چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟
N nm1370 عضو جدید Apr 16, 2014 #1 چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟
محمودپور عضو جدید کاربر ممتاز Apr 17, 2014 #2 nm1370 گفت: چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟ کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً مثل احتمال اتفاق افتادن دو شرایط بدون وابستگی بهم در احتمالات میمونه، منطق همونه اما موضوع متفاوته.
nm1370 گفت: چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟ کلیک کنید تا باز شود... دقیقاً مثل احتمال اتفاق افتادن دو شرایط بدون وابستگی بهم در احتمالات میمونه، منطق همونه اما موضوع متفاوته.
N nm1370 عضو جدید Apr 18, 2014 #3 محمودپور گفت: دقیقاً مثل احتمال اتفاق افتادن دو شرایط بدون وابستگی بهم در احتمالات میمونه، منطق همونه اما موضوع متفاوته. کلیک کنید تا باز شود... اثبات ریاضی داره؟ میشه کمک کنید؟
محمودپور گفت: دقیقاً مثل احتمال اتفاق افتادن دو شرایط بدون وابستگی بهم در احتمالات میمونه، منطق همونه اما موضوع متفاوته. کلیک کنید تا باز شود... اثبات ریاضی داره؟ میشه کمک کنید؟
محمودپور عضو جدید کاربر ممتاز Apr 18, 2014 #4 nm1370 گفت: اثبات ریاضی داره؟ میشه کمک کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله، متاسفانه روش ریاضی شو فراموش کردم حدود شش سالی از اون موقع می گذره اما چون سوال خودم بود یادمه که مثل اثبات احتمال دو شرایط بدون وابستگی بود. آخرین ویرایش: Apr 18, 2014
nm1370 گفت: اثبات ریاضی داره؟ میشه کمک کنید؟ کلیک کنید تا باز شود... بله، متاسفانه روش ریاضی شو فراموش کردم حدود شش سالی از اون موقع می گذره اما چون سوال خودم بود یادمه که مثل اثبات احتمال دو شرایط بدون وابستگی بود.
sadeghforghani کاربر فعال Apr 25, 2014 #5 nm1370 گفت: چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام؛ بخش 1-5 رو در لینک زیر بخون. در مورد استقلال پیشامدهاست که جواب شماست. http://fa.wikipedia.org/wiki/احتمال_گسسته خوش باشی
nm1370 گفت: چطور میشه ثابت کرد که "بازده یک سیستم مکانیکی برابر است با حاصل ضرب بازده اجزای آن سیستم" ؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام؛ بخش 1-5 رو در لینک زیر بخون. در مورد استقلال پیشامدهاست که جواب شماست. http://fa.wikipedia.org/wiki/احتمال_گسسته خوش باشی