این بیماری ساده می تواند منجر به سرطان شود

2276417

کاربر فعال
یکی از بیماری های ساده ای که هر ساله همه ما حداقل یک بار آن را تجربه می کنیم سرماخوردگی یا آنفلوانزاست. این بیماری ها گرچه چندان جدی نیستند و به راحتی درمان می شوند، اما موجب بروز واکنش های التهابی در بدن می گردند و گاهی با صدمات جدی همراه هستند.با بروز التهاب در بدن، بسیاری از مواد شیمیایی ضد التهابی از جمله سیتوکین ها در بدن ترشح می شوند تا التهاب را کاهش دهند. فعالیت این مواد شیمیایی موجب تغییر در عملکرد طبیعی سلول های بدن می شود. در صورتی که سرماخوردگی طولانی شود و یا تعداد دفعات ابتلا به آن زیاد باشد، اثرات جبران ناپذیری در بدن به جای خواهد گذاشت.
در سال ۲۰۱۰ دانشمندان دریافتند افرادی که هر سال واکسن‌های سرماخوردگی و آنفلوانزا را تزریق می کنند، نه تنها از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند، بلکه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان نیز در آنها کاهش پیدا می‌کند.بر اساس این مطالعات اگر سرماخوردگی‌ و آنفلوانزا بیش از ۲ هفته طول بکشند، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، حمله قلبی، سکته و سرطان را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می دهند.

Angel Chemistry

عضو جدید
کاملا درسته در سال اخیر در ایران هم تعداد بسیار زیادی در اثر آنفلوانزا جان خودشون رو از دست دادن
پس نباید سرماخوردگی و آنفلوانزا را دست کم گرفت

sadaf h

عضو جدید
این مطلب رو شنیده بودم اما جدی نمی گرفتم.من از اون دست آدم هایی هستم که زیاد دچار سرماخوردگی می کشم که متأسفانه طولانی هم هست.
ممنون که باعث شدید جدی تر به این مسئله نگاه کنم.

بالا