اگر من وزیر جهاد کشاورزی بودم

انجمن سامک

عضو جدید

دوستان عزیز همانگونه که استحضار دارید وزارت جهاد کشاورزی مدت زمانی است به دلایل گوناگون معضلاتی را درپیش روی خود داشته ودارد .علی رغم تلاش های گسترده مسئولین وکارشناسان متاسفانه گاهی اوقات پاره ای از این معضلات لاینحل باقی می ماند. از آنجا که هر ایرانی موظف است نسبت به توان وتخصص خود در راه آبادانی کشور تلاش نماید .لذا در نظر است با کمک شما عزیزان علاقمند ومتخصص بخش کشاورزی این تاپیک را به یک بانک اطلاعاتی نسبتا جامع در خصوص نقطه نظرات وپیشنهادات سازنده شما در رابطه بابرون رفت از بحران های موجود در بخش کشاورزی کشور تبدیل نمائیم . ودرنهایت چکیده راهکارهای سازنده ارائه شده جهت بررسی نهائی توسط کارشناسان خبره واجرائی شدن آن به صورت یک بسته پیشنهادی به وزارت جهاد کشاورزی تقدیم وتا حصول نتیجه آن را پیگیری کنیم. لذا از کلیه علاقمندان به ویژه متخصصان بخش کشاورزی تقاضامندم تاضمن اظهار نظر ، اعلام نمایند اگر به جای وزیر جهاد کشاورزی بودند کدام کار مهمی را برای برون رفت از بحران های موجود انجام میدادند وچگونه ؟؟؟
در خاتمه از مدیریت محترم تالار که اجازه ایجاد چنین تاپیک را خواهند داد پیشاپیش سپاسگزار است .

انجمن سامک

عضو جدید
سلام دوستان عزیز به ویژه متخصصین بخش کشاورزی

مدتی است این تاپیک فعال شده متاسفانه تا کنون هیچ پیشنهاد ویا اظهار نظری ارائه نگردیده است .اگر جوان ها نظرات خودشون را مطرح نکنند مسئولین از کجا بدانند که مشکل کجاست که برای رفع آن اقدامی کنند . اگر نظر خاصی ندارید این بدان معنا است که روش عملکرد مسئولین وزارت جهاد کشاورزی کاملا بی نقص بوده ومورد قبول شما می باشد . منتظر نظرات سازنده شما می باشیم .

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کشاورز نیستم ولی از این حرکت شما در عجبم
شما کجا زندگی میکنین؟ ایران یا از کشور دیگه ای کانکت شدین؟
بابا انگیزه!

انجمن سامک

عضو جدید
من کشاورز نیستم ولی از این حرکت شما در عجبم
شما کجا زندگی میکنین؟ ایران یا از کشور دیگه ای کانکت شدین؟
بابا انگیزه!

سلام دوست عزیز

من از اصفهان کانکت میشم .مطمئن باش این کار شدنی است البته اگر شما جوان ها اندکی صبر داشته باشید .
اینجا کشور شماست وبه غیر از جوانان برومند این مرز وبوم کسی آن را نخواهد ساخت . به امید آن روز

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

من از اصفهان کانکت میشم .مطمئن باش این کار شدنی است البته اگر شما جوان ها اندکی صبر داشته باشید .
اینجا کشور شماست وبه غیر از جوانان برومند این مرز وبوم کسی آن را نخواهد ساخت . به امید آن روز

چقدر نوع حرف زدنت آشناست! این چند سال اخیر زیاد میشنوم
ایشالا که موفق باشید دوست عزیز

بالا