این دیگه چه مدلی خوابیدن است: وقتی عقل نباشه جون در عذابه:biggrin::biggrin::eek:
taraneh_de عضو جدید Jul 23, 2011 #3 fateme_003 گفت: اینا که دیونه تر از ما اند!! کلیک کنید تا باز شود... مگه ما هم دیوانه ایم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
niaz** عضو جدید کاربر ممتاز Jul 23, 2011 #4 بنظر من که ایرانین نه خارجی ولی هرکجایی که هستن خیلی جالبه ابتکار خوبی بود
تبسم44 عضو جدید Jul 23, 2011 #5 fatima memar گفت: این دیگه چه مدلی خوابیدن است: وقتی عقل نباشه جون در عذابه کلیک کنید تا باز شود... اینا مخشون عیب داره..... مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fatima memar گفت: این دیگه چه مدلی خوابیدن است: وقتی عقل نباشه جون در عذابه کلیک کنید تا باز شود... اینا مخشون عیب داره..... مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 23, 2011 #7 taraneh_de گفت: مگه ما هم دیوانه ایم؟؟؟؟؟؟؟؟!!! کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم!!منظورم من و دوستام بود!!
taraneh_de گفت: مگه ما هم دیوانه ایم؟؟؟؟؟؟؟؟!!! کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم!!منظورم من و دوستام بود!!
S sisi_eng کاربر فعال Jul 23, 2011 #9 niaz** گفت: بنظر من که ایرانین نه خارجی ولی هرکجایی که هستن خیلی جالبه ابتکار خوبی بود کلیک کنید تا باز شود... اینا که عزیز من تابلو هستن که ایرانین! به قیافه هاشون نیگاه کن !
niaz** گفت: بنظر من که ایرانین نه خارجی ولی هرکجایی که هستن خیلی جالبه ابتکار خوبی بود کلیک کنید تا باز شود... اینا که عزیز من تابلو هستن که ایرانین! به قیافه هاشون نیگاه کن !