السلام علیک یا بنت امین الله
روز هشتم از طرح چله ی #نماز_شب و #حدیث_کساء .
92/2/1
اگر دیشب نمازشب خوانده بودی، امروز محتاج من نبودی!
شخصی آمد خدمت امام صادق(ع) و عرض کرد: یابن رسول الله! یک چیزی به من بده.
حضرت فرمودند: به نظر دیشب نماز شب نخوانده ای!
عرض کرد: خوانده ام، یابن رسول الله!
حضرت فرمود: دروغ می گویی! اگر خوانده بودی، امروز محتاج به من نبودی، محتاج به سؤال نبودی.
با نمازشب پروردگار عمر شما را زیاد می کند، نمازشب چراغ در قبر است.
آیت الله #حق_شناس
منبع: کتاب "ز ملک تا ملکوت"، دفتر سوم، ص 167
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانمون رو هنگام دعا فراموش نکنیم -;{@
نیت:
1- دعا جهت ظهور امام زمان (عج)
2- دعا جهت سلامتی رهبرمون (حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله)) و دادن پرچم انقلاب به دستان امام زمان(عج)
3- سر و سامان گرفتن و ازدواج های پربرکت هرچه زودتر دوستان (حقیقی و مجازی، بالاخص دوستانی که در طرح همراهمان هستند)
4- فرزندان و نسلی صالح برای دوستانی که مزدوج شده اند به همراه زندگی ای شیرین و پربرکت
5- سایر نیات و حاجات مشروع مدنظر دوستان
پ.ن1: زمان خواندن نماز شب از نیمه شب شرعی (00:20) الی اذان صبح (5:05)
پ.ن2: شرایط طرح تا حد ممکن آسان برگزار می شود تا همه ی دوستان بتوانند شرکت کنند و همراه باشند:
#نماز_شب 11 رکعت است ، 4 نماز دو رکعتی (مانند نماز صبح) به نیت نافله ی شب + یک 2 رکعتی به نیت نماز شــَـفع + یک 1 رکعتی به نیت نماز وتر (vatr) -----> نمازهای نافله و شفع مستحب هستند و تنها نماز وتر تشکیل دهنده ی جزء اصلی نماز شب است.
در این طرح تنها ملزم به خواندن نماز وتر هستیم و هر تعداد از 10 رکعت دیگر با توجه به حال و تمایل شخص می تواند خوانده شود. (روش خواندن نماز وتر):
یک رکعت است. بعد از خواندن حمد و سوره، در قنوت 70 مرتبه "اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ" ، 7 مرتبه"هذا مقام العائذ بک من النار" ، 300 مرتبه "الهی العفو". سپس دعا برای 40 مومن. بسیار خوب هست که دعا برای علما، شهدا، پدر و مادر و استادان فراموش نشود.
#حدیث_کساء: خواندن یک حدیث کساء در روز و توسل به 5 تن آل عبا به نیات مذکور
پ.ن:3 اگر احیانا، احیانا، احیانا شبی نماز به هر دلیلی خوانده نشد، حتما قضای آن در روز بعد خوانده شود ان شاالله.
لینک صوت حدیث کساء با صدای میثم مطیعی:
http://snd1.tebyan.net/1391/09/Hadise-kasaTSG_Y_113860.mp3
لینک تصویر حدیث کساء:
http://www.helli3school.ir/upload/10/moshfegh/HadiseKasa.jpg
پ.ن4: لطفا دوستانی که در طرح شرکت می کنید با پلاس حضور خود را اعلام نماییدکوچک کردن این پست
روز هشتم از طرح چله ی #نماز_شب و #حدیث_کساء .
92/2/1
اگر دیشب نمازشب خوانده بودی، امروز محتاج من نبودی!
شخصی آمد خدمت امام صادق(ع) و عرض کرد: یابن رسول الله! یک چیزی به من بده.
حضرت فرمودند: به نظر دیشب نماز شب نخوانده ای!
عرض کرد: خوانده ام، یابن رسول الله!
حضرت فرمود: دروغ می گویی! اگر خوانده بودی، امروز محتاج به من نبودی، محتاج به سؤال نبودی.
با نمازشب پروردگار عمر شما را زیاد می کند، نمازشب چراغ در قبر است.
آیت الله #حق_شناس
منبع: کتاب "ز ملک تا ملکوت"، دفتر سوم، ص 167
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانمون رو هنگام دعا فراموش نکنیم -;{@
نیت:
1- دعا جهت ظهور امام زمان (عج)
2- دعا جهت سلامتی رهبرمون (حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله)) و دادن پرچم انقلاب به دستان امام زمان(عج)
3- سر و سامان گرفتن و ازدواج های پربرکت هرچه زودتر دوستان (حقیقی و مجازی، بالاخص دوستانی که در طرح همراهمان هستند)
4- فرزندان و نسلی صالح برای دوستانی که مزدوج شده اند به همراه زندگی ای شیرین و پربرکت
5- سایر نیات و حاجات مشروع مدنظر دوستان
پ.ن1: زمان خواندن نماز شب از نیمه شب شرعی (00:20) الی اذان صبح (5:05)
پ.ن2: شرایط طرح تا حد ممکن آسان برگزار می شود تا همه ی دوستان بتوانند شرکت کنند و همراه باشند:
#نماز_شب 11 رکعت است ، 4 نماز دو رکعتی (مانند نماز صبح) به نیت نافله ی شب + یک 2 رکعتی به نیت نماز شــَـفع + یک 1 رکعتی به نیت نماز وتر (vatr) -----> نمازهای نافله و شفع مستحب هستند و تنها نماز وتر تشکیل دهنده ی جزء اصلی نماز شب است.
در این طرح تنها ملزم به خواندن نماز وتر هستیم و هر تعداد از 10 رکعت دیگر با توجه به حال و تمایل شخص می تواند خوانده شود. (روش خواندن نماز وتر):
یک رکعت است. بعد از خواندن حمد و سوره، در قنوت 70 مرتبه "اَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبِّی وَ اَتُوبُ اِلَیهِ" ، 7 مرتبه"هذا مقام العائذ بک من النار" ، 300 مرتبه "الهی العفو". سپس دعا برای 40 مومن. بسیار خوب هست که دعا برای علما، شهدا، پدر و مادر و استادان فراموش نشود.
#حدیث_کساء: خواندن یک حدیث کساء در روز و توسل به 5 تن آل عبا به نیات مذکور
پ.ن:3 اگر احیانا، احیانا، احیانا شبی نماز به هر دلیلی خوانده نشد، حتما قضای آن در روز بعد خوانده شود ان شاالله.
لینک صوت حدیث کساء با صدای میثم مطیعی:
http://snd1.tebyan.net/1391/09/Hadise-kasaTSG_Y_113860.mp3
لینک تصویر حدیث کساء:
http://www.helli3school.ir/upload/10/moshfegh/HadiseKasa.jpg
پ.ن4: لطفا دوستانی که در طرح شرکت می کنید با پلاس حضور خود را اعلام نماییدکوچک کردن این پست