بحث آزاد : دختران فراری

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز
بعد از یه وقفه ی نسبتا طولانی در روند بحثهای آزاد از امروز بحث جدید با موضوع انتخاب شده شروع می شه....و موضوع بحث عبارت است از:
دختران فراری و ریشه یابی آن
خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم:
به اعتقاد و نظرات هم احترام بذارين
به كسي توهين نكنيد

حرفاي سياسي نزنيد

و در جریان هستید که قید زمان از بحث ها برداشته شده....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
دوستان عزیز
بعد از یه وقفه ی نسبتا طولانی در روند بحثهای آزاد از امروز بحث جدید با موضوع انتخاب شده شروع می شه....و موضوع بحث عبارت است از:
دختران فراری و ریشه یابی آن
خواهش می کنم خواهش می کنم خواهش می کنم:
به اعتقاد و نظرات هم احترام بذارين
به كسي توهين نكنيد

حرفاي سياسي نزنيد

و در جریان هستید که قید زمان از بحث ها برداشته شده....
عذر میخوام.
یک سوال دارم ریشه یابی هم بشه کجا و کی قراره این افتضاح رو جمعش بکنه...

عذر میخوام.
حرف اخر رو اول میزنم:

خوب آخرش؟ مشکل حل نمیشه...با صحبت...
++++++++++++++++++++++++++++++++
ولی بحث خوبیه,ادامه بدین
+++++++++++++++++++++++++++++++

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
عذر میخوام.

عذر میخوام.
حرف اخر رو اول میزنم:

ولی بحث خوبیه,ادامه بدین
ببینید
متاسفانه من امشب نیستم در بحث شرکت کنم ولی این بحث خودش می تونه خیلیا رو هشیار کنه....بهتره انقدر خودمون رو دست کم نگیریم.....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
ببینید
متاسفانه من امشب نیستم در بحث شرکت کنم ولی این بحث خودش می تونه خیلیا رو هشیار کنه....بهتره انقدر خودمون رو دست کم نگیریم.....
دست کم یا دست بالا..وقتی حرف به حرف میمونه...مفت نمی ارزه...

بله دیدن دختری که خانواده داره ولی کف خیابون ول میچرخه..تا 12 شب...وسوسه انگیزه ولی...
بیشتر از اون مایه اعصاب خوردی هستش...
اون دختر ...
مادری داره که شاید اون لحظه داره از فراق دوری عزیزش اشک میریزه...
پدری که موهاش سفید شده از اینکه سر یک اشتباه و بد اخلاقی دست گلشو از دست داده...
برادری که غیرت داره,ولی میدونه الان چه بلاهایی ممکنه سر خواهرش بیاد...و داره از کلافگی و سر درد به خودش میپیچه...

بهروز باشید.

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميشه چون كاري نميشه كرد حرف هم نزد كه بالاخره بايد راجع بهش بحث كرد فكر كنم حرفاي خوبي زده بشه

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عذر میخوام.

عذر میخوام.
حرف اخر رو اول میزنم:

ولی بحث خوبیه,ادامه بدین
بالاخره هر بحثی باید نتیجه گیری داشته باشه..
حتی اگر خودمون هم به یه نتیجه ی مناسب و معقول برسیم جای بسی شکره!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این مسئله ابعاد وسیعی داره.
از این جهت که اگر منظوره ما دخترانی هستند که از دامان خانه فرار میکنند، میتونه به چندین عامل بستگی داشته باشه.
هر یک از دوستان میتونند این عوامل رو نام ببره تا روی عوامل متمرکز بشیم.
مثلا" یکی از اونها محدودیتهای اجتماعی برای اون دختره ، این محدودیت تعریف نشده هست چون شاید برای یک دختر دیگه اصلا" محدودیت به حساب نیاد.....

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به نظر من هم شاید ما نتونیم برا اونایی که به این بدبختی گرفتار شدن کاری بکنیم اما حداقلش اینه که هم خودمون اگاه میشیم... هم اینکه اگه حتی یک نفر با خوندن این مطلبا و نتیجه هاش از تصمیمش منصرف بشه به نظرم برا هممون کافیه...

phalagh

مدیر بازنشسته
دوستای عزیزی که فکر میکنن این بحث نتیجه نداره!!!!
مگه نه اینه که همه ما ممکنه خواهر داشته باشیم؟؟
مگه نه اینه همه ما مادرا و پدران اینده هستیم؟؟؟
خوب وقتی بشینیم اینجا و دور هم حرف بزنیم و ریشه یابی کنیم.وقتی از احساسات و روحیات یه جوان در کنار هم بیشتر آشنا میشیم این مسئله باعث اگاهی میشه.باعث میشه از اتفاقات و حرکات و رفتارهایی که باعث بوجود اومدن معزل دختران فراری شده پیشگیری کنیم.که خدای نکرده در اطراف خودمون همچین اتفاقی نیوفته.که خدای نکرده خودمون عاملی بر ایجاد چنین مسئله ای نشیم.
پس قطعا بحث مفیدیه.

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام :) خوب حالا موضوع انتخاب شد .. بحث کنیم ؟ بسم الله . من میگم بجای اینکه اول در مورد دخترانی که از شهرستان های دور به شهرستان های بزرگ میاند و .. رو بررسی کنیم ، اول یک نیم نگاهی به دخترانی که در همین کلان شهر تهران ، در ساعت 12-1 نیمه شب به راحتی در خیابان های جردن و فرشته در حال سوزاندن بنزین هستند بپردازیم ، چون بهتر میشه درکشون کرد تا دخترانی که از راه های دور به شهر ها میاند و به فساد کشیده میشند . اونها شاید از سر اجبار باشه ، شاید از سر نادانی و کم تجربگی ، شیطنت و ... ولی در موردی که دختری سوار اتوموبیل 50 میلیونی میشه ، با چند تا از دوستاش ، توی ماشین سیگار میکشه و از نظر ظاهری هم کمی نداره ، خیلی بیشتر جای بحث داره :)

faezeh_asal

عضو جدید
سلام فکر می کنم بحث خوبی باشه و می شه نتیجه خوبی رو به ارمغان بیاره
خوب احتمالا کسی که با ماشین 50 میلیونی داره تو شهر پرسه می زنه باید از کمبود محبت باشه که به خیابون روی اورده ...............
ویا خوشی زده زیر دلش با دوستان ناباب در حال خوش گذرونیه (البته این طور که خودشون می گن)

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فکر می کنم بحث جالبی بشه!
در مورد اون کسی که سوار بنز.....و.......به نظر من این برمیگرده به تهی بودن شخص ...اینکه بر خلاف ظاهر از درون چیزی نیست.....یه طبل تو خالی ......کسی که هیچ چیزی جز مادیات نداره که بتونه بهش افتخار کنه.......و اصلا گوهر وجودی و ارزش انسان بودنشو درک نکرده!

امیر Amir

کاربر حرفه ای
سلام :) خوب حالا موضوع انتخاب شد .. بحث کنیم ؟ بسم الله . من میگم بجای اینکه اول در مورد دخترانی که از شهرستان های دور به شهرستان های بزرگ میاند و .. رو بررسی کنیم ، اول یک نیم نگاهی به دخترانی که در همین کلان شهر تهران ، در ساعت 12-1 نیمه شب به راحتی در خیابان های جردن و فرشته در حال سوزاندن بنزین هستند بپردازیم ، چون بهتر میشه درکشون کرد تا دخترانی که از راه های دور به شهر ها میاند و به فساد کشیده میشند . اونها شاید از سر اجبار باشه ، شاید از سر نادانی و کم تجربگی ، شیطنت و ... ولی در موردی که دختری سوار اتوموبیل 50 میلیونی میشه ، با چند تا از دوستاش ، توی ماشین سیگار میکشه و از نظر ظاهری هم کمی نداره ، خیلی بیشتر جای بحث داره :)

اونا دختر فراری با کلاس هستند اقای بیدهندی:biggrin:

اون بد بخت ها هم برای فرار یک چیزی دیگه تا N نصفه شب چرخ میزنند...

فراری که حتما نباید پیاده باشه...

sabayi

عضو جدید
به نظر من همه این مشکلات برمیگرده به خونواده اگه دختر تو یه خونواده خوب بزرگ شه هیچوقت همچی کاری نمیکنه حالا اگه خونوادش بد باشن چه فرقی میکنه پولدار باشن یا نه دختره لابد یه چیزی کم داره که میفته تو خیابونا دنبالش و خیابون رو به خونه ترجیح میده........

صياد

عضو جدید
سلام ...
موضوع تاپيكي كه شروع كردي خيلي خوبه اميدوارم بحثهاي مفيدي اينجا بشه ... در مورد دخترهايي كه بخاطر فراهم كردن پول واسه عمل جراحي اعضاء خانواده و يا مشكلات ديگه توسط افراد بي وجدان براي سوء استفاده جنسي به اعراب شيخ نشين سپرده ميشن و بعد به وطن بر ميگردند (ولي داغون شده روحي)هم بد نيست اشاره اي بشه ... من ديگه نميخوام تو هيچ بحثي شركت كنم فقط اومدم براي تشكر و اينكه براي بحثتون ارزش قائلم و بعنوان خواننده دنبال ميكنم ...:smile:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام فکر می کنم بحث خوبی باشه و می شه نتیجه خوبی رو به ارمغان بیاره
خوب احتمالا کسی که با ماشین 50 میلیونی داره تو شهر پرسه می زنه باید از کمبود محبت باشه که به خیابون روی اورده ...............
ویا خوشی زده زیر دلش با دوستان ناباب در حال خوش گذرونیه (البته این طور که خودشون می گن)

آخه به نظر شما توی خیابون محبت خیرات میکنند ؟ نمیدونم ، من خیلی با این مدل افراد آشنایی ندارم ، ولی توی خیابون ها هم هیچ محبتی نیست ، اگر کسی به من نوعی توی خیابون اظهار محبت کرد ، پس به هر کس دیگه و هرجای دیگه هم این کار رو میکنه ، فکر میکنم مشکل اصلی توی این مسائل بنیان اصلی خانواده باشه که در بعضی موارد واقعاً در حال از بین رفتن هستش . دوستان ناباب از کجا اومدند ؟ اونم خودش یک مدل از همین افراد هستند ، امروز اون منو میبره بیرون ، فردا من یکی دیگرو با خودم میبرم :(

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم فکر می کنم بحث جالبی بشه!
در مورد اون کسی که سوار بنز.....و.......به نظر من این برمیگرده به تهی بودن شخص ...اینکه بر خلاف ظاهر از درون چیزی نیست.....یه طبل تو خالی ......کسی که هیچ چیزی جز مادیات نداره که بتونه بهش افتخار کنه.......و اصلا گوهر وجودی و ارزش انسان بودنشو درک نکرده!

خوب مقدار زیادی حرف شما قبول ، ولی چطور میشه که یک شخصی به این روش میرسه ؟ چرا چیزی جز مادیات نباید داشته باشه ؟ شما اگر نگاه کنید توی قشر متوسط جامعه این رفتارها کمتر دیده میشه ، این فرار بیشتر توی خانواده هایی دیده میشه که خانواده یا انقدر فقیر هستند و بی فرهنگ مثل پدر معتاد ، پدر پرخاشگر و ... و یا انقدر خانواده در سطح بالایی هستند که خیالشون راحته دخترشون کجا میره و براشون مهم نیست !!!! به این نکته هم باید توجه داشت که ما انسان ها در طول 17-18 سال اول زندگیمون در جامعه تحت تعالیم یکسانی بزرگ میشیم . مثلاً همدوره ای های من که یکمی توی دوران جنگ بودند ، همه با اعصاب درب و داغون هستند ، افتخارات کودکیشون لایی زدن به دروازه گل کوچیک بوده ، پاهای گلی و بقول معروف کبره زده و شاید تا حدی هم با فحش پاشو بچه بیا تو دیگه نصفه شبه بزرگ شدیم ، حالا دخترها هم طبق شرایط اون دوران ، ولی حالا که زمان عوض شده ، من خیلی وقت ها به متولدین سالهای بعد نگاه میکنم ، کسایی که الان توی سن 17-18 به سر میبرند ، کارها و رفتارهایی دارند که شاید من الان دارم ، کودکیشون با PS2 و کامپیوتر گذری شده ، آهنگ های رپ گوش میدند ، ژل میزنند ، موهاشون رو فشنی میکنند ، پیرهن گشاد میپوشند و شلواری که از پاشون آویزونه :(
آها اینهمه گفتم که بدم شرایط محیطی فکر کنم الان حرف اول رو میزنه ، نه بنیان خانواده :(

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا دختر فراری با کلاس هستند اقای بیدهندی:biggrin:
اون بد بخت ها هم برای فرار یک چیزی دیگه تا N نصفه شب چرخ میزنند...
فراری که حتما نباید پیاده باشه...
این یه واقعیت تلخه....
دقیقا همینطوره....کسی که تو یه خانواده با وضع مالی آنچنانی بزرگ شده ولی هزار و یک مدل فقر فرهنگی و عاطفی کشیده تو خونواده چرا نباید فرار کنه؟خوب اونم برای ندیدن یا نشنیدن خیلی چیزا یا بعضی وقتا به خاطر پیدا کردن خودش به چیزایی متوسل می شه مثل مواد مخدر دوستی خیابانی پارتی و....

امیر Amir

کاربر حرفه ای
این یه واقعیت تلخه....
دقیقا همینطوره....کسی که تو یه خانواده با وضع مالی آنچنانی بزرگ شده ولی هزار و یک مدل فقر فرهنگی و عاطفی کشیده تو خونواده چرا نباید فرار کنه؟خوب اونم برای ندیدن یا نشنیدن خیلی چیزا یا بعضی وقتا به خاطر پیدا کردن خودش به چیزایی متوسل می شه مثل مواد مخدر دوستی خیابانی پارتی و....
نگو دلم ریش شد...:):biggrin:

ولی بعضی ها اینقدر کور شدن که این کوریشون باعث میشه همه رو یکسان ببیند و کسی هم که با نیست خیر میاد طرفشون برای کمک بهشون رو به یک چشم ببیند...به چشم تراول...به چشم یک دروغ گو...

دختر فراری یک موجود شکست خورده هست که از همه نارو خورده

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
همیشه هم نباید بگین تقصیر جامعست که اون دخترا فرار کردن یا گرفتار شدن.... چرا کسی نمیگه اون دختر عقل داشته؟

امیر Amir

کاربر حرفه ای
همیشه هم نباید بگین تقصیر جامعست که اون دخترا فرار کردن یا گرفتار شدن.... چرا کسی نمیگه اون دختر عقل داشته؟
آخه از چیزی صحبت کن وجود خارجی داشته باشه...

کسیکه فرار میکنه عقل نداره...
یعنی اینقدر مشکلات بهش فشار اوردن که دیگه حوصله نداره و میخواد خودشو راحت بکنه...

صاحب این تاپیک کجاس...بیاد نظر بده..!!

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درسته
کسی که رفتار نادرست یه نفر و از بیرون مشاهده می کنه """تمام دلایل رفتار و مبتنی بر عوامل درونی شخص عامل می دونه
و خود اون شخص که رفتار نادرست ازش سر زده "مقصر و عوامل بیرونی یا محیطی می دونه
در صورتی که "نه قضاوت فرد مشاهده کننده درسته و نه خود عامل اصلی
بلکه باید هر دو جنبه بررسی بشه
هر دو در بروز رفتار دخیل بودن
هم عوامل بیرونی یا محیطی و هم عوامل درونی

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
...

...

درسته
کسی که رفتار نادرست یه نفر و از بیرون مشاهده می کنه """تمام دلایل رفتار و مبتنی بر عوامل درونی شخص عامل می دونه
و خود اون شخص که رفتار نادرست ازش سر زده "مقصر و عوامل بیرونی یا محیطی می دونه
در صورتی که "نه قضاوت فرد مشاهده کننده درسته و نه خود عامل اصلی
بلکه باید هر دو جنبه بررسی بشه
هر دو در بروز رفتار دخیل بودن
هم عوامل بیرونی یا محیطی و هم عوامل درونی
قبول دارم... من نمیخوام بگم همش تقصیر اون بوده که از عقلش استفاده نکرده.... خیلی وقتا مخصوصا الان تو جامعه ی ما محیط مقصر تره
اما چرا باید این راه انتخاب بشه... ینی واقعا هیچ راهی وجود نداره؟؟؟
نمیدونم شاید اگه از نزدیک با خیلیاشون روبرو شیم نظرمون فرق کنه...

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم ذکر کردم
باید هر دو جنبه بررسی بشه
هم عوامل درونی شخص
و هم عوامل بیرونی

bahareh85

عضو جدید
من اصلا نمي تونم داشتن مشكل با خانواده رو دليل قانع كننده اي براي فرار از خونه بدونم فرضا اينقدر با خانوادشون مشكل داشتن كه غيرقابل تحمل در اين شرايط خودكشي به عنوان آخرين راه حل بهتر از اينه كه آدم به خيابونايي قدم بزاره كه سرنوشتي بهتر از مردن انتظارشونو ميكشه خانواده آدم هر قدر هم بد توجيحي براي فرار و بعد هم خود فروشي نيست جامعه هم نيست قدرت انتخاب با ماست جامعه ما رو به زور از خونمون بيرون نمياره بحث فراري از خونه جدا از آدمايي كه بخاطر فشار مالي تن به خودفروشي ميدن كه دليل اونها ميشه مسائل مالي و جامعه باشه هست

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از دلایل فرار کردن دخترها بی بند و باری خودشونه
یا خیلی ناز بار اومدن
یا به قول معروف میخان رویایی زندگی کنن
یا ...

پدر و مادر هر چقدر بد باشن باز هم پدر و مادرن
دختر یا پسرو زیر فحش و لگد بدن بازم هم پدر و مادرن

هیچ جای دنیا مثل خونه و هیچ کسی مثل پدر و مادر واسه آدم نمیشه
به نظرم 98% اشتباهات از خود دخترهاست