دیگه عین سابق حوصله فعالیت در اینجا و بحث کردن رو ندارم فقط اومدم این نکته رو که بارها هم گفتم بگم و تاکید کنم که استقلال و پرسپولیس رو با بقیه تیم ها مقایسه نکنید نمی دونم چه اصراریه اینقد زور بزنیم و فشار بیاریم که تیم ما (حالا هر تیمی می خواد باشه ملوان،شاهین،تراکتور،سپاهان،...) از استقلال پرسپولیس پرطرفدار تره؟؟؟قبول کنیم این دو تیم در نه تنها ایران بلکه خارج از ایران هم طرفدار دارن پس واقعا مسخره و مضحک به نظر میرسه این مقایسه کودکانه بین تیم های دیگه با این دو تیم...
جمعه در ورزشگاه باید ده درصد به میهمان داده بشه اینکه چرا در بازی استقلال و پرسپولیس رعایت نمیشه این قانون به کمی تفکر نیاز داره...
این دو تیم در سطح جهانی مطرح هستن بدون اینکه هوادارانش زور بزنن و هی خود بزرگ کنی انجام بدن بدون فشار این دو تیم مطرح هستن حالا من نمی دونم چه اصراری وجود داره تیم بزرگ و پرطرفدار اینقدر زور بزنه و بزرگی و طرفداریشو بخواد اثبات کنه دوستان عزیز اگه واقعا بزرگ و پرطرفدار هستین کمتر داد بزنید اینطوری که جوش میزنید و داد می زنید آدم احساس می کنه می خواید چیز نداشته رو اثبات کنید.
سلام افشین جون
جدا دلم برات تنگ شده بود، خوشحالم خدمتت تموم شد. امیدوارم دانشگاه هم موفق تر باشی
بحث من در این تاپیک پرطرفدار بودن یا نبودن تراختور نسبت به قرمز و آبی نیست(دوست داشتی در اون مورد هم حرف میزنیم) حرف من اینه که اگر قانون قانونه چرا فقط جلو تراختور باید اجرا بشه؟
به فرض که حرفت درباره ریشه و استثنایی بودن استقلال یا پرسپولیس رو قبول کردیم! ایا این مجوز میده که قانون در موردشون اجرا نشه؟
یعنی الان مثلا در انگلیس چون منچستر ریشه دار و پرطرفداره وقتی با من سیتی بازی(میهمان من سیتی هست) داره من سیتی رو به زور میارن اولدرافورد بازی کنه؟
خرد نگهدارت
موفق باشی
سلام داداشي كاملا باهات موافقم اينجا يه كسايي اومدن كه كلي بي معرفت بازي در ميارن ياد اون روزاي قديم اگه حرفي هم زده ميشد باز مهر و محبت باقي بود منم خدمت ياسي جون ارادت دارم منم اخراج كنه بهش ارادت دارم و مطمئن باش هيچ تيمي تو ايران نميتونه موي دماغ پرسپوليس و استقلال بشه اخه اين دو تيم تو دلاي مردم ريشه دارن و هيچ رقيبي نخواهند داشت حتي اگه بازي مقابل رو ببازن دقيقا يادم مياد كه واسه اومدن تراكتور بهشون تبريك گفتيم اما واقعا جنبش رو نداشتن به هر حال خوشحال شدم باز زيارتت كردم سركار استوار اميدوارم موفق باشي افشين جون اما اين بار قراره شكستتون بديما آخه خدا رو شكر دايي رفتهچطوری علی جون والا تقصیر خود ماست دقیقا یادمه موقع صعود این تیم به لیگ برتر تاپیک زدیم و تبریک گفتیم که یه تیم قدیمی اومد لیگ برتر نمی دونستیم با بها دادن به آدمای کوچیک توهم بزرگی بهشون دست میده ...
دقیقا منم همینو میگم شما بچه شهرستانی منم بچه شهرستانم ولی شعار و مسخره بازی و توهم چیز خوبی نیست باید قبول کرد که استقلال و پرسپولیس ریشه ای ترین و قدیمی ترین تیم های ایران بودن و هستن و خواهند بود سالانه پنجاه تا تراکتور میان و میرن حتی یه باد کوچیک به استقلال و پرسپولیس هم نمیخوره اونوقت تیمی مثل تراکتور اومده می خواد مثلا موی دماغ این دو تیم بشه حالا اگه ادعاش تو بازی و مقام تو لیگ باشه یه چیزی اینا ادعاشون تو طرفدار داشتنه!!! به خدا خنده دار ترین حرف دنیا اینه که یه تیمی جلوی استقلال پرسپولیس ادعای طرفدار داشتن بکنه ...!!! بگذریم داداش فکر می کنم هرچی بخوایم بیشتر راجع به چیزای کوچیک حرف بزنیم به مهم تر شدن و بزرگتر شدن کذاییش کمک کردیم.
امضاتو عشقه...
در مورد کم پیدایی باید بگم درسم که تموم شد یه مدتی درگیر مشکلات شخصی بخصوص مصدومیت زانو و .... بودم بعدشم که رفتم خدمت سربازی و به لطف نظامی بودن پدر و خدمت تو کردستان سه ماهه تقریبا تمومش کردم و الان در حال آماده شدن برای رفتن به تهران یا ساری برای ثبت نام در کارشناسی ارشد هستم و در خدمت شما اما دلیل اصلی اینجا سر نزدن ... بعد از فوت ناصرخان دیگه حال فوتبالو ندارم و ضمنا دیگه حال و حوصله اینجارو ندارم و فکر می کنم بعضی از دوستان اینجا بی معرفت تر از اون چیزی هستن که فکرشو می کردم ...
در مورد یاسی و اخطارش که یاسی سرور ماست اخطار که سهله هزار بار اخراجم هم بکنه خیالی نیست یاسی وقتی اخراج بودم لطفی در حقم کرده که هرگز با اخطار و اخراج از بین نمیره تو کل مدت اخراجم امضاش مربوط به من بود این خیلی ارزشمند بود داداش آخرشم به اصرار خودم تغییرش داد
راستی دلمون خیلی واست تنگیده بود یاد گذشته و بچه های خودمون بخیر ...
سلام زکریای عزیز حال و احول چطوره؟؟؟
راستش گفتم دیگه پاسخ نمیدم و حوصله بحث ندارم اما چون از معدود دوستان قدیمی اینجا هستی و احترام خاصی برات قائلم جوابت رو میدم.
نه عزیز دل لزومی برای بحث در مورد پر طرفدار بودن نمی بینم چون به نظرم وقتی طرفداران مثلا به قول شما طرفداران منچستر یونایتد حاضر به بحث در مورد تعداد طرفدار با طرفداران منچستر سیتی بشن با این حرکت توهم پرطرفدار بودن رو در ذهن طرفداران سیتی ایجاد کردن.پس تیمی که پرطرفدار هست نیازی به بحث نداره و لازم نیست همش تو بوق و کرنا کنه که آره من پرهوادارترم ...
اما در مورد قانون این قانون تقریبا همیشه اجرا میشه فقط در مورد بازی های استقلال و پرسپولیس اجرا نمیشه حرف منم اینه میگم تراکتور سازی نباید خودشو با استقلال و پرسپولیس مقایسه کنه چون مقایسه ی خنده داریه ...
ببینید برای این دو تیم پرطرفدار پایتخت در دو حالت قانون اجرا نمیشه
1. بازی دربی: که مطمئن باش تفکیک هوادار خیلی سخته تو این بازی . اگه دربی رو ورزشگاه رفته باشی کاملا متوجه میشی با وضعیت ورزشگاه های ایران غیر ممکنه بتونی بگی استقلال چون میمانی ده درصد واسه تو و برعکس... پس مقایسه ورزشگاه ایران با اون انگلیس که مدرن ترین ورزشگاه های دنیا رو داره درست نیست.
2.بازی های این دو تیم در شهرستان: که البته خیلی جاها اجرا میشه اما همین اجرا هم با مشکل مواجه میشه چون خیلی از تیما نه همشون خیلی از تیمها حتی در شهر خودشون هم فقط بازی های رودر رو با استقلال و پرسپولیس تماشاگر دارن و بازیهای دیگه ورزشگاهشون خالیه در کشور های دیگه تیم های شهرستانی تمام بازیهاشون ورزشگاهشون پر میشه... اما این اتفاق در مورد تراکتور فکر نمی کنم بیوفته یعنی محاله در تراکتور بیاد رشت،انزلی،رفسنجان بعد تماشاگران بیش از ده درصد باشن(تماشاگرانی که از اون شهر باشن نه اینکه برای خودنمایی 30 ساعت راه رو بکوبن بیانا)
به گزارش خبرگزاری فارس، طبقه اول ورزشگاه آزادی از ساعت 12:30 توسط هواداران تراکتورسازی و استقلال پر شد.
* هواداران تراکتورسازی از ساعت 10:30 امروز نصف طبقه اول ورزشگاه آزادی را به خود اختصاص دادند. جایگاه های 30 تا 36 که متعلق به هواداران پرسپولیس است اکنون در اختیار هواداران تراکتورسازی قرار گرفته است.
* ازدحام جمعیت در ساعت 11 صبح مقابل در ورزشگاه آزادی باعث درگیری های پراکنده شد که با دخالت ماموران نیروی انتظامی امنیت برقرار شد.
* هواداران استقلال از شهرستان های مختلف مثل بندرعباس، شهرکرد، کاشان روبهروی جایگاه را به خود اختصاص دادند.
* شماری از هواداران تراکتورسازی که پیراهن های تیم خود را بر تن داشتند و روی آن لباس آبی رنگ پوشیده بودند قصد داشتند در جایگاه استقلالی ها مستقر شوند که ماموران کنترل هواداران مانع از ورود آنها به ورزشگاه شدند.
* هواداران ترکتورسازی می خواهند طبقه دوم ورزشگاه را هم پر کنند اما محدودیت هایی دارند. در طبقه دوم بلیت های سه هزار تومانی فروخته می شود.
هواداران تيم تبريزي از شب گذشته به تهران آمدند و در خيابان هاي اطراف ورزشگاه با زدن چادر مسافرتي شب را به صبح رساندند. تعداد آنها به حدي است كه قادرند ظرفيت زيادي از جايگاه هاي طبقه دوم ورزشگاه آزادي را نيز در اختيار بگيرند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900618000351
توهم خود گنده بینیبه خدا خنده دار ترین حرف دنیا اینه که یه تیمی جلوی استقلال پرسپولیس ادعای طرفدار داشتن بکنه ...!!
دیگه عین سابق حوصله فعالیت در اینجا و بحث کردن رو ندارم فقط اومدم این نکته رو که بارها هم گفتم بگم و تاکید کنم که استقلال و پرسپولیس رو با بقیه تیم ها مقایسه نکنید نمی دونم چه اصراریه اینقد زور بزنیم و فشار بیاریم که تیم ما (حالا هر تیمی می خواد باشه ملوان،شاهین،تراکتور،سپاهان،...) از استقلال پرسپولیس پرطرفدار تره؟؟؟قبول کنیم این دو تیم در نه تنها ایران بلکه خارج از ایران هم طرفدار دارن پس واقعا مسخره و مضحک به نظر میرسه این مقایسه کودکانه بین تیم های دیگه با این دو تیم...
جمعه در ورزشگاه باید ده درصد به میهمان داده بشه اینکه چرا در بازی استقلال و پرسپولیس رعایت نمیشه این قانون به کمی تفکر نیاز داره...
این دو تیم در سطح جهانی مطرح هستن بدون اینکه هوادارانش زور بزنن و هی خود بزرگ کنی انجام بدن بدون فشار این دو تیم مطرح هستن حالا من نمی دونم چه اصراری وجود داره تیم بزرگ و پرطرفدار اینقدر زور بزنه و بزرگی و طرفداریشو بخواد اثبات کنه دوستان عزیز اگه واقعا بزرگ و پرطرفدار هستین کمتر داد بزنید اینطوری که جوش میزنید و داد می زنید آدم احساس می کنه می خواید چیز نداشته رو اثبات کنید.
تا الان حوصلشو نداشتین، از این به بعد روی فعالیت و بحث کردن رو نداریندیگه عین سابق حوصله فعالیت در اینجا و بحث کردن رو ندارم
سلام داداشي كاملا باهات موافقم اينجا يه كسايي اومدن كه كلي بي معرفت بازي در ميارن ياد اون روزاي قديم اگه حرفي هم زده ميشد باز مهر و محبت باقي بود منم خدمت ياسي جون ارادت دارم منم اخراج كنه بهش ارادت دارم و مطمئن باش هيچ تيمي تو ايران نميتونه موي دماغ پرسپوليس و استقلال بشه اخه اين دو تيم تو دلاي مردم ريشه دارن و هيچ رقيبي نخواهند داشت حتي اگه بازي مقابل رو ببازن دقيقا يادم مياد كه واسه اومدن تراكتور بهشون تبريك گفتيم اما واقعا جنبش رو نداشتن به هر حال خوشحال شدم باز زيارتت كردم سركار استوار اميدوارم موفق باشي افشين جون اما اين بار قراره شكستتون بديما آخه خدا رو شكر دايي رفته
سلام
حال و احوال که خوبه، از اینکه جوابم رو دادی ممنونم. از قدیم گقتن دل به دل راه داره.
منم اون روزا که کل کل اینجا تبدیل به پست هایی از قبیل تیم ایکس سروره و ... نشده بود، به پست های تو توجه خاصی داشتم، هرچند اون روزا هم رنگ تیم هامون فرق میکرد اما حس میکردم مشترکات زیادی داریم(در اخلاق و رفتار)
افشین عزیز دقیقا حرف منو از منظر دیگه زدی!
اینکه اجرای 10 درصد در دربی ممکن نیست رو قبول دارم. اما قبول کن همین قضیه در بازی تراختور با استقلال یا پرسپولیس در تهران هم صادقه(همین امشب که اینهمه گفتن 10 درصد رو اجرا میکنن ببین میتون نیا نه)
این فکر اکثر تماشاگران تراختوری در تهران از تبریز به تهران میان درست نیست(تهران رو میگم نه شهرای دیگه) اگه تراختور تهران 40 هزار طرفدار داشته باشه از این بین فقط 10 یا 15 هزارش از آزربایجان میان وبقیه ترکای مقیم تهران هستند. من دوستای زیادی دارم که در بازی های دیگه طرفدار استقلال یا پرسپولیس هستند اما وقتی تراختور به تهران میاد این تیم رو تشویق میکنند(یعنی استقلال و پرسپولیس براشون تیم دوم محسوب میشه)
از طرف ذیگه تفکیک تماشاگران شهر خودی و میمهان کار درستی نیست(بهرحال همه ایرانی هستند دیگه)
با تفاسیر بالا فکر کنم همه حرفام رو درباره این قانون زده ام، قضاوت بمونه بر عهده وجدان های بیدار
ضمنا از اینکه بدون توهین به تیم مورد علاقه ام حرفت رو میزنی ازت ممنونم
آقای پیروزوچی با گل آفساید دقیقه 91 جلوی اون همه هوادار که معلوم نیست که واسه چی میان استادیوم 2-1 به شهرداری باختین بجای تنفر از قلعه نوعی به فکر بازی برگشت باشین تا بلکه امید وار به جبران باشینمنم پرسپولیسیم ولی چون از قلعه نوعی متنفرم امیدوارم استقلال بزنه
فعلا که استقلال هنگام پنچر کردن تیرختور موند زیرش له شد حالا ببینیم شما چی میشینبا اينكه يه پرسپوليسي هستم اما دوست دارم استقلال چهار چرخ تراكتور رو پنچر كنه بندازه دم تعمير گاه عمو فردوس
بله دقیقاhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله afshin_ss http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
دقبول کنیم این دو تیم در نه تنها ایران بلکه خارج از ایران هم طرفدار دارن پس واقعا مسخره و مضحک به نظر میرسه این مقایسه کودکانه بین تیم های دیگه با این دو تیم...
این دو تیم در سطح جهانی مطرح هستن