ایران افتخار من ...

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا حواستون کجاست ما چی بودیم و چی شدیم دارن به تاراج می برنمون :mad: باید حواسمون رو جمع کنیم
ابا و اجداد ما اینا بودن :

[FONT=&quot]در تصاویر حکاکی شده بر سنگ های تخت جمشید هیچکس عصبانی نیست[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]هیچکس سوار بر اسب نیست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]هیچکس را در حال تعظیم نمی بینید[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]هیچکس سر افکنده و شکست خورده نیست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]و هیچ تصویر خشنی در آن وجود ندارد .[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]از افتخارهای ایرانیان این است که هیچگاه برده داری در ایران مرسوم نبوده است [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]در بین صدها پیکره تراشیده شده بر سنگهای تخت جمشید حتی یک تصویر برهنه و عریان وجود ندارد ![/FONT]
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]نه من ، نه تو[FONT=&quot] ،[/FONT][FONT=&quot] نه ایران و نه جهان[/FONT][FONT=&quot] ، [/FONT][FONT=&quot]هیچ وقت نتونستیم بفهمیم ما ایرانیا چه جور آدمهایی هستیم.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]یه موقع مثل آریو برزن با چند نفر جلو چند هزار نفر ایستادگی می کنیم وتا آخرین نفس می جنگیم[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]یه وقت هم هست که مثل پادشاهان بی خاصیت وبی ناموس قاجار[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]جای جای ایران را[/FONT][FONT=&quot]بخاطر یک سفر خارجی[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]به بیگانگان تقدیم می کنیم ویه بزرگ مرد مثل امیر کبیر را[/FONT][FONT=&quot]می کشیم [/FONT][FONT=&quot]فقط[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]خدا می داند ما چه جانورهایی هستیم [/FONT][FONT=&quot]به نسل جدید هم نمیشه امید داشت.[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]نسلی که وقتی از اونا می پرسی داریوش بزرگ کیه میگن : [FONT=&quot]فکر کنم یکی از پادشاهان صفویه باشه!!!![/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]البته تقصیر کار اصلی مسولان رسانه ها و آموزش پرورش هستندکه چنین نسلی را پرورش دادند ،[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]مرده شورشونو ببرند با[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]این اطلاع رسانی وآموزش پرورششون.[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]بخدا گناه دارن کسانی امثال حکیم فردوسی که چقدر زحمت کشیدن تا زبان فارسی را زنده نگهدارند[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]...[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]این همه بجای درود نگید هلوو این همه نگید[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]مرسی مرسی[/FONT][FONT=&quot] ، [/FONT][FONT=&quot]این همه از کلمات [/FONT][FONT=&quot]خارجی و عربی استفاده نکنید[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]( پس زبان مادریتان چه میشود).[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]واقعا بعضی موقع شک می کنم که ما ایرانی هستیم . [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT] [FONT=&quot]بعضی موقع خیا ل میکنم که همگی مغول [FONT=&quot]هستیم .[/FONT][/FONT]
...