بالاخره بعد از کلی تلاش این در و اون در زدن دارم برای کار میرم لهستان

amirfaraz

عضو جدید
بالاخره بعد از کلی تلاش این در و اون در زدن دارم برای کار میرم لهستان
اینجانب بعد از تمام شدن درس در رشته ساخت تولید و رفتن سربازی و دنبال کار گشتن و کار با حداقل حقوق تویک شهرک صنعتی اطراف تهران با حداقل
حقوق و.... دقیقا اپراتور یک عدد دستگاه cnc و ربات صنعتی شدم . بعد از دو سال تو یه شرکت زیر مجموعه یکی از خودرو سازان یه کار پیدا کردم و کارم را عوض کردم و یه 3 سالی هم انجا کار کردم و با لاخره
رفتم تو خود شرکت خودرو سازی ، هم ساعتی کارکردم و هم پیمانکاری و این 2 سال آخر هم قراردادی . خلاصه به هر دری زدم .
از شرکت های مختلف کار می گرفتم و ساعتی و یا پروژه کار میکردم
انقدر تو سایپا و ایران خودرو برای گرفتن پروژه دویدم تا یک کار بگیرم. باز کفاف نمیده
قرار شد برای کار برم آلمان .
1 سالی دویدم آخر هم کار برای شعبه همان شرکت تو لهستان پیدا کردم.این را میگم برای کسایی که مثل من هم خودشون تو زندگی و درس غفلت کردن هم رابطه برای پیدا کردن یه شغل خوب ندارند
از هم رشته ای هام خواهش دارم اشتباهات منو تکرار نکن و حتما از اولبن روزی که تصمیم گرفتن تواین رشته تحصیل کنن حتما زیر و بم این کارو یاد بگیرن و یاد داشته باشن دانشگاه اصلی بازار کاره
و دانشگاه فقط یه پیش نیاز.
یادتون باشه درسته رشته اصلی شما مکانیکه و از هر کاری مخصوصا برق باید سر در بیارین. اشتباه بزرگی که من داشتم.
زبان دانستن هم یه اصله که باز من کوتاهی کردم
خواهش میکنم اگه کسی تجربه داره که کمک من میکنه بگه.

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تجربه که ندارم من هنوز دانشجو ترم2 تبریک میگم که کار پیدا کردین انشا الله هر جا که هستین موفق باشین;)

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حالتون
لیاقت دارین که تونستین برین
مثل ما علاف و بی اینده نمیشی حداقل میدونی اینده ات تضمینه اما ما چی؟

فردا معلوم نیست چی میشه
امریکا ایران رو میزنه
نمیزنه
دلار چند میشه
طلا چند میشه

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
به سلامتی

کاش یکم توضیح میدادی که دقیقن چطور این کار پیدا کردی

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه ضرب‌المثل خیلی خیلی معروف هست که میگه تو برلین همه چیز میشه یاد گرفت، غیر از المانی...!!
المانی یکی از سخت ترین زبان هاست! حالا من نمی‌دونم لهستان المانی حرف میزنه یا روسی، ولی امیدوارم بتونی به سرعت مشکل زبان رو حل کنی و اونجا موفق باشی...

mahsa15

اخراجی موقت
خوش بحالت افغانستانم آدم بره ازین خراب شده بهتره:(

BaBak.Turk

اخراجی موقت
خوشحالم و بهت تبریک می گم من اولین لیسانس ام ساخت و تولید هست همین کارهایی رو که تو کردی من هم انجام دادم بالاخره یه رشته دیگه خوندم در زمینه مکانیک که الان بد نیست چون بازاره کارش بهتره. و الان هم حالت پیمانکاری دارم کار می گیرم.
لهستان صنعت مکانیک اش کپی شده آلمان هست و اگر بتونی در مورده قالبسازی و نمونه سازی سریع از اونجا تجربه ای کسب کنی کشورهای حاشیه خلیج فارس مشتری پروپا قرص تند.
من همیشه به دانشجوهای مکانیک مخصوصا ساختی ها می گم که قبلا از ادامه تحصیل حتما دنبال بازار کار باشین و در یه زمینه متخصص بشین. ولی کوو گوش شنوا....
اتفاقا بهترین کار رو کردی و میدونم که اگر پشتکار داشته باشی موفق میشی.

بالا