من کارشناس مدیریت هستم . اما درکنار ان برنامه نویسی کامپیوتر کردم و چندان نااشنا به ان نیستم . می خوام در ارشدنرم افزار بخاطر بازار کارش شرکت کنم اما جواب چندسوال خیلی می تونه در انتخاب یا عدم انتخاب من موثر باشه
1- همانطور که می دانید حوزه کامپیوتر خیلی وسیع است طوری که نمی شه همه چی رابلد باشی . با توجه به این موضوع یک فارغ التحصیل ارشد نرم افزار ازش انتظار می ره که چکار کنه و اگه استخدام بشه خصوصا در سازمانهای دولتی چه کار می کنه وباید چه مهارتهای داشته باشه . (مثلا شبکه اینترانت انجا را بچرخونه)
2- دراستخدامیها بعد از ازمون و فقط مصاحبه به کسی که کارشناسی رشته دیگه را مثل من داره در زمینه استخدام کسی که ارشد
نرم افزار داره و می خواند گیر نمی دن و بگن که تو پایه غیر تخصصی داری .
سلام
در خصوص مورد اول باید بگم که ارشد نرم افزار بیشتر سمت مدیریت پروژه و معمار سیستم و ادمین بانک میره و بحث هایی مثل شبکه در تخصص بچه های ارشد شبکه هست که از گرایش های آی تی حساب میشه و اینکه در ادارات دولتی ارشد فقط برا پایه حقوق خوبه و واقعاً نمیتونی تخصصی کار کنی که شاید یکی از دلایلی هست که بچه های ارشد به بالا که علاقه به رشته اشون دارند سمت کار دولتی کمتر میرن چون احساس فسیلی می کنند

در خصوص مورد دوم طبیعتاً نداشتن پایه نرم افزار خود شما را به عنوان اوین نفر اذیت خواهد کرد. برنامه نویسی پایین ترین level یک مهندس کامپیوتر حساب میشه و مهندسی نرم افزار و مدیریت پروژه نرم افزاری هدف هست. به نظرم بیشتر تحقیق کنید تا تو ذوقتون نخوره. من هم ارشد نرم رو دوست داشتم هم هوش. هرکدام یک مزایایی دارند. بستگی به شما و کار و علاقتون داره