????? بازاركار نانو چجوريه؟؟؟؟؟

1masoud1

عضو جدید
دوستان خواهشا نظرات خودشونو در مورد گرايش هاي نانو در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري بگيد و اينكه اين رشته چجوريه ؟ بازار كارش خوبه؟؟ كلا هر چي فكر ميكنيد لازمه بگيد. ممنون

hesam02

عضو جدید
دوستان خواهشا نظرات خودشونو در مورد گرايش هاي نانو در مقطع كارشناسي ارشد و دكتري بگيد و اينكه اين رشته چجوريه ؟ بازار كارش خوبه؟؟ كلا هر چي فكر ميكنيد لازمه بگيد. ممنون

با سلام... من فکر می کنم هنوز که هنوزه بعد از حدود ده سال از تاسیس ستاد نانو ، بازار کار داخلی ایران خیلی مناسب نیست... اگر هم باشه برای افراد معدود و نخبه دانشگاه ها... به نظر من بهترین مزیتی که رشته نانو خصوصا در گرایش های بالا داره امکان کار بیشتر و افزایش تعداد مقالات و از طرف دیگه تقاضای کشورهای دیگه برای جذب دانشجویان با تعداد مقالات بالاس خصوصا در رشته ی نوپایی مثل نانو

Melted_Boy

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز

قطعاً خیلی در آینده بهتر خواهد شد...
چون تو ایران نوپا هست...
ولی با همین نوپا بودنش هم خیلی پیشرفتهای خوبی داشتیم، حداقلش در زمینه مواد که من میدونم کارای Experimental خیلی خوبی بچه ها انجام میدن...
ولی خب کاراشون تا صنعت خیلی راه داره...

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
مثل اینکه سوالتون تکراریه و یه تاپیک دیگه با همین نام قبلاً ایجاد شده بود

بازار کار نانو متاسفانه اصلا خوب نیست در حال حاضر ... بنده با مهندس زارع که از نخبه های نانو کشور هستند و هم اکنون مدرس این رشته در دانشگاه های مختلف کشورند صحبتی داشتیم با همین موضوع
ایشون می گفتند که فعلا بازار کارنانو 2 آپشن بیشتر نداره : 1- تدریس 2-تحقیق

تدرس که فعلا اشباع شده ! مگه اینکه در زمینه تحقیق و ارائه مقالات بشه کاری کرد .
ضمن اینکه امکانات برای تکنولوژی نانو و ایجاد نانو ذرات در بعضی مواد خیلی نادر هست ( درایران)
ولی روی هم رفته در این رشته خیلی راحت میتونی ارائه مقاله و پیشرفت کنی .

بالا