آخییییییییی این چقد باحاله
سلام بروبچ
هی گفتم پیرمرد اینقد نشین پای کامپیوتر
ببین سه روزه رفتم ماموریت ادعای پیامبریت گل کرده حتما دفعه بعد که بیام خدا میشی دیگه نه؟
هیچی کامپیوترمو از پنجره پرت میکنم بیرون میرم میشینم با چرتکه بازی میکنم![]()
...ای سخنگوی جنبش خود را در ایینه ببین و تدبر کن که چه شخصی شبیه قورباغه است...و برتو اخطار باد با دم مهرشاد پلنگ بازی نکنی که او فرستاده برگزیده من هست او را چنان از لپ لپ بیرون کشیدیم چه کشیدنی و در آن پندی ست بر عبرت گیرندگان .....
وتوای محمد سبزرنگ تونیز فراموش نکن که چون از مبدا قورباغه ها بودی وحال در اثر رشوه وتقلب در امر انتصابات براین مقام ( مقام فرستاده وحی ) انتخاب شدی .......
و چه نیک قورباغه گانی هستند آنان که هرگز اصل خودرا فراموش نمی کنند.%
پایان وحی منزل
![]()
و برتو اخطار باد با دم مهرشاد پلنگ بازی نکنی که او فرستاده برگزیده من هست او را چنان از لپ لپ بیرون کشیدیم چه کشیدنی و در آن پندی ست بر عبرت گیرندگان .....
وتوای محمد سبزرنگ تونیز فراموش نکن که چون از مبدا قورباغه ها بودی وحال در اثر رشوه وتقلب در امر انتصابات براین مقام ( مقام فرستاده وحی ) انتخاب شدی .......
پایان وحی منزل
![]()
ای مهرشاد این بنده گمراه خدا(سارا) ایات شیطانی بازگو میکند به حرف و کلامش گوش فرا نده همانا او گمراه است!و ای بنده طاغی تا با ساعقه ای تو را در هم نپیچیدیم پستت را حذف کن و خداوند توبه کنندگان از پست چرند را دوست دارد.
محمد خیلی باحالی کلی خندیدم از دستت![]()
ای مهرشاد این بنده گمراه خدا(سارا) ایات شیطانی بازگو میکند به حرف و کلامش گوش فرا نده همانا او گمراه است!
و ای بنده طاغی تا با ساعقه ای تو را در هم نپیچیدیم پستت را حذف کن و خداوند توبه کنندگان از پست چرند را دوست دارد.
و خداوند گروهی را وسیله نابودی گروه دیگری از کافران قرار می دهد و خداوند اینچنین ایات خود را برای شنوندگان بیان میکند و خداوند جبار و تواناستو برتو اخطار باد با دم مهرشاد پلنگ بازی نکنی که او فرستاده برگزیده من هست او را چنان از لپ لپ بیرون کشیدیم چه کشیدنی و در آن پندی ست بر عبرت گیرندگان .....
پایان وحی منزل
![]()
غلط کرد هر کی تاخت بر تو....و ای بنده برگزیده من ندیدی چگونه اصل خود را فراموش کردند کسانی که خود لایق حشر با محموود بودند براین بنده جفا دیده تو تاختنتد چه تاختنی و خدا فاش کننده تمام تقلب کنندگان هست
و حسادت خاری ست که همه گلهای جهان را خواهد پژمردانید!و ای بنده نامرد چه شد که بر ما نخندیدی. ما که صد برابر پست چرند گذاشتیم .
هم اکنون ما از حسادت منفجر شدیم منفجر شدنی.....بوووووووووم![]()
اقا حالا که جممون جمه، یه تیمارستان شریکی بزنیم.
البته51 درصد سهمش مال منه ها! رئیس دیونه خونه هم من و سارا هم معاون!
اِ..مگه خبر نداری؟دیوونه خونه مهرشاد رسول الله و شرکا
فقط ناتوهاش بیان تو .......از پذیرش ای کیو سان ها معذوریم
اهم....!دیوونه خونه مهرشاد رسول الله و شرکا
دیوونه خونه مهرشاد رسول الله و شرکا
مهرشاد(ص) و شرکا
به علت تقاضای زیاد،همین امروز تماس بگیرید،البته تلفن نداریم ،نگیرید!
و کفار نسبت دیوانگی به مهرشاد ما (ص) زدند و ما بهتر میدانیم دیوانه گان و غافلان کیستنددیوونه خونه مهرشاد رسول الله و شرکا
دکی جون اگه یهویی اینجا کتک مفصل خوردی تعجب نکنی ها.اهم....!
بنده هم پزشک معالج هستم!
نا مرد نمیبینم بزنن!!دکی جون اگه یهویی اینجا کتک مفصل خوردی تعجب نکنی ها.
ما اینجا دکی ها رو روزی 5 وعده کتک می زنیم تا عاقل بشن و به راه راست هدایت شوند
![]()
دکی تو به امر خدا قومت را از این جا فراری بده که ما برای شما بهترین ها را میپسندیمدکی جون اگه یهویی اینجا کتک مفصل خوردی تعجب نکنی ها.
ما اینجا دکی ها رو روزی 5 وعده کتک می زنیم تا عاقل بشن و به راه راست هدایت شوند
![]()
دخملم مواظب باش اینجا بی تربیت نشی...!دکی تو به امر خدا قومت را از این جا فراری بده که ما برای شما بهترین ها را میپسندیم
یعنی برم؟دخملم مواظب باش اینجا بی تربیت نشی...!
این تاپیک بداموزی هم داره!![]()
نا مرد نمیبینم بزنن!!
باید تورو به تخت زنجیر کنند نمونه خطرناکی هستی...!![]()
این شکلکای سوسولی رو جمعش کن ابجی ...!کسی جرات نزدیک شدن به منو نداره ..............کار کار خودته دکی
جرات داری بیا جلو ....![]()
این شکلکای سوسولی رو جمعش کن ابجی ...!
فقط کله و کف گرگی...!![]()
البته بشکنه اون دستی که رو زن جماعت بلند بشه چه برسه به سخنگو...!مامان .................
من داشامو می خوام ........داداش مهرشاد .......داداش حاج مرتضی ........![]()