انواع نرگسی

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نرگسی اسفناج

مواد لازم: (برای 5 نفر)



اسفناج
یک و نیم کیلو
تخم مرغ
4 تا 5 عدد
پیاز متوسط
2 عدد
آبلیمو
یک/سوم پیمانه
زردچوبه یا زعفران
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم



طرز تهیه:


اسفناج را پاک کرده بدون آب روی حرارت بگذارید تا پخته شود. پیازها را ریز خلال کرده و در روغن سرخ کنید. زردچوبه یا زعفران اضافه کنید و کمی تفت دهید.سپس اسفناج پخته و کوبیده را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و در پیاز داغ کمی سرخ کنید.تخم مرغ ها را به دو صورت می توان به نرگسی اضافه کرد. یا آن ها را به صورت تک تک روی اسفناج بشکنید و یا در ظرفی شکسته و آن قدر بزنید تا از لختگی بیرون بیاید و روی اسفناج بریزید و در ظرف را ببندید تا در حرارت ملایم تخم مرغ ها بسته شوند. سپس از روی حرارت بردارید، حال غذای شما آماده پذیرایی است.







.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نرگسی لوبیا سبز

نرگسی لوبیا سبز

نرگسی لوبیا سبز

مواد لازم: (برای 5 تا 6 نفر)



لوبیا سبز
یک و نیم کیلو
تخم مرغ
6 عدد
پیاز متوسط
4 عدد
روغن
نصف پیمانه
جوش شیرین
2 قاشق چای خوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم



طرز تهیه:


پیازها را خلال کرده در روغن به رنگ طلایی سرخ کنید. الیاف دو سر لوبیاها را بگیرید سپس بشویید. هر لوبیا را به 3 تا 4 قسمت تقسیم کنید.در آب جوش کمی نمک و جوش شیرین زده، لوبیا را بریزید، بگذارید تا بجوشد و آب آن کشیده شود ولی له نشود. سپس در صافی بریزید تا آب اضافی آن برود. بعد لوبیا را به پیاز داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید. فلفل را اضافه کنید و مواد سرخ شده را در تابه کمی پهن کنید و 6 عدد تخم مرغ را به فاصله روی آن بشکنید و در ظرف را چند لحظه بگذارید تا سفیده تخم مرغ کاملا بسته شود سپس در ظرف مورد نظر بکشید.





.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نرگسی با خامه

نرگسی با خامه


نرگسی با خامه

مواد لازم: (برای 7 تا 8 نفر)


اسفناج
حدود 2 کیلو
خامه
3 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ
4 عدد
رب گوجه فرنگی
2 قاشق سوپ خوری
کره یا روغن
4 قاشق غذا خوری
آبغوره یا آبلیمو
1 پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم



طرز تهیه:


اسفناج را پاک کرده و ساقه های زبر و کلفت آن را بگیرید و چند بار بشویید تا خوب تمیز شود.سپس بدون آب روی حرارت بگذارید تا ملایم بجوشد و خوب پخته شود. گاهی زیر و رو کنید تا ته سوز نشود، بعد از 15 دقیقه آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس در کره یا روغن با نمک و فلفل سرخ کنید و چاشنی مناسب را اضافه کنید، بگذارید بجوشد و جذب اسفناج شود. در آخر به تعداد افراد تخم مرغ روی آن شکسته و اسفناج را روی تخم مرغ بیاورید و بپوشانید. شعله را بسیار کم نمایید تا تخم مرغ ها خوب پخته شود. در آخر خامه را وسط اسفناج ها بریزید و حرارت را خاموش کنید. برای تزیین از خلال پسته یا بادام استفده نمایید.






.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نرگسی سبزی ها

نرگسی سبزی ها


نرگسی سبزی ها

مواد لازم: (برای 4 نفر)


گوجه فرنگی خلال شده
1 عدد متوسط
لوبیا سبز خرد شده
1 پیمانه
هویج
نصف پیمانه
پیاز سرخ کرده
4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ
5 عدد
روغن
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم




طرز تهیه:


لوبیا را به طول 3 سانتی متر خلال کرده با کمی آب و نمک بگذارید بپزد طوری که آب آن تبخیر شود. هویج را که با کمی آبلیمو و آب پخته اید، خلال کنید و به لوبیا سبز پخته اضافه نمایید و تفت دهید. فیله گوجه فرنگی ها را خلال کرده و اضافه نمایید و آرام کمی تفت دهید تا له نشود.پیاز داغ را اضافه نمایید و نمک و فلفل کافی بزنید. در تابه 5 عدد تخم مرغ را به فاصله روی مواد پخته و سرخ شده بشکنید و در آن را بگذارید تا سفیده خوب بسته شود ، اینک نرگسی آماده پذیرایی است.




.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نرگسی هویج

نرگسی هویج


نرگسی هویج

مواد لازم: (برای 5 نفر)



هویج
یک و نیم کیلو
تخم مرغ
4 عدد
کره یا روغن
نصف پیمانه
پودر پسته
2 قاشق سوپ خوری
شکر
نصف پیمانه
دارچین
1 قاشق چای خوری




طرز تهیه:


هویج را رنده کنید و در کره یا روغن خوب تفت دهید. شکر را اضافه کنید و تفت دهید تا خوب سرخ شود. دارچین اضافه کنید هم بزنید و با قاشق مواد سرخ شده را کف تابه کمی صاف کنید و 4 عدد تخم مرغ را با فاصله روی هویج سرخ شده بشکنید. پودر پسته را روی آن بپاشید. در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم تخم مرغ پخته شود. سپس در ظرف مورد نظر بکشید و گرم پذیرایی کنید. نرگسی لبو، سیب درختی ، به و پوره سیب زمینی و انواع پوره های شیرین متناسب با میل و ذائقه شما به همین صورت تهیه می شود.





.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
Persia1 طرز تهیه نرگسی اسفناج آشپزی 0

Similar threads

بالا