با MoodTurn ذهن خود را آزاد و از لحظات خود لذت ببرید !

متال85

عضو جدید
دغدغه ها و دل مشغولی های فکری و ذهنی در طول باعث میشه ذهن ما کاملا مشغول شود . اما ذهن و روح ما هم نیاز به آرامش دارد . تکنیک های مختلفی برای ریلکسینگ و ایجاد آرامش است که در این پست شما را با سایتی معرفی می کنیم که شعار آن این است : “به ذهن خود آرامش ببخشید و از موسیقی لذت ببرید”

moodturn سایتی‌ست که شما را به محیطی آرامش بخش در اعماق دریا , در جنگل , ساحل , کوهستان ها و مناظر فوق العاده می برد و با پخش صدای آن محیط برای شما به صورت کاملا استریو و نمایش تصاویر آن محیط آرامش خاصی به شما می دهد . برای این کار کافی‌ست به این سایت رفته و از سمت چپ سایت محیطی که دوست دارید در آن قرار بگیرید را انتخاب تا این سایت شما را به آن محیط برده و آرامش را به شما القاء کند.

http://moodturn.com/

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چرا فقط یه صفحه باز میشه با یه تصویر نه موسیقی نه چیزی ...:w18:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
طول میکشه لود شه
من 5 دقیقه واسادم 6 ثانیش لود شد بی خیال شدم
کلش 1 ساعت بود :eek:
ا... جداٌ؟
مدیتیشن می خوااا....م !!
این که کندیش آدمو روان پریش می کنه بدتر!
حالا بازم دستت درد نکنه یه سایت معرفی کرده بچم دیگه!:w24:

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه سرعتشم عالیه
من که گذاشتم رو جنگل بارانی سر و صدای کلاغا و پرنده هاش
داره به من آرامش میده
مشکلی نداره سرعتش شاید دایال آپ مشکل داره
الهه خانم خیلی خوبه اگه adsl دارین
نگران سرعت نباشین

متال85

عضو جدید
ا... جداٌ؟
مدیتیشن می خوااا....م !!
این که کندیش آدمو روان پریش می کنه بدتر!
حالا بازم دستت درد نکنه یه سایت معرفی کرده بچم دیگه!:w24:
به جون مامانم اینا تسسسسسسسسسسسسسسسسقققققییییر من نی
توی گینه بیسائو یه کشتی رد میشده لنگرش خورده به کابل توی خلیج فارس
سرعت پایین اومده

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه سرعتشم عالیه
من که گذاشتم رو جنگل بارانی سر و صدای کلاغا و پرنده هاش
داره به من آرامش میده
مشکلی نداره سرعتش شاید دایال آپ مشکل داره
الهه خانم خیلی خوبه اگه adsl دارین
نگران سرعت نباشین
بابا من adsl م!

golrokh

اخراجی موقت
اهنگهای مدتیشن واقعن عالین؛منم یه مدتی یوگا کار میکردم واقعا حسه ارامش پیدا میکنه ادم...;)

مرسی متال جوونی...:gol::gol::gol::gol:

Nazaniiin

عضو جدید
کاربر ممتاز
دغدغه ها و دل مشغولی های فکری و ذهنی در طول باعث میشه ذهن ما کاملا مشغول شود . اما ذهن و روح ما هم نیاز به آرامش دارد . تکنیک های مختلفی برای ریلکسینگ و ایجاد آرامش است که در این پست شما را با سایتی معرفی می کنیم که شعار آن این است : “به ذهن خود آرامش ببخشید و از موسیقی لذت ببرید”

moodturn سایتی‌ست که شما را به محیطی آرامش بخش در اعماق دریا , در جنگل , ساحل , کوهستان ها و مناظر فوق العاده می برد و با پخش صدای آن محیط برای شما به صورت کاملا استریو و نمایش تصاویر آن محیط آرامش خاصی به شما می دهد . برای این کار کافی‌ست به این سایت رفته و از سمت چپ سایت محیطی که دوست دارید در آن قرار بگیرید را انتخاب تا این سایت شما را به آن محیط برده و آرامش را به شما القاء کند.

http://moodturn.com/

خیلی عالی بود....ممنون