لطفا بگید علت انتخابتون چیه؟;)
Al Pacino عضو جدید Sep 4, 2010 #2 Google Talk چون ساده است و تبليغات نداره و همه جا در دسترسه!(مهم تر اينكه بيشتر دوستو آشناها هم رو Google Talk آنلاين ميشن) Yahoo Messenger چون كاربراش زياده! و همه گيره!تو ايران مخصوصا!!!! Skype براي ارتباط بايكي دو نفر كه فقط اين مسنجر رو داشتن!
Google Talk چون ساده است و تبليغات نداره و همه جا در دسترسه!(مهم تر اينكه بيشتر دوستو آشناها هم رو Google Talk آنلاين ميشن) Yahoo Messenger چون كاربراش زياده! و همه گيره!تو ايران مخصوصا!!!! Skype براي ارتباط بايكي دو نفر كه فقط اين مسنجر رو داشتن!
Al Pacino عضو جدید Sep 4, 2010 #4 hamed-Gibson گفت: نمی خوام تبلیغ کنم اما OovoO رو حتما امتحان کن کلیک کنید تا باز شود... دارم منتها از دوستان! كسي رو نميشناسم كه دائم رو ooVoo آنلاين باشه! البته از نظر ارتباط تصويري امتحانش كردم حرف نداره!(منم عين خودت قصد تبليغ ندارم!)
hamed-Gibson گفت: نمی خوام تبلیغ کنم اما OovoO رو حتما امتحان کن کلیک کنید تا باز شود... دارم منتها از دوستان! كسي رو نميشناسم كه دائم رو ooVoo آنلاين باشه! البته از نظر ارتباط تصويري امتحانش كردم حرف نداره!(منم عين خودت قصد تبليغ ندارم!)