اگه حرف بزنم میگن فمنیسته
احساسی حرف میزنه...
ازین تبعیضایی که هست خسته ام...
این هفته دو تاخارجی مسلمان امدن دانشگاه سوختم وقتی نام پیامبر رامی اوردندمخصوصاخارجیها ولی فقط انگار فقط صدای صلوات خودشون را میشنیدند
آنها میگفتند از آرایشی که خانمهای اینجا در خیابان میکنندو تقریبا خانمهای انجا فقط برای مسارف خاص ومهمانیانطور میکنند![]()
نوچ حرفی ندارم![]()
khodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
be dadam beres
بايد فراموشت کنم چنديست تمرين مي کنم من مي توانم ! مي شود ! آرام تلقين ميکنم حالم ، نه ، اصلا خوب نيست .... تا بعد، بهتر مي شود ....فکري براي اين دلِ آرام غمگين مي کنم من مي پذيرم رفته اي و بر نمي گردي همين ! خود رابراي درک اين ،صد بار تحسين مي کنم کم کم ز يادم مي روي اين روزگار و رسم اوست ! اين جمله را با تلخي اش ، صدبار تضمين مي کنم
اینجا کسی انگ به کسی نمیزنه
راحت باش
همه ی ما از برخی ناملایمات خسته ایم
حالا چه چیزی باعث رنجشت شده؟
امضاتو دوس دالمم.
قابلی نداره عزیزم
میخوای جای امضای خودت بنویس
متن خودمه
مال 10 سال پیشه...................
میسی عجیجم چه زیباست
برازنده شماست
همه چي.... كل زندگي..اینجا کسی انگ به کسی نمیزنه
راحت باش
همه ی ما از برخی ناملایمات خسته ایم
حالا چه چیزی باعث رنجشت شده؟
همه چي.... كل زندگي..
نه اين از اون توفانهاست كه قطع شدن نداره.... اين نگاه مزخرفيو مي گم كه جامعه به ما داره ... چون زن هستيم حق شاد بودن نداريم...سخت نگیر
طوفان شدیده اما زود گذره
بعد از هر سختی آسانیست
نه اين از اون توفانهاست كه قطع شدن نداره.... اين نگاه مزخرفيو مي گم كه جامعه به ما داره ... چون زن هستيم حق شاد بودن نداريم...
چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی کار کنم آخه؟
یکی بیاد کمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک
خستمه
ولی زندگی ارزششو نداره
بخند
خل شدم نه؟
سلام تازه واردا اجازه دارن بیان؟
مزه نزیز دیگه. هنوز نیومده با هر موضوعی چت پت راه ننداز. یه جوری برو که بتونی جمعش کنی. زنی گفتن مردی گفتن. عججججججججججججججب؟سلام تازه واردا اجازه دارن بیان؟