با شیوه های جدید اعتراضات جان برخی از بیماران به خطر می افتد!

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست نوشته های زیر از وبلاگ یک فرد قطع نخاع برداشت شده است:

تا الان فکر می کردم ما ایرانی ها فقط در ساخت جوک تخصص داریم ولی بهم ثابت شد که ظرفیت تفکر و اندیشه ایرانیان فراتر از این حرف هاست که به ساخت جوک و جک و اینجور چیزا ختم بشه! یعنی خیلی از مغزها وجود داره که هنوز فرار نکردن! عرض میکنم
شنیدم معترضین به نتایج انتخابات و یا چیزهایی که باید مجدد به "رفراندوم" گذاشته بشه از روشهای دیگه ای برای بیان خواسته های خود استفاده میکنن! (یعنی قراره عملیش کنن) از چند روز پیش خبر رسانی کردن که فردا 30 تیر (به مناسبت گذشت یک ماه از درگذشت خانم "ندا" و بقیه ی شهدا 30 خرداد) قرار شده راس ساعت 21 و هماهنگ و همزمان وسایل برقی پر مصرف مثل اتو و سشوار و .... به برق بزنن!
هدف از این کار اینه که با وارد کردن فشار زیاد به نیروگاهها باعث قطع برق در مناطق مختلف بشن! خیلی از معترضین که قرار گذاشتن تا این کار عملی بشه گمان میکنن با این کار هیچ هموطنی کشته نمیشه و یا باتوم تو سر کسی نمیخوره!
نکته: این کار در صورتی عملی میشه که بیش از سه میلیون خانواده همزمان (طوری که نباید حتی با ده ثانیه تاخیر) وسایل برقی پر مصرف رو روشن کنن که فکر نمیکنم بین مردم تا این حد همکاری وجود داشته باشه و از طرفی هم تا سه میلیون خانواده معترض (در استان تهران) وجود نداره! اما ما فرض میکنیم که این روش باعث خاموشی مناطقی بشه! و بدنبال این خاموشی چه افرادی ضرر میکنن
بنده به عنوان یک ایرانی که از ناحیه گردن دچار آسیب شدید نخاع شدم با شروع فصل تابستون و گرمای شدید با قطع برق در زمان فقط یک ساعت (دقت کنید، فقط یک ساعت) با حملات عصبی مواجه میشم که گاهی حالت فوریت و اورژانسی برام پیش میاد
در این روزها که گرما به اوج خودش رسیده اگر فقط یک ساعت با قطع برق مواجه بشم ، تب میکنم (که با خالی شدن باد تشک مواجم شدیدتر میشه) و تب باعث تحریک اعصاب اتونومیک (سمپاتیک و پاراسمپاتیک) میشه و در عرض چند دقیقه حملات وحشتناک "اتونومیک دیس رفلکسی" شروع میشه. با علائم نوسان فشار خون (گاهی فشار خون سیستولیک، یعنی بالا)، سوزش بدن و گور گرفتگی، تعریق، تنگی نفس و احساس خفگی، انقباض بد عضلات مثانه و شکم و خلاصه شرایط فوق العاده بدی پیش میاد که حتی ممکنه باعث مرگ ناگهانی بشه! تا اینجا مربوط به مشکلات خودم و بقیه بیماران قطع نخاع گردنی بود ولی در حال حاضر بیماران تنفسی زیادی هستن که به کمک دستگاه های مختلف زنده موندن!
من زیاد از شرایط و مشکلات این عزیزان خبر ندارم اما اگر یک درصد هم احتمال بدیم که معترضین با این روش موفق به قطع برق میشن، باید توجه داشته باشن که اگر در این روش هموطنی با اصابت گلوله در خیابون کشته نشه، در عوض هموطن بیمار و کاملا بیگناهی روی تختش کشته میشه. اگر در این روش هموطنی در خیابون مجروح نمیشه، در عوض هموطن بیماری تو خونه و رو تختش به اندازه ی همون هموطنی که باتوم خورده و مجروح شده درد میکشه.
پس بیخود نیست که میگن برای رسیدن به هر چیزی باید هزینه داد. خیلی از عزیزان معترض فکر این چیزا نیستن و حداقل اگر به سمت روشهای جدید و مبتکرانه میرید، لطفا همه چیز رو در نظر داشته باشید تا هزینه ی اضافی پرداخت نکنیم!!!

پاورقی: انتخاب تیتر به معنی تاکید برای خوندن مطلب است!

http://servate-salamati.blogfa.com/

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته تا اونجايي كه من خبر دارم اغلب بيمارستانها مجهز هستن به ups و همينطور موتور برق كه با بنزين كار ميكنه..
اين از بيمارستانها
در مورد اين بنده ي خدا...سال پيش دولت 1 الي 2 ساعت برق رو قطع ميكرد..اين بنده خدا اونموقع چيكا ميكردن؟!

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته تا اونجايي كه من خبر دارم اغلب بيمارستانها مجهز هستن به ups و همينطور موتور برق كه با بنزين كار ميكنه..
اين از بيمارستانها
در مورد اين بنده ي خدا...سال پيش دولت 1 الي 2 ساعت برق رو قطع ميكرد..اين بنده خدا اونموقع چيكا ميكردن؟!

داداشم منم که با شمام.....

اما اینو خوندم و گذاشتم تا ملت ببینن.....

یجورایی این نوع اعتراض دودش تو چش خودمون میره......

این بنده خدا از گردن آسیب شدید نخاع دیده و فقط یه انگشتش حرکت داره که با همونم تایپ میکنه.....

وبلاگشم تقریبا معروفه.....

خوب اون موقع که برق میرفت این بلاها سرش اومده که الان داره میگه چه بلایی سرش میاد دیگه:D

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشم منم که با شمام.....

اما اینو خوندم و گذاشتم تا ملت ببینن.....

یجورایی این نوع اعتراض دودش تو چش خودمون میره......

این بنده خدا از گردن آسیب شدید نخاع دیده و فقط یه انگشتش حرکت داره که با همونم تایپ میکنه.....

وبلاگشم تقریبا معروفه.....

خوب اون موقع که برق میرفت این بلاها سرش اومده که الان داره میگه چه بلایی سرش میاد دیگه:D
من نوكرتم..
حرفي نيست..اما خداييش من ديگه توي اين دوره زمونه چشامم ببينه شبه ميرم تحقيق ميكنم كه اسير صدا و سيما و تبليغات اين بنده خداها نشم...
اما چون شما راوي خبري ما غلط كنيم حرف بزنيم.

دست نوشته های زیر از وبلاگ یک فرد قطع نخاع برداشت شده است:

تا الان فکر می کردم ما ایرانی ها فقط در ساخت جوک تخصص داریم ولی بهم ثابت شد که ظرفیت تفکر و اندیشه ایرانیان فراتر از این حرف هاست که به ساخت جوک و جک و اینجور چیزا ختم بشه! یعنی خیلی از مغزها وجود داره که هنوز فرار نکردن! عرض میکنم
شنیدم معترضین به نتایج انتخابات و یا چیزهایی که باید مجدد به "رفراندوم" گذاشته بشه از روشهای دیگه ای برای بیان خواسته های خود استفاده میکنن! (یعنی قراره عملیش کنن) از چند روز پیش خبر رسانی کردن که فردا 30 تیر (به مناسبت گذشت یک ماه از درگذشت خانم "ندا" و بقیه ی شهدا 30 خرداد) قرار شده راس ساعت 21 و هماهنگ و همزمان وسایل برقی پر مصرف مثل اتو و سشوار و .... به برق بزنن!
هدف از این کار اینه که با وارد کردن فشار زیاد به نیروگاهها باعث قطع برق در مناطق مختلف بشن! خیلی از معترضین که قرار گذاشتن تا این کار عملی بشه گمان میکنن با این کار هیچ هموطنی کشته نمیشه و یا باتوم تو سر کسی نمیخوره!
نکته: این کار در صورتی عملی میشه که بیش از سه میلیون خانواده همزمان (طوری که نباید حتی با ده ثانیه تاخیر) وسایل برقی پر مصرف رو روشن کنن که فکر نمیکنم بین مردم تا این حد همکاری وجود داشته باشه و از طرفی هم تا سه میلیون خانواده معترض (در استان تهران) وجود نداره! اما ما فرض میکنیم که این روش باعث خاموشی مناطقی بشه! و بدنبال این خاموشی چه افرادی ضرر میکنن
بنده به عنوان یک ایرانی که از ناحیه گردن دچار آسیب شدید نخاع شدم با شروع فصل تابستون و گرمای شدید با قطع برق در زمان فقط یک ساعت (دقت کنید، فقط یک ساعت) با حملات عصبی مواجه میشم که گاهی حالت فوریت و اورژانسی برام پیش میاد
در این روزها که گرما به اوج خودش رسیده اگر فقط یک ساعت با قطع برق مواجه بشم ، تب میکنم (که با خالی شدن باد تشک مواجم شدیدتر میشه) و تب باعث تحریک اعصاب اتونومیک (سمپاتیک و پاراسمپاتیک) میشه و در عرض چند دقیقه حملات وحشتناک "اتونومیک دیس رفلکسی" شروع میشه. با علائم نوسان فشار خون (گاهی فشار خون سیستولیک، یعنی بالا)، سوزش بدن و گور گرفتگی، تعریق، تنگی نفس و احساس خفگی، انقباض بد عضلات مثانه و شکم و خلاصه شرایط فوق العاده بدی پیش میاد که حتی ممکنه باعث مرگ ناگهانی بشه! تا اینجا مربوط به مشکلات خودم و بقیه بیماران قطع نخاع گردنی بود ولی در حال حاضر بیماران تنفسی زیادی هستن که به کمک دستگاه های مختلف زنده موندن!
من زیاد از شرایط و مشکلات این عزیزان خبر ندارم اما اگر یک درصد هم احتمال بدیم که معترضین با این روش موفق به قطع برق میشن، باید توجه داشته باشن که اگر در این روش هموطنی با اصابت گلوله در خیابون کشته نشه، در عوض هموطن بیمار و کاملا بیگناهی روی تختش کشته میشه. اگر در این روش هموطنی در خیابون مجروح نمیشه، در عوض هموطن بیماری تو خونه و رو تختش به اندازه ی همون هموطنی که باتوم خورده و مجروح شده درد میکشه.
پس بیخود نیست که میگن برای رسیدن به هر چیزی باید هزینه داد. خیلی از عزیزان معترض فکر این چیزا نیستن و حداقل اگر به سمت روشهای جدید و مبتکرانه میرید، لطفا همه چیز رو در نظر داشته باشید تا هزینه ی اضافی پرداخت نکنیم!!!

پاورقی: انتخاب تیتر به معنی تاکید برای خوندن مطلب است!

http://servate-salamati.blogfa.com/
مرتضی جان
این متن با توجه به رنج هایی که نویسنده اش کشیده و اینکه بیم دردهایی در آینده رو هم بازتاب می کنه قطعا تاثیرگذاره،
میخوام بگم اگر من حرفی میزنم نه از روی بی وجدانی، بلکه درک اندکیست که از این متن دارم و حس می کنم باید با هم در میان بگذاریمش

دوست من
در مورد بیمارستان ها که آرش جان گفت، و در ضمن من یقین دارم که اکثریت بیمارستان ها اینطور هستن
اما این متن ایراد داره
چون
یا ایشون به وجود این 3 میلیون باور دارن یا نه
اگر داشته باشن
که نمی گن ندارم
اگر هم نداشته باشن که دیگه الزامی نمی مونه که همین معدود خانواده ها رو منصرف کنن

دوست من
رشته ی شما برقه نه من
اما موضوعی که حس می کنم در حد درک اندک من از این سیستم ها باشه اینه که اگر به جای 3 میلیون(که من فکر می کنم به هیچ وجه چنین عددی نیست و عددی در حول و حوش 500 هزار خانوار و در واقع مصرف کننده کفایت می کنه)
اگر به جای این 3 میلیون یا 500 هزار خانوار تعداد اندکی ولتاژ مصرفیشون رو بالا ببرن
حتی همین تعداد اندک هم به وزارت نیرو و اقدام های این وزارتخانه ضربه زده و باری رو بر دوش دولت خواهند داشت

موضوع اینه که من یکی یقین داشتم این حرکت قرار نیست به قطعی سراسری برق بیانجامد،
اما از طرف دیگه ای از ضربه ای که دولت قراره بخوره هم مطمئنم
شما مخالفید؟

من میگم ایشون هم با علم به اینکه قطعی برق احتمالی نداره این متن رو نوشتن
و نوشتن این متن یعنی ریزش در کسانی که قصد این نوع مبارزه رو داشتن
و ریزش در این افراد یعنی کمک به دولت
(یک تحلیل مدل "دروغگو خائنه و خائن ترسو و ..." :دی!!)

دوست من
برای اینکه شما به بی وجدان بودن من حکم نکنید میگم
من خودم هم بعد خوندن این متن امشب دستم میلرزه که یک سیم رو بزنم به برق و یک درجه ای رو ببرم بالا و ...
اما این لرزش نه از روی عقل
بلکه از روی تأثیرپذیری من خواهد بود
از روی احساساتی که اگر 4 روز زودتر این متن رو میخوندم عقلم تا امروز قانعشون کرده بود

مرتضی جان
این متن با توجه به رنج هایی که نویسنده اش کشیده و اینکه بیم دردهایی در آینده رو هم بازتاب می کنه قطعا تاثیرگذاره،
میخوام بگم اگر من حرفی میزنم نه از روی بی وجدانی، بلکه درک اندکیست که از این متن دارم و حس می کنم باید با هم در میان بگذاریمش

دوست من
در مورد بیمارستان ها که آرش جان گفت، و در ضمن من یقین دارم که اکثریت بیمارستان ها اینطور هستن
اما این متن ایراد داره
چون
یا ایشون به وجود این 3 میلیون باور دارن یا نه
اگر داشته باشن
که نمی گن ندارم
اگر هم نداشته باشن که دیگه الزامی نمی مونه که همین معدود خانواده ها رو منصرف کنن

دوست من
رشته ی شما برقه نه من
اما موضوعی که حس می کنم در حد درک اندک من از این سیستم ها باشه اینه که اگر به جای 3 میلیون(که من فکر می کنم به هیچ وجه چنین عددی نیست و عددی در حول و حوش 500 هزار خانوار و در واقع مصرف کننده کفایت می کنه)
اگر به جای این 3 میلیون یا 500 هزار خانوار تعداد اندکی ولتاژ مصرفیشون رو بالا ببرن
حتی همین تعداد اندک هم به وزارت نیرو و اقدام های این وزارتخانه ضربه زده و باری رو بر دوش دولت خواهند داشت

موضوع اینه که من یکی یقین داشتم این حرکت قرار نیست به قطعی سراسری برق بیانجامد،
اما از طرف دیگه ای از ضربه ای که دولت قراره بخوره هم مطمئنم
شما مخالفید؟

من میگم ایشون هم با علم به اینکه قطعی برق احتمالی نداره این متن رو نوشتن
و نوشتن این متن یعنی ریزش در کسانی که قصد این نوع مبارزه رو داشتن
و ریزش در این افراد یعنی کمک به دولت
(یک تحلیل مدل "دروغگو خائنه و خائن ترسو و ..." :دی!!)

دوست من
برای اینکه شما به بی وجدان بودن من حکم نکنید میگم
من خودم هم بعد خوندن این متن امشب دستم میلرزه که یک سیم رو بزنم به برق و یک درجه ای رو ببرم بالا و ...
اما این لرزش نه از روی عقل
بلکه از روی تأثیرپذیری من خواهد بود
از روی احساساتی که اگر 4 روز زودتر این متن رو میخوندم عقلم تا امروز قانعشون کرده بود
راستی
مرتضی جان
بعد کمی مطالعه ی وبلاگشون
اون احساسات شدیدتر شد

شاید درست میگه و
هنوزم حس می کنم امشب دستم برای زدن یک سیم به پریز خواهد لرزید

یعنی ما قبلا این چیزها رو نمی دونستیم؟
یعنی واقعا ما بدون علم به چنین مسائلی این طرح ها رو ریختیم
من در متن قبلیم نکاتی گفتم که همین جا از اقا بهمن نشناخته به خاطرشون معذرت خواهی می کنم

اما حرف من و سوالم از مرتضای عزیز همچنان باقیست
آیا ما به قطعی برق امیدی داریم؟
آیا قرار نیست نتیجه ی عمل ما ضربه به وزارت نیرو باشه؟
یعنی واقعا دولت اجازه ی قطع شدن برق رو میده امشب؟

آخرین ویرایش:

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من هنوز قانع نشدم!

اخه برادر من توی این مملکت که هر روز و هر ساعتش احتمال رفتن برق هست شما هم بیا و با مردم باش و این بار هم همون کاری رو بکن که دفعات دیگه میکردی!

تازه به دلیل همین بی اعتباری برق این مملکت چرا ایشون یک ups تهیه نمیکنند؟

تجهیزات فوق العاده ای لازم نداره همونطور که حتماً اکثر بیماران تنفسی این کار رو انجام میدهند!

سال گذشته با اون وضع قطعی مداوم برق که اگر درست یادم باشه توی جنوب کشور به 6 یا 7 ساعت هم میرسید توی اوج دوران پروژه من با یک دستگاه ups چندین وسیله برقی بعضا پرمصرف آزمایشگاه 24 ساعت روشن بودند.

از این هم گذشته اگر ایشون این دستگاه رو در منزل ندارند در صورت قطع برق و بد حال شدن می توانند به بیمارستان مراجعه کنند چون در اونجا قطعاً مشکل قطعی برق وجود نداره!

و بر اساس برخی شنیده ها من احتمال این رخداد خیلی کمه!
من متخصص نیستم ولی از یک متخصص شنیدم که این شوک چیزی نیست که قابل مدیریت نباشه!

ولی اجرای این برنامه ضرری نداره!

این همه قطعی برق بی برنامه از طرف وزارت نیرو!!
یک بار هم از طرف ملت شهید پرور.

آخرین خبر :

برادر یکی از دوستام از انقلاب برمیگشته خونه
پلیس داشته مغازه ها رو می بسته

میخوان برق ها قطع نشه

;)

پس همینه !

فردوسی هم شلوغ بود پر از گارد بود !

میگن الان هفت تیر هم شلوغه!

من دارم میرم برای شوک!
7 تیر که آره
اونجا قرار بود تجمع باشه

بچه ها
شماها زدین به برق؟:دی!

مرتضی جان
دیدی گفتم؟
ما که قرار نبود برق قطع کنیم
قرار بود دولت به زحمت بیفته که حتی اگر همه راس ساعت 9 تمام وسایل برقیمون رو هم خاموش می کردیم باز هم موفق شده بودیم در به زحمت انداختنشون

راستی
حساس ترین صحنه ی تاریخ جومونگ راس ساعت 9 بود
معرکه بود
:دی))))

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جای دیگه گفتم این جا هم میگم:

طبق اخبار موثق در برخی مناطق اصفهان وزارت نیرو به پیشواز اراده مردم رفت و خودش برق رو قبل از ساعت 9 قطع کرد!:biggrin:

خودزنی با حال تر دیده بودید؟:biggrin:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
محل ما هم وضع خوب نبود..
من دستگاه وصل كردم به پيريز شدت جريان برق رو 150 نشون داد در حالي كه بايد 220 باشه!!
ترانس هامون هم كه اصلا بر نميگشت!
كلا كار خودشو كرد اين قضيه..

phalagh

مدیر بازنشسته
داداش من كه توي برقه امشب اماده باش بودن. ميگفت فرمانداري جلسه بوده بعد ابلاغ كردن. آماده باش سراسري بوده. ساعت 12 شب اومد خونه.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اين از بيمارستانها
همه ی بیماران که توی بیمارستان ها بستری نیستن

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضي از دوستا عنوان كردن با اين كار ضربه مي زنيم به وزارت نيرو و از اين حرفا.
سوال من اينه:
كي خسارتارو جبران مي كنه؟ يا بهتر بگم كي بايد پول مثلا تعمير دستگاه هارو بده؟
آقاي احمدي ن‍‍ژ‍اد يا مردم؟:que::que::surprised:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ی بیماران که توی بیمارستان ها بستری نیستن
اين موضوع تموم شد .. اما به نظرم حتي اگر چند برابر مردم مصرف بكنن باز برقي قطع نميشه!
خود شركت نيرو چند هزار مگاوات برق ذخيره داره و فكر همه ي افزايش مصرف ها رو كرده..
اما حالا اين كارها چه محاسني داره من زياد نميدونم چون هماهنگ كننده و نظريه پرداز اين قضيه نبودم اما ..
با اينكار پستهاي برق اگه عمرشون 10 سال باشه بدليل فشاري كه بهشون مياد عمرشون ميشه 5 سال!
به فرض مثال عرض ميكنم..
از حسن هاي ديگش اينه كه اقايون متوجه ميشن مردن متحد و يك صدا پاي حرف و خواسته هاشون ايستادن كه اين بزرگترين دست اورد براي ماس..
شما فك كردين الكيه؟!..تك تك اين افزايش فشارها گزارش ميشه و تك تك اين موضوعات علمي روش بررسي انجام ميشه...
توي هر چيزي ضعيف عمل بشه توي كاراي امنيتي-اطلاعاتي فوقولاده قوي عمل ميشه.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضي از دوستا عنوان كردن با اين كار ضربه مي زنيم به وزارت نيرو و از اين حرفا.
سوال من اينه:
كي خسارتارو جبران مي كنه؟ يا بهتر بگم كي بايد پول مثلا تعمير دستگاه هارو بده؟
آقاي احمدي ن‍‍ژ‍اد يا مردم؟:que::que::surprised:
وقتي اقاي احمدي نژاد پول بدن دولتشون كمبود و كسري بودجه مياره و خيلي از كارهاي عمراني و صنعتي ميخوابه..كار توليد نميشه و اعتراضات گسترده تر ميشه...
البته من اينو از ديد كسي ميگم كه هرگز نظريه پرداز اين موضوع نبودم و صلاحيت حمايت ازش رو هم ندارم..

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وقتي اقاي احمدي نژاد پول بدن دولتشون كمبود و كسري بودجه مياره و خيلي از كارهاي عمراني و صنعتي ميخوابه..كار توليد نميشه و اعتراضات گسترده تر ميشه...
البته من اينو از ديد كسي ميگم كه هرگز نظريه پرداز اين موضوع نبودم و صلاحيت حمايت ازش رو هم ندارم..
خب این یعنی هنوز حامیان جمهوریت تکلیف خودشون و با خیلی از مسائل روشن نکردن
به حرفت دقت کن
میگی خیلی از کارهای صنعتی وعمرانی می خوابه
خب این دودش تو چشم کی میره
وقتی با این روشها بخواید برید جلو دودش مطمئنا تو چشم مردم میره
به جای اینکه سعی در افزایش اطلاعات مردم بکنید و مردم و با همدیگه هماهنگ کنید ببینید به چه کارایی رو آوردید.
به طور مثال دو سه روز تو فرانسه کل کارکنان فرودگاه ها اعتصاب می کنن و دولتشون به غلط کردن می افته سریع اقدامات لازم و انجام میده و به خواسته هاشون تن میده
ولی ما تو ایران چون با هم هماهنگ نیستیم داریم ضربه های طولانی مدت وارد می کنیم
در نتیجه خودمون متضرر میشیم
اگه زودتر تکلیفمون و با خودمون مشخص نکنیم مدام به خودمون ضربه می زنیم
به جای این مدل برنامه ها به فکر هماهنگی بین مردم باشیم
تا بتونین توی حرکت های هماهنگ توی کوتاه مدت به نتیجه برسید

آخرین ویرایش:

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به حرفت دقت کن
وقیت با این روشها بخواید برید جلو دودش مطمئنا تو چشم مردم میره
به جای اینکه سعی در افزایش اطلاعات مردم بکنید و مردم و با همدیگه هماهنگ کنید ببینید به چه کارایی رو آوردید.
به طور مثال دو سه روز تو فرانسه کل کارکنان فرودگاه ها اعتصاب می کنن و دولتشون به غلط کردن می افته سریع اقدامات لازم و انجام میده و به خواسته هاشون تن میده
به جای این مدل برنامه ها به فکر هماهنگی بین مردم باشین
اي ول.

به حرفت دقت کن
تبیان بزرگوار
این طرح پیش از این هم در کشورهایی جواب داده بود و ضرری کمتر از سود داشت
در ضمن
شما از اعتصاب میگید
اینجا ایرانه تبیان عزیز
فرانسه دارای نظامی دموکراتیک هست که به مردم اهمیت میدن
میدانید چه بلایی سر مهابادی ها و سنندجی ها و بوکانی ها و سایر شهرهای کردنشین این کشور اومد در پی اعتصابات روز 22 تیرماه؟
حتما میدونین این اعتصابات در برخی شهرها مانند بوکان تا 99 درصد جامه ی عمل پوشید
اما
دریغ از تاثیر
ما چه با اعتصاب،
چه با تظاهرات،
چه با زدن اتو به پریز
یک هدف عمده داریم
قدرت نمایی و ایجاد وحدت و همت و امید
ایجاد امید
حالا شما بین اعتصاب و تظاهرات و زدن اتو به برق کدوم رو کم هزینه تر میدانید؟
گذشته از میزان اثرگذاری چنین طرح هایی، به طور موازی با اهمیت میزان اثرگذاری و نمود یافتنش، میزان هزینه ی حداقلی نیز ملاک هست
موافقید؟

دوست من
در کشور فرانسه اعتصابات برای متوجه کردن دولت و رسیدگی دولت صورت میگیره
اما اینجا ...
خیر
یقینا خیر

در کل هم تبیان عزیزم
فکر نمی کنم شما با افکار اقای مصباح و شاگردان ایشون که اطراف دکتر احمدی نژآد رو گرفتن غریبه باشید، هستید؟
گذشته از این
آیا شما میدانید کشور واقعا در لبه ی پرتگاه ایستاده؟
شنیدید گفته های هفته ی گذشته ی دکتر رضایی رو؟
ایشون گفته بودن "من گفتم کشور داره به سمت پرتگاه میره، حالا بیام و از این کار حمایت کنم و تایید کنم و درش شرکت کنم؟"
کشور واقعا وضع خطرناکی داره
شما از پروژه های عمرانی مینالید؟
نگاهی به وضعیت پروژه های نفتی و گازی انداختید؟
میدانید پروژه ی پارس جنوبی مدت ها پیش از افتتاح 3 فاز، قرار بود کاملا افتتاح شود؟
میدانید قطر چه میزان گاز از میادین گازی پارس جنوبی میبره؟
میدانید این دولت هیچ طرح بزرگ کشوری ای را آغاز نکرده و تمامی طرح های گازی و نفتی یا کاملا در دول پیشین بوده و یا در دول پیشین استارت خورده؟

واقعا ضربه خوردن سیستم برق رسانی فرسوده ی ایران که دیر یا زود اسیب میدید انقدر هزینه ی گزافیست؟
ِاگر شما را ارکان قدرت محکوم به هزینه دادن کرده باشن
بین هزینه ای کوتاه مدت و محدود
و هزینه ای بلند مدت و ویرانگر
دومی را انتخاب می کنید؟

ما محکومیم تبیان عزیز
محکوم به هزینه دادن
فکر نمی کنم کسی در میان مخالفان دولت باشد و در این شرط اولیه شکی به دل راه داده باشد
مخالفید؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
به حرفت دقت کن
ببينيد دوست خوبم..
شما ميفرماييد اعتصابات..
بنده اين طرح رو فرقي با اعتصابات نميدونم!
يادمه وقتي كه كاملا در جريان كارهاي اقاي قالباف بودم و كاراي دولتي رو ميديدم يك مدت شايع شد كه اتوبوسراني ميخواد اعتصاب بكنه..
همه به لرز افتادن كه اي واي چي ميشه اگه اعتصاب بشه..
ميدونيد چه شد؟!
اقاي قاليباف كه توي سپاه كلي رفيق داره اعلام كرد كه اگر كسي اعتصاب بكنه اخراج ميشه و جايگزين اون فرد از سپاه مياد!!
بله دوست عزيزم..اعتصاب شد ولي تمام بچه هاي سپاه اومدن و نشستن پشت صندلي هاي اتوبوسها و اتوبوسراني نخوابيد!!!
اينو من خودم كاملا در جريانش بودم..
اغلب راننده ها اخراج و سپس با خواهش و التماس به كار برگردونده شدن!
از اونجا به بعد بود كه بيشتر سعي شد موضوع به بخش خصوصي انتقال پيدا بكنه..
اعتصاب زماني پيش مياد كه مردم گرسنه نباشن..
زماني پيش مياد كه بازاري يا سرمايه دار بدبخت چك نداشته باشه كه نيگرانش باشه!
الان داريم كساني رو كه اگر يك روز سر كار نرن شبش نون ندارن بخورن!!
چطوري حالا اعتصاب كنيم؟!
حالا اين مرحله گذشت..مرحله ي بعدي جايگزين نيروهاس..
خيلي از اقشار رو راحت خود سپاه جايگزين ميكنه و يك سري اقشار كليدي رو هم گوشمالي ميده!
حالا اينم فرض ميكنيم موضوعي بود حل شدني..
الان اكثر كارخونه ها دست سپاهه...اكثر مديران شركت هاي دولتي مستقيم با مشورت حفاظت انتخاب ميشن اونوقت كي ميتونه بشه رهبر اعتصابات در يك كارخونه؟!
سر ثانيه خفه اش ميكنن!!
بايد منطقي جلو بريم..ايران نه فرانسس و نه المان..ايران ايرانه و يك موضوع منحصر بفرد داره!

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تبیان بزرگوار
این طرح پیش از این هم در کشورهایی جواب داده بود و ضرری کمتر از سود داشت
توی خیلی از کشورهای دیگه هم اجرا شد؟
همین
به نظرت این کار کاملا درسته که همیشه مدلای تقلیدی و توی کشور پیاده کنیم؟
یا اینکه بهتره بیایم بررسی کنیم تا ببینیم چه راهکاری توی ایران و برای مردم ایران جواب میده
نه اینکه به خرابکاری روی بیاریم اونم از نوعی که همه نوع قشری و حتی خود من و شما ممکنه شدیدترین آسیب ها بهش برسه
در ضمن
شما از اعتصاب میگید
اینجا ایرانه تبیان عزیز
فرانسه دارای نظامی دموکراتیک هست که به مردم اهمیت میدن
میدانید چه بلایی سر مهابادی ها و سنندجی ها و بوکانی ها و سایر شهرهای کردنشین این کشور اومد در پی اعتصابات روز 22 تیرماه؟
حتما میدونین این اعتصابات در برخی شهرها مانند بوکان تا 99 درصد جامه ی عمل پوشید
اما
دریغ از تاثیر
این حرکتا به دلیل کوچک بودن تاثیری نداشته
ما داریم از ایران صحبت می کنیم
توی بوکان شد
خود شما میگید
حرکت حتی 100 درصدی مردم بوکان چه تاثیری ممکنه روی کشور داشته باشه
تاثیری جز حمایت شما ؟
می خوای فرا تر از این فکر کنیم
اعتصاب و تحصن توی بوکان نه تاثیری در اقتصاد داره
نه در اوضاع سیاسی مملکت
پس چه تدبیری باید اتخاذ بشه؟
که کمترین هزینه رو با بیشترین تاثیر داشته باشه
به نظرت این اعتصاب به تهران و شهرهای بزرگ کشیده بشه چه نتیجه ای داره؟
می خوام از همون اصول و فروع خودمون برات صحبت کنم
تهران پایتخت سیاسی و اقتصادی کشوره
هر زمان موجی از تهران شروع بشه "به سرعت تمام کشور و می تونه فرابگیره
تهران به عنوان پایتخت اقتصادی و سیاسی بیشترین تاثیر و در کوتاه ترین زمان توی کل کشور ایجاد می کنه
طوری که اگر هماهنگی ابتدا در تهران انجام بشه در زمان کوتاهی به شهرهای بزرگ و بعد اون هماهنگی در سایر نقاط کشور می انجامه
پس من و شما که ساکن پایتختیم وظیفه ی سنگین تری در قبال این موضوعات داریم
و بعد از ما سایر شهرهای بزرگ کشور
بعد می بینی که همون نتیجه ای و می گیریم که به طور مثال توی کشوری مثل فرانسه می گیرن
وقتی هماهنگی به وجود بیاد دیگه اهمیت دادن یا ندادن دولت اهمیتی نداره
[/quote]
ما چه با اعتصاب،
چه با تظاهرات،
چه با زدن اتو به پریز
یک هدف عمده داریم
قدرت نمایی و ایجاد وحدت و همت و امید
ایجاد امید
حالا شما بین اعتصاب و تظاهرات و زدن اتو به برق کدوم رو کم هزینه تر میدانید؟
گذشته از میزان اثرگذاری چنین طرح هایی، به طور موازی با اهمیت میزان اثرگذاری و نمود یافتنش، میزان هزینه ی حداقلی نیز ملاک هست
موافقید؟
خوبه
خود تو هم اینجا به هزینه اشاره کردی
از یه جهت با این موضوع هزینه موافقم و از جهتی در جهت تاثیر گذاری این مدل حرکتا زیاد اعتقادی ندارم
خیلی راه های بهتری میشه مطرح بشه
بیایم یه بررسی کنیم
کارهایی که می خوایم انجام بدیم و از روی شناخت انجام بدیم
طوری نشه که حتی با جون یه هموطن بازی کنیم
بهتره کارامون مبتنی بر شناخت باشه
شکستن شیشه ی بانک و مانیتور خودپرداز نباشه
بلایی که یه بار زمان سهمیه بندی بنزین مشاهده شد
که حتی لطف کردن دزد هم تشریف داشتن و شهروند حکیمیه رو بعد آتش زدن پمپ بنزینش به یغما بردن
خب تکلیف خودمون و مشخص کنیم
چه جنسی هستیم؟
بعد
از چه راهی؟
با چه هدفی؟
در چه مدت؟
بعد با بررسی تمام این موضوع ها و سایر مسائل لازم راه های درست و انتخاب کنیم و به اهدافمون بتونیم برسیم[/quote]

دوست من
در کشور فرانسه اعتصابات برای متوجه کردن دولت و رسیدگی دولت صورت میگیره
اما اینجا ...
خیر
یقینا خیر
ما ها هم همین هدف و داریم
هدف شما از زدن یه اتو به پریز چی بود؟
دولت و متوجه کنی
متضرر کنی
تا به تو توجه داشته باشه
غیر از اینه؟
تفاوت ما اینه که صحبتمون جدی تره
غیر از اینه؟
در کل هم تبیان عزیزم
فکر نمی کنم شما با افکار اقای مصباح و شاگردان ایشون که اطراف دکتر احمدی نژآد رو گرفتن غریبه باشید، هستید؟
چه جواب به این صحبتت بدم خوبه؟
این صحبتت و واگذار می کنم به درون خودت
معتقدید باید هزینه داد؟
منم معتقدم اما نه مثل خیلی مدل های مطرح شده
شاید به خاطر اینکه از آقای موسوی انتقاد کردم ناراحت باشید یا برات غیر قابل قبول باشه که همچین حرفی و می زنی
بهت حق میدم
اما منم بارها اعلام کردم رفتارهای موسوی قبل انتخابات باعث برگشت رای من از ایشون شد
به دلایلی هم لازم نمی بینم که بخوایم در موردش صحبت کنیم
اما به قول خود تو ممکنه مسائلی در پشت پرده مطرح باشه که من و شما ازش بی خبریم
منم بنا رو بر همین موضوع گذاشتم و الآن حامی ایشون شدم و گر نه ممکن بود منم همون برداشت رسیدن به قدرت و از رفتارهای ایشون داشته باشم
ولی الآن ندارم
الآن شخص موسوی برای من ارزش زیادی و داره[/quote]
گذشته از این
آیا شما میدانید کشور واقعا در لبه ی پرتگاه ایستاده؟
شنیدید گفته های هفته ی گذشته ی دکتر رضایی رو؟
ایشون گفته بودن "من گفتم کشور داره به سمت پرتگاه میره، حالا بیام و از این کار حمایت کنم و تایید کنم و درش شرکت کنم؟"
کشور واقعا وضع خطرناکی داره
شما از پروژه های عمرانی مینالید؟
نگاهی به وضعیت پروژه های نفتی و گازی انداختید؟
میدانید پروژه ی پارس جنوبی مدت ها پیش از افتتاح 3 فاز، قرار بود کاملا افتتاح شود؟
میدانید قطر چه میزان گاز از میادین گازی پارس جنوبی میبره؟
میدانید این دولت هیچ طرح بزرگ کشوری ای را آغاز نکرده و تمامی طرح های گازی و نفتی یا کاملا در دول پیشین بوده و یا در دول پیشین استارت خورده؟
مسائل پروژه هایی از این قبیل یکی دو روز نیست که مطرحه
افتضاح برداشت گاز توسط قطر مدت هاست مطرحه
همون قدر که من تاسف می خوردم شما و همه از این نوع موضوعات تاسف می خوردن
که ریشه ش نه تنها کارهای این دولت بلکه دولت های قبلی هم بودن و باعث این افتضاحات شدن
برادر خود من توی یکی از بزرگترین شرکت هاییه که توی پروژه های پارس جنوبی شرکت دارن
و بارها از افتضاحات اونجا من و مطلع کرده
حتی بیشتر از شما
ولی با صراحت باز هم میگم
رای من به این شخص یک اشتباه بود
یعنی دومین اشتباه بزرگ زندگیم بود
که از همون ابتدا از این رای پشیمون شدم
که یکی از دلایل رخ دادن این اشتباه و می تونم بگم این بود که توی بدترین شرایط روحی و روانی قرار داشتم
در این سایت حتی دوستانی هستن که از وضعیت من تو این مدت باخبر بودن و می تونن شرایط من و درک کنن
به همین دلیل حق میدم که من و یه طرفدار مصباح معرفی کنی
بارها گفتم که رای من تا لحظه های آخر حتی مشخص نبود و گفته بودم که اشتباه کردم که توی اون شرایط رای دادم
بهترین کار این بود که رایم و سفید مینداختم ولی اصلا همچین موضوع ساده ای توی اون شرایط به ذهنم نرسید.
واقعا ضربه خوردن سیستم برق رسانی فرسوده ی ایران که دیر یا زود اسیب میدید انقدر هزینه ی گزافیست؟
ِاگر شما را ارکان قدرت محکوم به هزینه دادن کرده باشن
بین هزینه ای کوتاه مدت و محدود
و هزینه ای بلند مدت و ویرانگر
دومی را انتخاب می کنید؟

ما محکومیم تبیان عزیز
محکوم به هزینه دادن
فکر نمی کنم کسی در میان مخالفان دولت باشد و در این شرط اولیه شکی به دل راه داده باشد
مخالفید؟
مواظب باشید راهی و که اون اشخاص رفتن و تکرار نکنید
شما با اون اشخاص تفاوت دارید
موفق باشید

تبیان بزرگوار
در یک کلام میتونم بگم پاسخ شما برای من دلنشین نبود، البته تا حدی
چون شما به مسائلی دیگر مرتبط می کنید و یا جملات رو بدون توجه به تقدم و تأخر و یا توضیحات در نظر میگیرید

اما در حالتی جز به جز

توی خیلی از کشورهای دیگه هم اجرا شد؟
همین
به نظرت این کار کاملا درسته که همیشه مدلای تقلیدی و توی کشور پیاده کنیم؟
یا اینکه بهتره بیایم بررسی کنیم تا ببینیم چه راهکاری توی ایران و برای مردم ایران جواب میده
نه اینکه به خرابکاری روی بیاریم اونم از نوعی که همه نوع قشری و حتی خود من و شما ممکنه شدیدترین آسیب ها بهش برسه
ببینید دوست من
توجه به توضیحات رو اینجاست که نادیده گرفته شده میدانم
این بخش از گفته های من و پاسخ شما دقیقا پاسخ بخش دیگری از گفته های شماست
من گفتم که این طرح در کشورهای دیگر جواب داده
و این جوابی برای نکته ای بود که شما در بی اثری این طرح نگاشته بودید

این حرکتا به دلیل کوچک بودن تاثیری نداشته
ما داریم از ایران صحبت می کنیم
توی بوکان شد
خود شما میگید
حرکت حتی 100 درصدی مردم بوکان چه تاثیری ممکنه روی کشور داشته باشه
تاثیری جز حمایت شما ؟
می خوای فرا تر از این فکر کنیم
اعتصاب و تحصن توی بوکان نه تاثیری در اقتصاد داره
نه در اوضاع سیاسی مملکت
پس چه تدبیری باید اتخاذ بشه؟
که کمترین هزینه رو با بیشترین تاثیر داشته باشه
به نظرت این اعتصاب به تهران و شهرهای بزرگ کشیده بشه چه نتیجه ای داره؟
می خوام از همون اصول و فروع خودمون برات صحبت کنم
تهران پایتخت سیاسی و اقتصادی کشوره
هر زمان موجی از تهران شروع بشه "به سرعت تمام کشور و می تونه فرابگیره
تهران به عنوان پایتخت اقتصادی و سیاسی بیشترین تاثیر و در کوتاه ترین زمان توی کل کشور ایجاد می کنه
طوری که اگر هماهنگی ابتدا در تهران انجام بشه در زمان کوتاهی به شهرهای بزرگ و بعد اون هماهنگی در سایر نقاط کشور می انجامه
پس من و شما که ساکن پایتختیم وظیفه ی سنگین تری در قبال این موضوعات داریم
و بعد از ما سایر شهرهای بزرگ کشور
بعد می بینی که همون نتیجه ای و می گیریم که به طور مثال توی کشوری مثل فرانسه می گیرن
وقتی هماهنگی به وجود بیاد دیگه اهمیت دادن یا ندادن دولت اهمیتی نداره
دوست من
من برای شما مثالی زدم
شما از اعتصابات راه آهنی ها گفتید
من از اعتصابات کردهای عزیز گفتم
آیا اعتصابات این عزیزان تا به حال تاثیری داشته؟
آیا شهروند درجه ی یک به حساب میایند؟
میگم شما بدون توجه به توضیحات پاسخ میدید اینجا هم مصداق داره
شما توجه نمی کنید که من میگم دولت ما با دولت فرانسه تفاوتی بزرگ داره

در ضمن
در همان فرانسه
کارگرها واسه 20 درصد حقوق اضافه اعتصاب میکنن
رانندگان واسه فلان موضوع و ...
تاثیر داره
اما این اعتصابات هیچگاه فراگیر نبوده
اعتصابات فراگیر در حالتی که ما رسانه ای نداریم
فکر می کنید چند درصد از ملت ما دسترسی به اینترنت دارن؟
فکر می کنید صدا و سیما در صورت چنین طرح سراسری ای چه موضعی میگرفت و چه بلایی بر سر مغز ملت میاورد؟
در ضمن
در ایام البیض این طرح برای شهر تهران عملی شد که دیدیم دولت چه برخوردی کرد
تعطیلی ها واقعا عجیب بود
از اون عجیبتر این بود که معاونت یکی از سازمان های محیط زیستی میگفت ملت، برید سفر!(که هجدهم تهران نباشید)
یک سرچی بکنید
اگر لازم باشه من یک مطلب کامل در این زمینه و مواضع غلط(ظاهرا ناخودآگاه) دولتی ها براتون میارم
تعطیل کردن و دعوت به سفر کردن هردو دو اقدام غلط بود
این ریزگردها خطری در حد تعطیلی 2 روزه نداشت 1
بدترین اقدام در مقابل این واقعه حضور چندین ساعته در معرض ان بود که در پی سفر نیز یقینا رخ میده 2

پس ما می بینیم که برنامه برای اعتصاب بوده
برای تظاهرات بوده
برای همه چیز بوده
همینطور اتو به پریز زدن هم بوده
و یقینا این قبیل مبارزات هم بخشی از مبارزات بی خشونت خواهند بود
مثل همون اعتصابات و مثل همون تظاهرات

از یه جهت با این موضوع هزینه موافقم و از جهتی در جهت تاثیر گذاری این مدل حرکتا زیاد اعتقادی ندارم
من دقیقا در گفته های خودم بیان کردم که هم هزینه و هم میزان اثرگذاری ملاک خواهند بود

شکستن شیشه ی بانک و مانیتور خودپرداز نباشه
بلایی که یه بار زمان سهمیه بندی بنزین مشاهده شد
خواهش می کنم کارهای ملت رو با چنین مثال هایی لوث نکنید

ما ها هم همین هدف و داریم
هدف شما از زدن یه اتو به پریز چی بود؟
دولت و متوجه کنی
متضرر کنی
تا به تو توجه داشته باشه
غیر از اینه؟
تفاوت ما اینه که صحبتمون جدی تره
غیر از اینه؟
ما اینجا دقیقا به نقطه تعارض رسیدیم
شما دولت نامشروع دکتر محمود احمدی نژاد رو با دولت مشروع فرانسه در یک کفه قرار میدید
شما حس می کنید درد ما مثل درد کارکنان راه آهن فرانسه تنها بی خبری یا ماکسیمم بی اعتنایی دولت باشه
اما واقعا آیا اینطوره؟
آیا دولت از مخالفان خودش بی خبره؟
آیا دولت بی اعتناست؟
پس این همه بازداشتی و زندانی و ... اثر بی اعتنایی هستن دیگه؟
دولت ما علنا در مقابل مخالفان خودش ایستاده و تهدیدشون هم می کنه و با دادن لقب اشوبگر به اونها علنا میتونه مخالفان رو در لفافه ی عنوان اشوبگر در رسانه های رسمی هم مورد لطف قرار بده
اما گویا شما فکر می کنید غایت امال ما اگاه کردن دولت از تعداد ماست
از این منظر فقط برای من ابراز تاسف باقی گذاشتید

چه جواب به این صحبتت بدم خوبه؟
این صحبتت و واگذار می کنم به درون خودت
معتقدید باید هزینه داد؟
منم معتقدم اما نه مثل خیلی مدل های مطرح شده
شاید به خاطر اینکه از آقای موسوی انتقاد کردم ناراحت باشید یا برات غیر قابل قبول باشه که همچین حرفی و می زنی
بهت حق میدم
اما منم بارها اعلام کردم رفتارهای موسوی قبل انتخابات باعث برگشت رای من از ایشون شد
به دلایلی هم لازم نمی بینم که بخوایم در موردش صحبت کنیم
اما به قول خود تو ممکنه مسائلی در پشت پرده مطرح باشه که من و شما ازش بی خبریم
منم بنا رو بر همین موضوع گذاشتم و الآن حامی ایشون شدم و گر نه ممکن بود منم همون برداشت رسیدن به قدرت و از رفتارهای ایشون داشته باشم
ولی الآن ندارم
الآن شخص موسوی برای من ارزش زیادی و داره
تبیان عزیز
حس می کنم خودتون هم متوجه هستید که دارید دو تا موضوع و بحث کاملا متفاوت رو با هم قاطی میکنید
این پاسخ سوال من نبود
البته این جا تنها نقطه ی اتصالی باقی میمونه
و اون هم اینه که شما حامی عقاید اقای مصباح یزدی باشید
صریحا میخوام بیان کنم و شما بدونید که من از چنین مسئله ای بی خبر بودم و قصد کوبیدن مراد شما رو نداشتم که در مقابل آن موسوی را شایسته ی تهاجم میشمارید
ما در این مورد حرفهای بسیار زدیم

در ضمن
باز هم میخوام بدونید که من احساس می کنم 2 تاپیک رو اشتباه گرفتید
چون اقای مصباح و عقایدشون هیچ ربطی به درون من ندارند
دارند؟

مسائل پروژه هایی از این قبیل یکی دو روز نیست که مطرحه
افتضاح برداشت گاز توسط قطر مدت هاست مطرحه
پارس جنوبی در دولت قبلی کلید خورد
اما تا سال دوم این دولت ما کلمه ای در رابطه با افزایش برداشت قطر نداشتیم
تبیان عزیز
اینجا کسی رای شما رو زیر سوال نبرد که در جهت تطهیر اون حاضرید دول قبلی رو زیر سوال ببرید
دول پیشین هرکدام طبق برنامه ی چشم انداز و برنامه های 5 ساله وظایفی داشتن و اگر امثال خاتمی یک متر از اون برنامه ها عقب میموندن خودمون میدونیم که چه بلایی سرشون میومد
خاتمی کیلومترها از اون برنامه جلوتر بود
و این خودش منجر به کمتر شدن بوی گندکاری های دکتر احمدی نژاد شد
به قول خود ایشون
حافظه ی تاریخی که نباید از یاد بره
مجلس هفتم در دو دولت هشتم و نهم مشترک بود
و مجلسی کاملا اصولگرا بود
تذکرهای مربوط به برنامه ی توسعه و کمبود بودجه و بی قانونی رو میتونید در طول سالهای دو دولت بشمارید

ولی با صراحت باز هم میگم
رای من به این شخص یک اشتباه بود
یعنی دومین اشتباه بزرگ زندگیم بود
که از همون ابتدا از این رای پشیمون شدم
که یکی از دلایل رخ دادن این اشتباه و می تونم بگم این بود که توی بدترین شرایط روحی و روانی قرار داشتم
در این سایت حتی دوستانی هستن که از وضعیت من تو این مدت باخبر بودن و می تونن شرایط من و درک کنن
به همین دلیل حق میدم که من و یه طرفدار مصباح معرفی کنی
بارها گفتم که رای من تا لحظه های آخر حتی مشخص نبود و گفته بودم که اشتباه کردم که توی اون شرایط رای دادم
بهترین کار این بود که رایم و سفید مینداختم ولی اصلا همچین موضوع ساده ای توی اون شرایط به ذهنم نرسید.
می بخشید
پاسخ های پیشین من پیش از مطالعه این بخش بود
اما من هنوز هم شما رو حامی مصباح صدا نزدم
ولی دوست دارم صراحتا بیان کنم که من مقصود شما رو نفهمیدم
نه در جریان مشکلات شما بودم
نه در جریان اینکه شما حامی مصباح هستید یا نه
در ضمن
بعد از انتخابات خودت هم خوب میدونی
از مواضعت انتقاد کردم
اما هیچگاه رایت به احمدی نژاد رو زیر سوال نبردم
درضمن
یک رای اشتباه بزرگی نیست