویتره ؟ تا ببینم به چه نتیجه ای میرسی از مقایسه حافظه انسان و حیوان !

آخرین ویرایش:

Savant

کاربر بیش فعال
داروین میگه انسان از نیای میمونه در حالی که برخی مطالب رو در نظر نگرفته که در اسلام به اون اشاره شده و مایه تمایز انسان و حیوان است که توضیح میدم .

اول از همه پیشنهاد میکنم دو کتاب زیر را تهیه کرده و مطالعه کنید : سیر فلسفه در ایران تالیف اقبال لاهوری و ترجمه دکتر آریانپور . در بخشی از این کتاب در باره ابن مسکویه بحث میکنه که این دانشمند مسلمان قرنها پیش از داروین نظریه تکامل را ارائه داده اما به شیوه ای که مغایرتی با تفاوتهای موجود بین انسان و حیوان نباشه و انسان را حیوان ناطق به حساب نیارن .

کتاب دیگر " خلقت انسان " تالیف دکتر یدالله صحابی .

حالا از نظر قرآن پیداش هستی را بررسی میکنیم ( به صورت اجمالی ) :

قرآن میفرماید هستی را در 6 دوران خلق کرده تا به مرحله پیدایش حیات میرسیم :
دوران اول : در این دوران هستی به صورت دود بوده . دانشمندان میگن به صورت گاز بوده در حالی که تعبیر دود صحیح تره چون دود با خود گرما نیز دارد ولی گاز نه .
دوران دوم : اجزای این دود از هم فاصله میگیرن و انشقاق پیدا میکنه . بعد از این ازا متراکم شده و کرات و... به وجود میان.
دوران دیگر یعنی سوم تا ششم هم پشت سر گذاشته شده تا به دوران حیات روی زمین میرسیم :
قرآن میفرماید تمام موجودات از آب آفریده شده اند . اینکه تمام موجودات از آب آفریده شده اند به این معنا نیست که دفعتا از آب آفریده شدند مثلا فیل یه دفعه از آب به وجود اومده بلکه تدریجاً پس از پیدایش آب ، موجودات ریز در آب به وجود آمده و موجودات دیگر کم کم از این موجودات تکامل یافتن . که بقیه ماجرا رو خودتون میدونید.
با توجه به دو آیه در میابیم که نیای انسان همانا موجودی بوده سوای میمون امروزی و بسیار درنده و خونریز و گوشتخوار و گیاهخوار . آیه ای که خداوند در سوره بقره میفرماید " وقتی پروردگارت به ملائک گفت من در زمین خلیفه ای قرار خواهم داد ملائک گفتند چگونه چنین میکنی در حالی که او در زمین فساد میکند و خون میریزد " از این آیه مشخص میشود که موجودی که قبل از انسان بوده چنین موجودی بوده : خونریز و تباه کننده . یعنی از تمام موجودات بیشتر تباهی میکرده و خون میریخته که این به دلیل کاملتر بودن اونه . در واقع شیر زمان خودش بوده . چطور الان میگیم شیر سلطان حیوانات او وقت هم اون موجود سلطان موجودات زمین بوده اما بسی خطرناک تر و درنده تر از شیر امروزی .
و در آیه دیگر در باره نحوه به وجود آمدن انسان از این موجود چنین میفرماید : " وقتی او را راست قامت کردیم و از روح خود در او دمیدیم "
در اینجا تفاوت اساسی بین انسان و حیوان ایجاد میشود و آن موجود خون ریز دیگر نمیماند و انسان به وجود میآید و بر اساس قرآن اول از همه یک زن و یک مرد بدین شکل آفریده شدند و به آنها اسم آدم و حوا اطلاق میکند . پس تا اینجا مشخص شد که نیای انسان هم مانند سایر جانداران از لحاظ جسمی در حال تکامل بوده تا اینکه انسان به وجود آمده. با به وجود آمدن انسان یک خصلت استثنایی او را از سایر موجودات متمایز کرد. اما حیوانات تماماً یک خصلت دارند وبه صورت تنازعی تکامل یافته اند و آن نیای انسان هم از این قاعده مستثنا نبوده چون اساسا انسان نبوده . مثلا میمون اگرچه با کرم خاکی تفاوتهایش از زمین تا آسمان است اما از جهات مختلف همان موجودات تنازعی هستند و فقط با نیروی غریزه زندگی میکنند . ذات میمون میمون است و ذات کرم خاکی کرم خاکی و دارای هیچ تکاملی از لحاظ خصال چند بعدی نیستند.
نیای قبل از انسان هم همان بود بدون خصال چند گانه و دوبعدی . یعنی اگر این موجود قبل از انسان اگر کامل بوده فقط از لحاظ جسمی کاملتر بوده و سرور عالم حیوانات و او انسان نبوده.و از لحاظ درندگی و تباهی که در زمین میکرد سردسته تمام حیوانات بوده و بیشتر از همه فساد و تباهی و خونریزی میکرد. خداوند ستون فقرات او را راست کرده و او را راست قامت نمود و بعد از اینکه شکل نهایی خود را گرفت با دمیدن روح در او ، او را تبدیل به انسان کرد . در واقع انسان به زندان تن نزول کرد .

پس ناصحیح است بگوییم انسان از نیای حیوانات است . بلکه تنها جسم است که تکامل یافته و انسان را اگر فقط جسم بدانیم سخنی بس گزاف گفته ایم چگونه میتوان چنین تفاوت عظیمی را بین انسان و حیوانات توجیه کرد ؟ مغز بزرگتر ؟ خیر . روح .
اما خود انسان نیز در حال تکامل است به دلیل اینکه از آدم تا خاتم دین در حال تکامل بوده و برنامه زندگی بشر پیشرفت کرده .

شاید این پست رو با قدرت بیان عالی شرح نداده باشم و هنوز شبهاتی قرآنی یا غیر قرآنی داشته باشه . اگر کسی نظری داره بگه .

Savant

کاربر بیش فعال
البته سایت حوزه .نت که مطالب فوق ار آنجا کپی شده است عنایت بیشتری به نظریه داروین داشته و اون رو دیگه در حد یک فرضیه علمی پذیرفته :smile:

درخواست اسناد و مدارکی در رد نظریه داروین

که البته اون سایت هم منبع اصلیش رو واحد مرکزی خبر اعلام کرده.

در مورد اینکه فرضیه چیه ، نظریه تعریف دقیقش چیه هم میشه کلی بحث کرد. اینا همش تو فلسفه علم تعاریف داره Karl Popper و Stephen Pepper و سایرین ، دقیقا این مفاهیم رو تعریف کردن ، نمیشه که ما هر تعریفی که دوست داشتیم بیایم و ارائه کنیم ....

در مورد دانشمندایی هم که عنوان شده نظر داروین رو رد کردن من 2 نفر رو می شناختم:
1- ریچارد اوون دیرین شناس انگلیسی که نام دایناسور به عنوان سوسمار مخوف رو اون پیشنهاد کرد که تاریخ مرگش 1892 هست ,و دیگری لوییس آگاسر ، زیست شناس سوییسی انگلیسی که اون هم تاریخ فوتش 1873 هست.

Richard Owen

Louis_Agassiz

دو نفر دیگه رو پیدا نکردم .

برام جالبه که این سایت نظر دانشمندانی که تو قرن نوزدهم زندگی می کردن و به احتمال بسیار حتی از آزمایشات مندل ، کشیش اطریشی هم اطلاع نداشتن به عنوان برهان قاطعی بر رد نظریه فرگشت ، تلقی می کنه در حالی که بر خلاف حرفایی که داره اینجا کپی میشه از منابع دیگه ، ژنتیک بزرگترین منبع تایید کننده فرگشت هست و نه رد کننده اون. واقعا جالبه برام کسی که این حرف رو می زنه و میگه با پیدایش دانش ژنتیک کلا فاتحه نظریه فرگشت خونده شده از کجا به این نتیجه درخشان رسیده؟

من تا حالا تو این بحث شرکت می کردم چون فکر می کردم که یه بحث نسبتا علمی خواهیم داشت و قراره چیزی یاد بگیریم و یاد بدیم ولی وقتی با حرفایی مثل اینکه کار کار کمونیست هاست و احتمالا در آینده : کار کار انگلیساست روبرو میشم ، احساس می کنم که دیگه این تاپیک از مسیرش خارج شده و تبدیل شده به کل کل عقیدتی و ادامه دادنش دیگه فایده ای نداره. یکی می خواد با باستفاده از این نظریه بزنه تو سر مذهب و دیگری می خواد ثابت کنه که اختراع این نظریه کار کوروش کبیر بوده:eek:

هیچ آدم عاقلی وقتی داره تو خیابون راه میره آدامس جویده شده یکی دیگه رو از کف خیابون بر نمی داره بذاره تو دهنش ولی موقع کپی پیست که میشه بدون اینکه به محتوا و منطقی بودن مطلبی که داریم کپی می کنیم توجه کنیم و قبلش کمی در مورد اون فکر کنیم ، راحت ...
CTRL+A --> CTRL+C --> CTRL+P​

پس خوب . بنده تا اینجا خیلی واضح نظراتم رو بر اساس آیات قرآن بیان کردم ولی باز شما هی میگی خیر اسلام مخالف تکامل است !! حالا یه آخوند چیزی میگه که شما نباید به نام اسلام تمومش کنی !

اینکه بنده میگم مطالبی در اون پست قرار دادم صرفاً تحقیقاتی بود که کردم . ولی در مورد کومونیستها باید بدونید که این گروه بسیار زیاد از این فرضیه به نفع خود استفاده کرده اند چون بدین ترتیب انسان را موجودی تکامل یافته از حیوان میدانند و بهتر به مقاصد مادی خودشون میرسن . بنده چندین بار در پستهای قبلی در باره تکامل انسان بحث کردم و اینکه انسان آن موجود مادی مد نظر کومونیستها نیست ! غیر از اینه که کومونیستها بیشترین سوء استفاده را از این نظر کردن ؟ و آن را چنین که به نفعشونه تبلیغ کردن ؟ فرق است بین جسم انسان و خود انسان !

اگر در مورد کپی پیست منظورتون بنده هم بود
شما پستهای بنده رو خوندین الکی میگین کپی پیست ؟!! همین با یقین صحبت کردن شما در مورد کپی پیست دوستان و من دلیلی بر عدم قبول تمامی سخنان شماست چون شما کاملا بر اساس ظن و گمان سخن میگویید و هیچ اطمینانی به سخن شما نمیشه کرد.

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته

e=mc2 انیشتین هم الان کسانی هستند که منکرش هستند.
یک سوال دارم ازت دارم.
ایا قبول داری که بیش از 97 درصد دانشمندان جهان بهش اعتقاد دارند یا نه؟؟

یعنی چیزی که تو اکثر دانشگاه و مدارس جهان تدریس میشه و پایه علم زیست شناسی هست حتی یک فرضیه علمی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم بپرسم این اطلاعات را شما از کجا میارید.

و سوال اخرم
ایا به نظرتون اکثریت دانشمندان جهان الاغ هستند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هروقت مثل بچه آدم سوال پرسیدی و مثل خانوما به سوال خودت جواب ندادی ، بهت جواب میدم !:surprised:

"sarah"

عضو جدید
من به نتایج جالبی دست یافتم که در اینجا بعضاً از آن بحث شد.
اول اینکه این نظریه نیست بلکه فرضیه است چرا ؟ چون نظریه وقتی نظریه میشه که اثبات شده باشه و به صورت قانون در اومده باشه درحالی که طبق گفته خود موافقین این فرضیه الان 97 % دانشمندان آن را قبول دارند و اگر قانون بود مطمئنا باید 100% آن را قبول میداشتند .
دوم اینکه حلقه گمشده کجا رفت ؟میگن اثبات شده حلقه گمشده جد مستقیم انسانها نیست. معنی این حرف را بیشتر توضیح دهید چون میگن بین انسان و میمون یک حلقه گم شده واگر قرار باشه این جد انسانها نباشه پس میمون هم جد انسانها نیست.
دُم میمون چی شد؟ و اینها به کنار الان اتفاقاٌ علم ژنتیک ثابت میکنه که اساسا چنین چیزی محال است ! تفاوتهای ژنتیکی انسان و میمون زمین تا آسمان است ! چطور یک جهش یا حتی چندین جهش باعث این همه تفاوت میشه ؟

بعد از خلق علم ژنتیک ، این فرضیه باطل شد و مُرد . اما چرا اکنون باز زنده شده دلیل آن همین کومونیستها هستند که برای علمی جلوه دادن مطالب خود مجبور شدند این فرضیه را زنده کنند.

سوم اینکه ما اعتقاد داریم که خلقت کل هستی و نه تنها انسان در مسیر تکاملی است. .خداوند در قرآن میفرماید : " وقتی او را راست قامت کردیم از روح خود در او دمیدیم " پس معلوم میشود که موجوداتی که نیای انسان هستند به صورت خمیده بودند ولی این سوای این است که بگوییم انسان از نژاد میمون است !

برای درک بهتر تحقیقات تکمیلی را انجام داده و نظر نهایی خود را اعلام میکنم.

بابا كمونيست چيه؟
چه ربطي بهش داره
بحث علمه اينجا

دوست عزیز
به همین سادگی هم نیست اون نظریه
که بگه ما بوزینه بودیم یهو تکامل یافتیم شدیم انسان
دلیلش هم این که 99 درصد شبیهیم

چند وقت مطالعه کردین فقط همین ها رو فهمیدین؟
بهتره بی خیالش شین پس
مطالعه نکنینی سنگین تره

یا اینکه قصدتون توهین به پیروان این نظریه هست و میخواین خرابش کنین که این بحثش جداست

اون حرفها يك خط بيشتر نيست
چطور مي تونستم نظريه به اين مهمي رو تو يه خط به طور كامل بگم و نشون بدم واقعا خوندم
شايد نتونستم درست بيانش كنم

دقيقا برعكس ايني كه شما فكر مي كنين من تقريبا موافق اين نظريه ام
تاپيك اول فقط براي شروع بحثي بود كه نظراي مختلفو ببينم چيه
من نه قصد توهين دارم نه زير سوال بردن

اگه شما هم به پست فرگشت سري بزنين ميبينين چقدر گستردست

من منظورتونو نفهمیدم
من نظر خودم رو درباره این نظریه نگفتم هنوز!

مثلا دست ندارین؟
معده ندارین؟
زبون ندارین؟
پا ندارین؟
مغز ندارین؟
و ...
من اینا رو دارم میگم شبیه هستم
شما فرق داری مشکل من نیست

من به مخالف بودن یا نبودنش کار ندارم
گفتم میخواد بحث کنه اول تحقیق کنه
حداقل یه بار ویکی پدیا رو بخونه!
بعد شروع کنه بحث رو

با اطلاعات ناقص اومده
همون اطلاعاتی که مخالف های این نظریه برای توهین کردن و کوچیک کردن این نظریه میگند

لحنشون بد بود
آخر تاپیک میخواند به این تنیجه برسند که تکامل وجود نداره

نتايجي كه گرفتين رو چقدر روش فكر كردين؟

تورو خدا فشار نيارين:surprised:

اگه درست بخونين مي فهمين نظراي من ميانه است

ويكي پدياش كه چيزي نداره
اصلا خودتون سر زدين ببينين ؟

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز
در تفاسير موضوعي خلقت انسان از دو منظر مورد بررسي قرار گرفته است:
۱- آفرينش اولين انسان به چه صورت بوده است ۲- خلقت تمام انسانها به چه نحوي بوده است
با توجه به بررسي اي كه در آيات قرآن كريم انجام شد سه مرحله براي آفرينش انسان مطرح گرديده است:
۱- خاك متحول ۲- تصويرگري ۳- دميدن روح
در مرحله اول ۶ حالت براي خاك ذكر شده است: ۱- خاك ۲- گل ۳- گل چسبنده ۴- گل تيره رنگ ۵- چكيده گل ۶- گل خشكيده
لازم به ذكر است كه ماده انسان در تمام حالات ششگانه تغييرات كيفي داشته و از نظر جوهري هيچ تغييري در آن رخ نداده است.
در مرحله دوم كه تصويرگري است، خداوند در اين مرحله صورت انسان را شكل مي دهد و در مرحله سوم، نفخ روح دليل برتري انسان بر ديگر موجودات مي باشد. خداوند به خاطر اين روح الهي و استعدادهاي مختلفي كه در او نهفته است دستور مي دهد تا فرشتگان بر او سجده كنند.
آيه ۷ سوره سجده «الذي احسن كل شيء خلقه و بدا خلق الانسان من طين» «او همان كسي است كه هرچه را آفريد نيكو آفريد و آغاز آفرينش انسان را از گل قرار داد.» اشاره اي به نظام احسن آفرينش به طور عموم دارد و سرآغازي براي خلقت انسان و مراحل تكامل او به طور مخصوص است.
ظاهر اين آيه بيانگر خلقت مستقل انسان است و فرضيه تكامل انواع را لااقل در مورد انسان نفي مي كند. بنا بر نظريه تكامل، همه انواع جانوران روي زمين، از گياه و حيوان، در طي روندي تدريجي، طولاني و مستمر از انواع و اشكال بسيار متفاوت اوليه به صورت كنوني درآمده اند.
فرضيه تكامل انواع همان فرضيه تكامل دارويني است كه مي گويد موجودي بدون روح، كم كم داراي روح شده و به صورت حيوان، مراحل كمال را پشت سر گذاشته و به شكل بوزينه و ميمون درآمده سپس با تغييراتي ديگر و با از دست دادن عضوهايي از بدن به صورت انسان دوپا درآمده است.
در مقابل اين فرضيه، فرضيه ثبوت انواع است كه مي گويد انواع جانداران هركدام جداگانه از آغاز به همين شكل كنوني ظاهر گشتند و هيچ نوع به نوع ديگر تبديل نيافته است و طبعاً انسان هم داراي خلقت مستقلي بوده كه از ابتدا به همين صورت آفريده شده است.
طرفداران فرضيه تكامل انواع اين آيه را مطابق با نظريه خود مي دانند زيرا در اين آيه آفرينش انسان به انواع پست تر برمي گردد، به عبارت ديگر آفرينش انسان به آب و گل منتهي مي شود.
اما مفسرين اين آيه را بدين شكل بيان مي كنند كه «ميان آدم و گل انواع ديگري - آن هم انواعي بي شمار - از موجودات زنده فاصله نبوده بلكه آفرينش انسان بدون واسطه از گل صورت گرفته است.» (ناصر مكارم شيرازي و ديگران، تفسير نمونه، ج،۱۷ ص۱۲۵)

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز

با توجه به اینکه فرگشت مذهب را زیر سوال میبره.و تعصب هنوز وجود داره..97 درصد دانشمندان ان را قبول دارند .
یعنی 97 درصد دانشمندان دنیا گاو هستند .نمیفهمند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ادم شاخ در میاره.
این نظریه هیچ وقت نمرده.همین الانش تو 99 درصد دانشگاه ومدارس جهان جز کتب درسی هست.
چرا با استفاده از کلمات و دانش کم خودتون به همین راحتی نتیجه گیری میکنید.
به جان خودم پروفوسر یک علم به همین راحتی نتیجه گیری نمیکنه:D
اصلا کوچکترین دانشی داری که منظور از حلقه گمشده چی هست.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمیگه ما از شامپانزه ها بوجود امدیم.این را 1000 بار گفتند.بلکه اجداد مشترک داریم.

یعنی تو یک نظرسنجی 400 هزار نفره که انجام شد.فقط 700 دانشمند جواب نه دادند.
یعنی این 400 هزار نفر نمیفهمند .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هزاران دارو از طریق همین علم بوجود امده. چطور میخواهید منکر این بشید.
اون قضیه دم میمون که خیلی خنده دار بود.
عزیز من برای هزارمین بار میگم که ما از میمون ها بوجود نیومدیم .بلکه اجداد مشترک داریم.

داداش من همیشه دلیل نمیشه که اکثریت درست بگن

در زمان امام حسین لشکریان یزید چند ده هزار نفر بودند و یاران امام حسین کمتر از صد نفر پس آیا یزید حق بود؟

در زمان حضرت لوط تمام قومش جز چند ده نفر فاسق بودند پس حق با اونا بود؟

و...

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش من همیشه دلیل نمیشه که اکثریت درست بگن

در زمان امام حسین لشکریان یزید چند ده هزار نفر بودند و یاران امام حسین کمتر از صد نفر پس آیا یزید حق بود؟

در زمان حضرت لوط تمام قومش جز چند ده نفر فاسق بودند پس حق با اونا بود؟

و...

عزیز من شما الان یک بیماری داشته باشید.
بعدش 97 درصد دکتر ها یک دارو تجویز کنند. ایا شما از این دارو استفاده نمیکنی برای درمان خودت؟؟؟
اون امام حسین و جریانش یک چیز علمی نبود و یک چیز اعتقادی بود .
ولی علم از فرمول میاد.علم از دانش میاد.
با همین علم هزاران دارو تا به حال ساخته شده.
عزیز من وقتی میری برای اولین بار ریاضی یاد بگیری.بهت جمع و ضرب کردن یاد میدهند.
در کلاس زیست شناسی هم در اکثر دانشگاه ها و مدارس جهان فرگشت تدریس میشه
یعنی پایه علم پزشکی و زیست شناسی فرگشت هست.

s.ferdows

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیز من شما الان یک بیماری داشته باشید.
بعدش 97 درصد دکتر ها یک دارو تجویز کنند. ایا شما از این دارو استفاده نمیکنی برای درمان خودت؟؟؟
اون امام حسین و جریانش یک چیز علمی نبود و یک چیز اعتقادی بود .
ولی علم از فرمول میاد.علم از دانش میاد.
با همین علم هزاران دارو تا به حال ساخته شده.
عزیز من وقتی میری برای اولین بار ریاضی یاد بگیری.بهت جمع و ضرب کردن یاد میدهند.
در کلاس زیست شناسی هم در اکثر دانشگاه ها و مدارس جهان فرگشت تدریس میشه
یعنی پایه علم پزشکی و زیست شناسی فرگشت هست.

بله چرا نتونن اشتباه کنند مگه علم زاییده ذهن بشر نیست مگه خیلی از همین دانشمندا خودش خیلی از نظریات اولیه شون رو نقض نکردند؟

ببخشید از نظر شما امام حسین و قیام عاشورا فقط یه بحث اعتقادی؟

تعریف علم از نظر شما فقط شیمی و ریاضی؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
1:یکی از اشتباهات بزرگ مردم این هست که فکر میکنند منظور از فرگشت این هست که ما از میمون ها بوجود امدیم.
ولی این تصور کاملا غلط هست.
فرگشت توضيح ميدهد که چگونه نسل همة موجودات از باکتري گرفته تا
گياه و انسان، همواره به دليل جهشهاي ژنتيکي در حال تغيير و تحول هستند و اين تغييرات گرچه بسيار جزئي و
ناملموس هستند، اما در طول زمان طولاني مثلاً دويست ميليون به تغييرات اساسي تبديل ميشوند و موجودي
متفاوت را پديد ميآورند. اشتباه بسياري از منکران نظرية فرگشت اين است که تصور ميکنند اين نظريه ادعا
ميکند موجودات تکسلولي بر اثر اتفاقات عجيب تبديل به ماهي شده اند، بعد بالة آنها تبديل به دست و پا شده و
حيوان از آب بيرون آمده و روي خشکي شروع به خزيدن يا راه رفتن کرده است!

2:نکته دوم این هست که این تصور اشتباه هست که علم فرگشتی که در حال حاظر وجود دارد.به همون اندازه علمی هست که در زمان داروین وجود داشت
بلکه گذشت زمان و اکتشافات دانشمندان به برخي ديگر از سوالات جواب دادند و به تقويت و تکميل نظرية داروين کمک کردند.

3:نکته بعدی این هست که ایا میدانستید درمان بيماريهاي ژنتيکي نظير سرطان و ساخت داروهاي ژنتيکي، توليد محصولات کشاورزي
اصلاح شدة ژنتيکي، اصلاح ژنتيکي نسل حيوانات اهلي نظير گاو و گوسفند و همانند سازي آنها، ساخت
تجهيزات کشف و نيز تلاش براي زنده کردن نسل جانداراني که منقرض شده اند، تنها بخشي از موفقيتهاي
دانشمندان ژنتيک در ساليان اخير بوده است.

4:مخالفان نظریه داروین به 3 دسته هستند.
الف:گروه اول کساني هستند که آگاهي درست و کافي از نظرية فرگشت ندارند. اين افراد بر اساس شايعات و شنيدهها تصور ميکنند داروين در نظرية خود ادعا کرده است
که آفرينند هاي وجود ندارد و انسانها از ميمونها به وجود آمده اند و چون اين سخنان با عقل و آموزه هاي ديني منافات دارد، پس در نظر اين افراد بي اعتبار است.
ب:گروه دوم مخالفان کساني هستند که تصور ميکنند فرگشت در حد يک فرضيه است و از آنجا که هنوز به اصل علمي تبديل نشده است، پس نميتوان به آن استناد کرد. اين افراد هنوز تفاوت فرضيه و نظريه را درک نکرده اند و نميدانند که فرضيه يک تصور ذهني و حدس خيالي است.
حالا سوال پیش میاد که چرا فرگشت اصل نمیشه.دلیل اون بسیار ساده و روشن هست.
در مورد نظرية فرگشت نيز چون امکان بازگشت به گذشتة چند ميليون ساله وجود ندارد، دانشمندان با استفاده از علوم و مدارک علمي مانند زمين شناسي، فسيلشناسي، آناتومي مقايس هاي، جنين شناسي، ژنتيک جمعيتي، زيستشناسي ملکولي و دهها دليل ديگر توانسته اند واقعيتهاي گذشته را در قالب نظريه ارائه دهند.یعنی درواقع چون در گذشته اتفاق افتاده و در حال حاظر اتفاق نیوفتاده.پس به همین خاطر یک نظریه هست.متاسفانه بعضی ها این کلمه نظریه را درک نکردند.کار دانشمندان مثل یک کارگاه جنایی میمونه.کارآگاه پليس نميتواند براي اثبات عمل يک متهم،فيلم صحنة جرمي را که در گذشته رُخ داده است ، ببيند، سعي ميکند با گردآوري و بررسي دقيق شواهد و آثار جُرم واقعيت را دريابد و با دلايل و مدارک محکمه پسند محکوميت يا برائت متهم را در دادگاه اثبات کند.در تمام جهان قاضی با مدارک و شواهد و اسناد رای صادر میکنند و قاضی نمیگه چون من صحنه قتل را از نزدیک یا فیلمش را ندیدم پس نمیتونم رای صادر کنم
ج:گروه ديگر مخالفان تلاش ميکنند با طرح ادعاهاي عجيب، نظرية فرگشت را باطل اعلام کرده و با طرح ادعاهاي عجيب نزد مردم عامي چنين القاء کنند که نظرية داروين يک دروغ بزرگ و طرح استعمارگر پير
بريتانيا براي بي ايمان کردن مردم است و به خيال خود با اين ادعاها بتوانند از عقايد ديني مردم محافظت کنند. اين قبيل افراد با نشان دادن تصاوير برخي حيوانات مانند ماهيها، لا کپشتها و حشراتي که به دليل داشتن همزيستي زياد با تغييرات محيط طبيعي، فرگشت کمتري طي ميليونها سال اخير يافته اند، ادعا ميکنند که اين موارد در تناقض با نظرية فرگشت است. آنها همچنين باارائة تعدادي اسامي مجهول چنين القاء ميکنند که بسياري از دانشمندان هنوز نظرية فرگشت را نپذيرفته اند و نسبت به آن مشکوک هستند، در حالي که واقعيت کاملاً برعکس است.
در تمام کشورهاي دنيا و اکثر دانشگاه هاي معتبر جهان، نظريه فرگشت توسط جامعة علمي پذيرفته شده است و هر روز با پيشرفت فنآوري، دلايل و مدارک جديدي در صحت اعتبار اين نظريه ارائه ميشود.
اين گروه همچنين ادعاهاي عجيبي نيز مطرح ميکنند.براي مثال ميگويند چرا با وجود ميليونها سال زندگي موجودات، امروز در هر گوشة زمين فسيلهاي جانوران قديمي يافت نميشود؟ سپس چنين نتيجه گيري ميکنند که فرگشت وجود ندارد.ولی اين افراد نميدانند و يا ميخواهند اين حقيقت را کتمان کنند که براي تشکيل يک فسيل شرایط بسیار استثنایی یعنی یک در چند ملیون مورد وجود دارد.یعنی هزاران دلیل وجود دارد که بقایای موجودات را نابود میکنند و امکان پیدا کردن یک فسیل یک در چند ملیون هست و اگر هم پیدا شد.امکان اینکه قابل استفاده بشه یک در چند ملیون هست چون اکثرا در لایه های میانی صخره ها و غیره قرار دارند .تاکنون هيچ گروهي حاضر نشده است يک صخره يا کوه عظيم را با مته های گرانقيمت برش دهد تا شايد به احتمال يک در چند ميليون به فسيل دست يابد! گذشته از اين، اگر به فرض محال، فسيلي هم از دوران قديم يافت نميشد، نظرية فرگشت جانداران همچنان به قوت خود باقي بود، زيرا دلايل و مدارک علمي ديگر چنان قوي و مستدل هستند که بدون آنها نيز فرگشت قابل اثبات است.

4:بنيا نگذاران و حاميان فرگشت آنچنان به اين نظريه ايمان دارند که ادعا کرده اند اگر يک مورد دقت کنيد : اگر و تنها اگر يک موردنقض براي نظرية فرگشت ثابت شود، حاضرند کل آن را کنار بگذارند و حتي به ثابت کنندة آن جايزة نوبل هم اهداء شود ! طي 150 سال اخير بسياري از منتقدان و مخالفان تلاش کردند مواردي براي نقض اين نظريه بيابند، اماعلاوه بر اينکه هيچ موفقيتي کسب نکردند، بلکه در چند سال اخير با پيشرف تهاي حيرت انگيز علوم فيزيک، شيمي و ژنتيک چنان دلايل محکمي در اثبات اين نظريه به دست آمده است که ديگر جاي هيچ شک و شُبهه اي براي دانشمندان و محققان باقي نگذاشته است و به همين دليل گروه مخالفان به ناچار تلاشهاي شک و شُبه هاي براي دانشمندان و محققان باقي نگذاشته است و به همين دليل گروه مخالفان به ناچار تلاشهاي خود را معطوف به افراد عامي و ناآگاه کرده اند و سعي ميکنند با فرار به جلو از شکست و اعتراف به قبول اين نظريه بپرهيزند

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بقایای علائم حیوانی در بدن انسان
انسان داراری 32 دندان می باشد: فقط دندان های عقل در 17 و 18 سالگی می رویند، این دندان ها دارای هیچ نفعی نیستند. این ها زود خراب شده، دندان های دیگر را درمضیقه می گذارند. در بعضی اشخاص دندان عقل به کلی نمی روید. میمون های انسانی شکل نیز 32 دندان دارند. ولی دندان عقل در میمون ها فرگشت خوبی کرده است. پس معلوم می شود دندان عقل بقایای علامت های قدیمی اجداد ماست که در بدن ما اهمیت اولیه ی خود را از دست داده است. موهای بدن ما نیز اهمیت اولیه ی خود را از دست داده و از بقایای علامت های حیوانی شمرده می شود.

طرز قرار گرفتن موها در بازوان و شانه ها شباهت تامی به طرز قرار گرفتن موها در بدن میمون دارد. داروین می گوید: این طرز قرار گرفتن موها در بدن میمون ها به آن ها امکان میداد که در موقع باریدن باران، آب باران بدن آن ها را خیس ننماید. سیخ شدن موهای بدن در موقع سردی هوا از مختصات حیوانی است. این ها برای تنظیم حرارت بدن انسان دارای هیچگونه اهمیتی نمی باشد. در بدن ما فقط سر است که دارای موی فشرده و زیاد می باشد. موهایی که بدن ما را می پوشانند جزئی است که از اجداد خود به ارث برده ایم.
وقتی که پشه پوست اسب یا دیگر حیوانات پستاندار را میگزد، آن حیوان قادر است که جای گزیده شده را به حرکت در آورد. علت این عمل، عضلاتی است که در زیر پوست وجود دارند. این عضلات در قسمت های معین پوست بدن انسان باقی مانده اند. در قسمت فقرات دم انسانی می توان با این عضلات مواجه شد. این عضلات در اجداد قدیمی ما باعث حرکت دم می شود . ولی با وجود از بین رفتن تدریجی دم در انسان این عضله تماما از بین نرفته است.

«آپاندیس» که به طول 9 سانتیمتر در انتهای روده ی کور وجود دارد یکی از بقایای حیوانی است که دربدن انسان باقی مانده است. این آپاندیس در هضم غذا دارای هیچ اهمیتی نیست و حتی اغلب اوقات بدرون آن ذرات بی مصرف داخل شده و زخم های غیر قابل تحمل برای انسان تولید می نماید.
اگر این «آپاندیس» را بریده و دور بیاندازیم هیچ ضرری متوجه انسان نمیگردد این عضو در جنین انسانی در ادوار اولیه بی اندازه بزرگ بوده ولی رفته رفته کوچک گشته است.
در انتهای ستون فقرات که تکیه گاه مهم بدن انسانی است با 3 تا 4 و گاهی 5 عدد فقره ی دم مواجه می شویم. تعداد این فقرات در جنین انسان بی اندازه زیاد است. این ها می رساند که اجداد خیلی دور و قدیمی انسان دم دار بوده اند. غده ی قسمت زائد مغز epiphyse که در درون مغز انسان وجود دارد از بقایای سومین چشم «ملاج» خزندگان است در حال حاضر در بعضی از خزندگان مثلا در سوسمار آثار چشم سوم به نظر میرسد. تمام این علامت ها که روی آن ها به طور مفصل بحث نمودیم میرساند که انسان در ابتدا به شکلی که امروز می بینیم نبوده است. انسان در ادوار بسیار طولانی تاریخ در اثر تأثیر شرایط طبیعی واجتماعی رفته رفته دارای ساختمان امروزی گردیده است

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابی در مورد تکامل و ژنتیک با توضیح ساده به زبان فارسی
به نظرم هر کس میخواد واقعا به طور علمی بدونه که فرگشت چی هست.باید این کتاب را بخونه.
به خیلی از سوالات شما پاسخ داده میشه

http://www.mediafire.com/?s224a6ffqqp5b4m

مخالفان نظریه داروین به 3 دسته هستند.

الف:گروه اول کساني هستند که آگاهي درست و کافي از نظرية فرگشت ندارند. اين افراد بر اساس شايعات و شنيدهها تصور ميکنند داروين در نظرية خود ادعا کرده است
که آفرينند هاي وجود ندارد و انسانها از ميمونها به وجود آمده اند و چون اين سخنان با عقل و آموزه هاي ديني منافات دارد، پس در نظر اين افراد بي اعتبار است.

ب:گروه دوم مخالفان کساني هستند که تصور ميکنند فرگشت در حد يک فرضيه است و از آنجا که هنوز به اصل علمي تبديل نشده است، پس نميتوان به آن استناد کرد. اين افراد هنوز تفاوت فرضيه و نظريه را درک نکرده اند و نميدانند که فرضيه يک تصور ذهني و حدس خيالي است.
حالا سوال پیش میاد که چرا فرگشت اصل نمیشه.دلیل اون بسیار ساده و روشن هست.
در مورد نظرية فرگشت نيز چون امکان بازگشت به گذشتة چند ميليون ساله وجود ندارد، دانشمندان با استفاده از علوم و مدارک علمي مانند زمين شناسي، فسيلشناسي، آناتومي مقايس هاي، جنين شناسي، ژنتيک جمعيتي، زيستشناسي ملکولي و دهها دليل ديگر توانسته اند واقعيتهاي گذشته را در قالب نظريه ارائه دهند.یعنی درواقع چون در گذشته اتفاق افتاده و در حال حاظر اتفاق نیوفتاده.پس به همین خاطر یک نظریه هست.متاسفانه بعضی ها این کلمه نظریه را درک نکردند.کار دانشمندان مثل یک کارگاه جنایی میمونه.کارآگاه پليس نميتواند براي اثبات عمل يک متهم،فيلم صحنة جرمي را که در گذشته رُخ داده است ، ببيند، سعي ميکند با گردآوري و بررسي دقيق شواهد و آثار جُرم واقعيت را دريابد و با دلايل و مدارک محکمه پسند محکوميت يا برائت متهم را در دادگاه اثبات کند.در تمام جهان قاضی با مدارک و شواهد و اسناد رای صادر میکنند و قاضی نمیگه چون من صحنه قتل را از نزدیک یا فیلمش را ندیدم پس نمیتونم رای صادر کنم

ج:گروه ديگر مخالفان تلاش ميکنند با طرح ادعاهاي عجيب، نظرية فرگشت را باطل اعلام کرده و با طرح ادعاهاي عجيب نزد مردم عامي چنين القاء کنند که نظرية داروين يک دروغ بزرگ و طرح استعمارگر پير
بريتانيا براي بي ايمان کردن مردم است و به خيال خود با اين ادعاها بتوانند از عقايد ديني مردم محافظت کنند. اين قبيل افراد با نشان دادن تصاوير برخي حيوانات مانند ماهيها، لا کپشتها و حشراتي که به دليل داشتن همزيستي زياد با تغييرات محيط طبيعي، فرگشت کمتري طي ميليونها سال اخير يافته اند، ادعا ميکنند که اين موارد در تناقض با نظرية فرگشت است. آنها همچنين باارائة تعدادي اسامي مجهول چنين القاء ميکنند که بسياري از دانشمندان هنوز نظرية فرگشت را نپذيرفته اند و نسبت به آن مشکوک هستند، در حالي که واقعيت کاملاً برعکس است.
در تمام کشورهاي دنيا و اکثر دانشگاه هاي معتبر جهان، نظريه فرگشت توسط جامعة علمي پذيرفته شده است و هر روز با پيشرفت فنآوري، دلايل و مدارک جديدي در صحت اعتبار اين نظريه ارائه ميشود.
اين گروه همچنين ادعاهاي عجيبي نيز مطرح ميکنند.براي مثال ميگويند چرا با وجود ميليونها سال زندگي موجودات، امروز در هر گوشة زمين فسيلهاي جانوران قديمي يافت نميشود؟ سپس چنين نتيجه گيري ميکنند که فرگشت وجود ندارد.ولی اين افراد نميدانند و يا ميخواهند اين حقيقت را کتمان کنند که براي تشکيل يک فسيل شرایط بسیار استثنایی یعنی یک در چند ملیون مورد وجود دارد.یعنی هزاران دلیل وجود دارد که بقایای موجودات را نابود میکنند و امکان پیدا کردن یک فسیل یک در چند ملیون هست و اگر هم پیدا شد.امکان اینکه قابل استفاده بشه یک در چند ملیون هست چون اکثرا در لایه های میانی صخره ها و غیره قرار دارند .تاکنون هيچ گروهي حاضر نشده است يک صخره يا کوه عظيم را با مته های گرانقيمت برش دهد تا شايد به احتمال يک در چند ميليون به فسيل دست يابد! گذشته از اين، اگر به فرض محال، فسيلي هم از دوران قديم يافت نميشد، نظرية فرگشت جانداران همچنان به قوت خود باقي بود، زيرا دلايل و مدارک علمي ديگر چنان قوي و مستدل هستند که بدون آنها نيز فرگشت قابل اثبات است.

Sarp

مدیر بازنشسته
کاپلو کوری؟

چرا اینجوری پست میزنی؟

به جای کپی پیست این همه طومار هم دو سطر از خودت بنویس که ملت بخونن !

بالا