اسفناج را پاک کرده بدون آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود. پیازها را ریز خلال کرده و در روغن سرخ کنید. زردچوبه یا زعفران اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس اسفناج پخته و کوبیده را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و در پیاز داغ کمی سرخ کنید.تخم مرغ ها را به دو صورت می توان به نرگسی اضافه کرد. یا آن ها را به صورت تک تک روی اسفناج بشکنید و یا در ظرفی شکسته و آن قدر بزنید تا از لختگی بیرون بیاید و روی اسفناج بریزید و در ظرف را ببندید تا در حرارت ملایم تخم مرغ ها بسته شوند. سپس از روی حرارت بردارید، حال غذای شما آماده پذیرایی است.
پیازها را خلال کرده در روغن به رنگ طلایی سرخ کنید. الیاف دو سر لوبیاها را بگیرید سپس بشویید. هر لوبیا را به 3 تا 4 قسمت تقسیم کنید.در آب جوش کمی نمک و جوش شیرین زده، لوبیا را بریزید، بگذارید تا بجوشد و آب آن کشیده شود ولی له نشود. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن برود. بعد لوبیا را به پیاز داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و مواد سرخ شده را در تابه کمی پهن کنید و 6 عدد تخم مرغ را به فاصله روی آن بشکنید و در ظرف را چند لحظه بگذارید تا سفیده تخم مرغ کاملا بسته شود سپس در ظرف مورد نظر بکشید.
اسفناج را پاک کرده و ساقه های زبر و کلفت آن را بگیرید و چند بار بشویید تا خوب تمیز شود.سپس بدون آب روی حرارت بگذارید تا ملایم بجوشد و خوب پخته شود. گاهی زیر و رو کنید تا ته سوز نشود، بعد از 15 دقیقه آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس در کره یا روغن با نمک و فلفل سرخ کنید و چاشنی مناسب را اضافه کنید، بگذارید بجوشد و جذب اسفناج شود. در آخر به تعداد افراد تخم مرغ روی آن شکسته و اسفناج را روی تخم مرغ بیاورید و بپوشانید. شعله را بسیار کم نمایید تا تخم مرغ ها خوب پخته شود. در آخر خامه را وسط اسفناج ها بریزید و حرارت را خاموش کنید. برای تزیین از خلال پسته یا بادام استفده نمایید.
لوبیا را به طول 3 سانتی متر خلال کرده با کمی آب و نمک بگذارید بپزد طوری که آب آن تبخیر شود. هویج را که با کمی آبلیمو و آب پخته اید، خلال کنید و به لوبیا سبز پخته اضافه نمایید و تفت دهید. فیله گوجه فرنگی ها را خلال کرده و اضافه نمایید و آرام کمی تفت دهید تا له نشود.پیاز داغ را اضافه نمایید و نمک و فلفل کافی بزنید. در تابه 5 عدد تخم مرغ را به فاصله روی مواد پخته و سرخ شده بشکنید و در آن را بگذارید تا سفیده خوب بسته شود ، اینک نرگسی آماده پذیرایی است.
هویج را رنده کنید و در کره یا روغن خوب تفت دهید. شکر را اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود. دارچین اضافه کنید هم بزنید و با قاشق مواد سرخ شده را کف تابه کمی صاف کنید و 4 عدد تخم مرغ را با فاصله روی هویج سرخ شده بشکنید. پودر پسته را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم تخم مرغ پخته شود. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و گرم پذیرایی کنید. نرگسی لبو، سیب درختی ، به و پوره سیب زمینی و انواع پوره های شیرین متناسب با میل و ذائقه شما به همین صورت تهیه می شود.