http://eservice.nioc.ir/
اگه فارغ التحصیل نفت باشی که می دونی کجا باید بری. اگه هم نیستی یه سر به یکی از شرکتای زیر بزن اینا همش دولتی هستند و اگه دنبال شرکت خصوصی داخلی یا خارجی هستی باید بقیه کمکت کنن
1- نفت و گاز پارس: خ فاطمی نبش پروین اعتصامی
2-نفت فلات قاره: ولیعصر نرسیده به پارک وی کوچه تورج آخرین برج انتهای کوچه
3-نفت مرکزی: تقاطع مفتح و مطهری ساختمان اکیپ (اداری) یا ولیعصر قبل از نیایش خیابان اسفندیار (فنی و مهندسی)
4-برنامه ریزی تلفیقی: تقاطع حافظ و طالقانی - خ رودسر- مرکزی سوم نفت - طبقه دوم و سوم
5- نظارت بر تولید: تقاطع حافظ و طالقانی - نبش خ رودسر- مرکزی چهارم نفت- طبقه ششم
6- بمعاونت برنامه ریزی: تقاطع حافظ و طالقانی- وزرات نفت- طبقه هفتم
7- نفت خزر
8-حفاری شمال
9-نفت و گاز اروندان: خرمشهر
10-پالایش و پخش: ویلا- بالاتر از طالقانی- روبروی خ اراک
11-گاز: کریمخان- خ آبان - برج آبان
12- پتروشیمی: انتهای خیابان شیخ بهایی نرسیده به سئول
همه اینا و خیلیای دیگه که من نمی شناسم فارغ التحصیل نفت و شیمی و... می خوان خصوصا تو مناطق عملیاتی خوزستان، عسلویه و خلیج فارس. توصیه من اینه که اول به آدرس بالا مراجعه کنی و اگه شرایط استخدام رو داشتی به آدرسا سر بزنی. اول برو تو شرکت و یکی از کارکنان رو پیدا کن. فرضا می خوای بری بخش مهندسی مخازن پس یکی از بچه های مخزن رو پیدا کن و ازش پرس و جو کن و راه و چاه رو از اون بپرس یادت باشه هرگز تو قدم اول به امور اداری مراجعه نکنی. این تجربه شخصی منه. این کار کوچیکی بود که من تونستم و برات انجام دادم. موفق باشی. ضمنا شرکتای بالادستی حفاری و مخازن و بهره برداری خارجی خصوصی هم برا مراجعه بد نیست از قلم نندازشون مثل شلمبرجر، رپسول، حفاری چین و...
موفق باشی دوست عزیز