این نشد جواب ما!!!!سلام، بله حرف جواد آقا راست بود در مورد چشم، و شما هم گناهی ندارید ولی شیطان نباید بیکار بمونه که،
ان آخرش هم اگه درست کنین ممنوم می شم : تهذیب نفس، مرسی
این نشد جواب ما!!!!سلام، بله حرف جواد آقا راست بود در مورد چشم، و شما هم گناهی ندارید ولی شیطان نباید بیکار بمونه که،
ان آخرش هم اگه درست کنین ممنوم می شم : تهذیب نفس، مرسی
مگه کی همه خانوما رو متهم کرده ؟کاش فقط دختر بودی بابک تا به همه دخترها میگفتن ابزار و عروسک تا بفهمی که چه دردی دختر بودن......
چقدر زیاده
خلاصه کن عزیزم بشه بخونیم
یه سوال
شما مذکر هستید یا مونث ؟
اگه مذکر هستید باید اینو بهتر بدونید که غریزه جنسی آقایون خیلی محرک پذیره
مخصوصا تو جامعه ای که اکثر جوونا بیکار هستند (آدم که بیکار نباشه کلا فکر و ذهنش درگیره و جسمش هم اونقده خسته س که فرصت فکر کردن به این چیزا رو نداره)
یا غیر اینه![]()
مقاله نخواستم دوست عزیز«در جهان امروز که از زن تنها به عنوان یک وسیله و ابزار برای تأمین تمایلات شهوانی استفاده میشود .
کلی صحبت میکنممگه کی همه خانوما رو متهم کرده ؟![]()
والا من آدم رکی هستم و هر حرفی رو بی تعارف میگم
ولی دیگه نه در این حد گستاخ
هرگز آقای محترم هرگز
حرف حساب جواب ندارهمیگیم چرا ایران به انگشت کوچیکه (چین) کشورا نمی رسه چون بیشتر به خاطر مشکل فرهنگیه
چند نفر تغییر کنند بهتر از هیچی تغییر نکنه
پس اگه اینجوریه بیاین به بیکاری گیر بدین نه به سر و وضع مااین یه نمونه ش از الفاظی که عرض کردم
من نمیخوام قضاوت کنم
شما خودتون چن تا پست از اقایون پیدا کنید که شبیه اینا باشن !
====================================================
اگه با این قصد تایپیک زدید مطمئن باشید هیشکی شرکت نمیکنه
تا حالا کسی در این تالار برای پست فینگلیش نه تذکر گرفته و نه اخطار
یه سوال
شما مذکر هستید یا مونث ؟
اگه مذکر هستید باید اینو بهتر بدونید که غریزه جنسی آقایون خیلی محرک پذیره
مخصوصا تو جامعه ای که اکثر جوونا بیکار هستند (آدم که بیکار نباشه کلا فکر و ذهنش درگیره و جسمش هم اونقده خسته س که فرصت فکر کردن به این چیزا رو نداره)
یا غیر اینه
نخیر
حرف دل همه دخترا نیست
کسی که اهل این چیزایی که شما ذکر کردید (حرکات و رفتار جلف و لباسهای تنگ و چسبان و . . . ) نباشه ، واسش هم مهم نیست اقایون چی بگن !
حالا یکی بیاد دزدا رو فحش بده
من که دزد نیستم چرا باید بهم بربخوره ؟!
اگه دین داری متعصب انگشت اشاره راسشونو از رو پیشونی خانم ها بردارن کسی به ذهنش نمیرسه که به عنوان ابزار استفاده کنه از خانم ها منه کافر هر وقت یادم میره به شهوت فک کنم یکی مثل شما اومده گفته یهو تحریک نشی نگا نکن تخریک میشی اینکارو نکن تحریک میشی بابا من اصلا هواسم به طرف نبود«در جهان امروز که از زن تنها به عنوان یک وسیله و ابزار برای تأمین تمایلات شهوانی استفاده میشود .
مقاله نخواستم دوست عزیز
نظر میخوام
تاحد زیادی درستهمن خودم هم با این پوششهای زننده (چه خانوم و چه آقا . ولی اینجا بحث سر پوشش و رفتار خانوماس) مخالفم . با آرایشهایی که رنگ و لعاب از سر و رو داره سرازیر میشه !
برداشتم هم از این تایپیکهایی که آلما خانوم فرمودند ، اینه که منظور بحث کننده ها همه خانوما نیست و انگشت اتهام فقط به سوی خانوماییه که پوشش و آرایش . . .دارند (البته به جز چن مورد که همه رو متهم کرده بودند)
شاید هم برداشت آلما خانوم درسته و برداشت من اشتباه
اگه دین داری متعصب انگشت اشاره راسشونو از رو پیشونی خانم ها بردارن کسی به ذهنش نمیرسه که به عنوان ابزار استفاده کنه از خانم ها منه کافر هر وقت یادم میره به شهوت فک کنم یکی مثل شما اومده گفته یهو تحریک نشی نگا نکن تخریک میشی اینکارو نکن تحریک میشی بابا من اصلا هواسم به طرف نبود
عزیز من ، من هم تنفر دارم از این آدمایی که کوچکترین تلاشی برای کنترل خود نمیکنن و فقط به پوشش نامناسب و آرایشهای غلیظ گیر میدن و دم از دین هم میزنند !من خودم مذکر هستم و این درسته که آقایون غریزشون محرک پذیر تره و اینو هم میدونم که همه چیز بعد از مدتی عادی میشه
دقیقا این همینی هست که من دارم به بابک میگمپس اگه اینجوریه بیاین به بیکاری گیر بدین نه به سر و وضع ما
اتفاقا اینا که گفتن حرف دل ماست.....مثال دزد اصلا مثال جالبی نیست...یعنی دست رو دست بذاریم که تمام مشکلات جامعه رو بندازن گردن لباس ما؟کاش 1 ساعت دختر بودین تا درد ما رو می فهمیدین......چرا یه نفر نیست که بگه اقای عزیز اون خانوم حجابش از نظر شما مورد داره تو چرا خویشتن داری نمیکنی. چرا جلوی نگاه نا پاکت رو نمی گیری.....در مورد الفاظ بد هم که مشخصا همیشه اقایون به این الفاظ متوسل میشن
تاحد زیادی درسته
خواستم فقط یک سوال رو جواب بدید
شما آقایون که میگین خانمها اینجور خانمها اونجور !!!!چرا نصف بیشتر تاپیک ها راجع به خانمهاست؟
چرا همش راجع به اونها تاپیک میزنین؟
بابک جان خواهشا جواب میخوام
دقیقا این همینی هست که من دارم به بابک میگم
هر جور مایلیتو فضایی که شما حق عنوان کردن مسائل سیاسی اجتماعی و قومی رو نداری برای ایجاد فضای کل کل بهترین گزینه همون دعوای همیشگی ونوسی و مریخی هاست
و البته چون من تو اون ها شرکت نمیکنم آدم بده سایت هستم
نه اقای محترم....می خوایم بدونین که ما هم مثه شما انسانیم..حق داریم خودمون پوششمون رو انتخاب کنیم....و کسی حق نداره همه مشکلات جامعه رو گردن ما بندازه....هدف از افرینش ما این نیست که یه عامل محرک باشیم....میگیم کاش قبل اینکه به لباس ما گیر بدین نفس خودتون رو کنترل کنینیه سوال از همه خانومایی که دارن پست میدن
دقیقا خواسته شما چیه؟
لباس تنگ بپوشید؟
آرایش غلیظ و شدید بکنید؟
واقعا من نفهمیدم منظورتون چیه
بابک جان جواب سوال من رو بدهعزیز من ، من هم تنفر دارم از این آدمایی که کوچکترین تلاشی برای کنترل خود نمیکنن و فقط به پوشش نامناسب و آرایشهای غلیظ گیر میدن و دم از دین هم میزنند !
ولی همانطور که قبلا هم چن بار گفته ام ، چون مخالف افراط و تفریط هستم ، پس با این مدها و پوششها و آرایشها هم مخالفم
نه مثل بعضیها که یا اون طرفی باشم و یا این طرفی
یه سوال
البته قصد جسارت و توهین ندارم
شما حاضرید برای این عادی شدن وضعیت ، خانواده خودتو قربانی کنی ؟
چون برای عادی شدن این مسائل باید از خواهر و مادر و همسر همه مون (آقایون) مایه بذاریم . شما حاضرید ؟ من که نیستم و نخواهم بود
هر جور مایلی
خداوندا تو میدانیتو فضایی که شما حق عنوان کردن مسائل سیاسی اجتماعی و قومی رو نداری برای ایجاد فضای کل کل بهترین گزینه همون دعوای همیشگی ونوسی و مریخی هاست
و البته چون من تو اون ها شرکت نمیکنم آدم بده سایت هستم
کلی صحبت میکنم
همونطور که آقایون همیشه کلی درباره خانمها صحبت میکنن!!!
من فقط حاضرم از طرف خودم صحبت کنمشما آقایون که میگین خانمها اینجور خانمها اونجور !!!!چرا نصف بیشتر تاپیک ها راجع به خانمهاست؟
چرا همش راجع به اونها تاپیک میزنین؟
بابک جان خواهشا جواب میخوام
من هرجا افراط و تفریط باشه ، به قول شما گیر میدمپس اگه اینجوریه بیاین به بیکاری گیر بدین نه به سر و وضع ما
اتفاقا اینا که گفتن حرف دل ماست.....مثال دزد اصلا مثال جالبی نیست...یعنی دست رو دست بذاریم که تمام مشکلات جامعه رو بندازن گردن لباس ما؟کاش 1 ساعت دختر بودین تا درد ما رو می فهمیدین......چرا یه نفر نیست که بگه اقای عزیز اون خانوم حجابش از نظر شما مورد داره تو چرا خویشتن داری نمیکنی. چرا جلوی نگاه نا پاکت رو نمی گیری.....در مورد الفاظ بد هم که مشخصا همیشه اقایون به این الفاظ متوسل میشن
نه اقای محترم....می خوایم بدونین که ما هم مثه شما انسانیم..حق داریم خودمون پوششمون رو انتخاب کنیم....و کسی حق نداره همه مشکلات جامعه رو گردن ما بندازه....هدف از افرینش ما این نیست که یه عامل محرک باشیم....میگیم کاش قبل اینکه به لباس ما گیر بدین نفس خودتون رو کنترل کنین
نه به اندازه آقایونمن تا جایی که یادم میاد خانومها هم در مورد زدن تاپیک پا عقب نزاشتن
ای بابابابک جان جواب سوال من رو بده
اینا واسه من جواب نمیشه!!!
خانما يا آقايون فرقي مي كنن؟سلام به همه ی کاربران عزیز
یه سوال دارم از بعضی از آقایون وکاربرای آقایی که تاپیک های نه چندان جالب میزنن!!!
اگر ما دختر ها ایراد داریم!!!
اگر این روزها مادخترها جلف شدیم!!!
اگر ما دخترها با آرایش میخوایم خود نمایی بکنیم!!!
اگر شما ها دوست دارین دختر از چین وارد کنین!!!
اگر این بعضی از دخترها هستن که عرف جامعه رو نمیدونن!!!
اگر مانتو های ما کوتاه شده و تنگ!!!
اگر ماها دوست داریم این روزها استفاده ابزاری ازمون بشه!!!
اگر همیشه در تاریخ زن اجازه داده ازش سو استفاده بشه!!!!
وصدتااگر دیگه ......
پس چرا اینهمه تاپیک راجع به خانمها میزنید؟
چرا بیشتر فکرتون روی خانمها متمرکز شده؟
چرا فکر شما حول تنگ شدن یا گشاد شدن مانتو ما دخترا میچرخه!!!؟؟؟
اصلا چرا اینقدر راجع به کوچکترین مسائل دختروونه نظر میدید؟
چرا اینطوریه!!! اگر ما دخترا بد شدیم و دور و زمونه بد شده؟
تمام اگر های بالا از نوشته های دوستای کاربر آقا در سایت خوندم!!!!
طرف صحبتم با بعضی آقایون هست که با پست دادنشون سعی در پایمال کردن حقوق خانمها دارن!!!!
منتظر نظراتتون هستم!!!![]()