انواع سالادها

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
فهرست

آموزش تزیین سالاد فصل............................................
#1

سالاد زستون با گوجه فرنگی......................................
#2

سالاد لوبیا قرمز..........................................................
#2

سالاد مرغ و آووکادو....................................................
#2

سالاد مرغ با سیب ....................................................
#2

سالاد اسفناج............................................................
#2

سالاد کلم و پیاز........................................................
#2

سالاد مرغ با سس ماست.........................................
#2

نکاتی برای سالادها...................................................
#3


سالاد فوق العاده رژیمی.............................................#4

سالاد بروکلی............................................................#5

طرز تهیه سالاد قارچ..................................................#6

طرز تهیه ی سالاد نخود.............................................#7

سالاد میگو..............................................................#8

سالاد مرغ...............................................................
#9

سالسای پیکو دوگالو................................................
#10

سالاد برنج باسماتی...............................................
#11

سالاد سبز.............................................................
#12

سالاد رنگین...........................................................
#13

سالاد گرم کبابی یونانی..........................................
#14

سالاد کاپرس..........................................................
#15

سالاد سزار ، یک سالاد ایتالیایی...............................#16

سالاد ماکارونی مدیترانه ای.....................................#17

سالاد کلم و نان اسفناج...........................................#18

سالاد قارچ خوشمزه با آویشن و کشمش..................#19

سالاد بادمجان (آذربایجان).........................................#20

سالاد مخصوص (تهران)...........................................#21

سالاد ماست (اصفهان)............................................#22

سالاد کاهو (کرمان)................................................#23

سالاد عروس..........................................................#24

سالاد ماكاروني......................................................#25

سالاد روسی.........................................................
#26

سالاد یونانی..........................................................
#27

سالاد تن ماهی فرانسوی........................................
#28

سالاد سزار............................................................
#30

سالاد تن ماهی .....................................................
#31

سالاد لوبیا و کالباس ...............................................
#32

سالاد پیازچه ..........................................................
#33

سالاد ماکارونی ......................................................
#34

سالاد الفتوش .........................................................
#35

سالاد نخود فرنگی ..................................................
#36

سالاد اسفناج .........................................................
#37

سالاد گوجه سبز.....................................................
#38

سالاد هندونه ..........................................................
#38
 
آخرین ویرایش:

banoo4921

عضو جدید
انواع سالادها

آموزش تزیین سالاد فصل به روش تصویری برای شما دوستان و کدبانوهای عزیز ایرانی



تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل

تزیین سالاد فصل
تزیین سالاد فصل
تزیین سالاد فصل
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Arch-sr

عضو جدید
انواع سالادها

سالاد زستون با گوجه فرنگی

مواد لازم

▪ ۱ عدد پیاز قرمز کوچک
▪ ۴ عدد گوجه فرنگی
▪ زیتون سیاه بدون هسته ۲ ۱/۲ پیمانه
▪ شاهی و یا هر نوع سبزی معطر دیگر ۳ پیمانه
▪ برگ ریز اسفناج ۱۲۰ گرم یا ۲ پیمانه
▪ برگ گشنیز خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ در صورت تمایل ۱/۴ پیمانه ترشی فلفل قرمز
● مواد لازم برای تهیه سس
▪ روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
▪ شکر ۱/۴ قاشق چای خوری
▪ جعفری خورد شده ۱/۲ قاشق چای خوری
▪ تخم زیره ۱ قاشق چای خوری
▪ سیر کوبیده ۲ حبه
● طرز تهیه سس:
تمام مواد لازم را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

طرز تهیه سالاد

گوجه فرنگی ها را به ۸ قسمت تقسیم کرده پیاز ها را ورقه ورقه برش دهید ورقه های پیاز را از هم جدا کنید . گوجه فرنگی و پیاز و زیتون و سبزی معطر و اسفناج و ترشی فلفل را با هم مخلوط کرده سپس سس را روی سالاد بریزید . در نهایت گشنیز خورد شده را روی سالاد بپاشید.
************************

سالاد لوبیا قرمز:

مواد لازم


لوبیا قرمز پخته شده: ۳۰۰ گرم
كرفس خرد شده: ۱ لیوان
سیب زمینی پخته شده: ۲۵۰ گرم
كاهو خرد شده: ۲ لیوان
گردو خیس خورده: ۱ لیوان
تخم مرغ سفت شده خرد شده: ۳عددد
خیار شور ریز شده: ۱ لیوان
نمك و فلفل و سس مایونز و سركه: به مقدار لازم

دستور تهیه

سس مایونز را همراه با نمك و فلفل و سركه مخلوط كرده و به مواد آماده شده بالا اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم و در ظرف دلخواه می‌ریزیم، و رویش را با گردو خیس خورده و مغز كاهو تزئین می‌كنیم.

******************************
سالاد مرغ و آووکادو:


مواد لازم


▪ مقداری مرغ خرد شده
▪ یک پیمانه پنیر فتا
▪ یک بوته کاهوی خرد شده
▪ دو تا سه قاشق غذاخوری سس سرکه
▪ مقداری گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک عدد میوه آووکادو پوست کنده و خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه

در یک ظرف متوسط گوشت مرغ را با نمک و فلفل ادویه بپزید. کاهو را با سس سرکه مخلوط کنید. مرغ پخته شده را در دیس بگذارید. پنیز، گوجه فرنگی و آووکادو و کاهو را کنار آن تزیین کنید. در صورت نیاز از نمک و فلفل اضافه هم استفاده کنید. (اگر می خواهید غذا مزه ترشی داشته باشد از سس سرکه بیشتری استفاده کنید).

سالاد مرغ با سیب :


مواد لازم‌


▪ سینه‌ مرغ‌ پخته‌، بدون‌ پوست‌: ۱ عدد
▪ كرفس‌ خرد شده‌ :نصف‌ لیوان‌
▪ بادام‌ و پسته‌ خرد شده‌: نصف‌ لیوان‌
▪ سیب‌ پره‌پره‌ شده‌: ۱ عدد
▪ پیاز خرد شده‌: ۱ عدد
▪ جعفری‌ تازه‌ خرد شده‌: ۱ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ روغن‌ زیتون‌: یك‌ سوم‌ لیوان‌
▪ سیر له‌ شده‌: ۱ حبه‌
▪ سركه‌: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌

در یك‌ ظرف‌ بزرگ‌ سالاد، مرغ‌، كرفس‌، بادام‌ وپسته‌، سیب‌ و پیاز را ریخته‌ و به‌ آرامی‌با هم‌مخلوط كنید. در یك‌ پارچ‌ كوچك‌، جعفری‌، سیرو سركه‌ را مخلوط كرده‌ و خوب‌ هم‌ بزنید و روی‌سالاد بریزید.
● ارزش‌ غذایی‌:
▪ كالری‌: ۳۷۱ كیلو كالری‌
▪ چربی‌ كل‌: ۲۷۵ گرم‌
▪ كلسترول‌: ۷۰ میلی‌گرم‌
▪ فیبر: ۰/۶ گرم‌
*************************

نكات تغذیه ای
به اعتقاد برخی، اسفناج خام زیاد خوشمزه نیست و كودكان به ویژه زیر سنین مدرسه با این سبزی مفید، چندان میانه خوبی ندارند. اسفناج به علت دارا بودن مقادیر بالای اسید فولیك برای خانم های باردار مناسب است اما اسید فولیك در اسفناج خام دیده شده و در اثر پختن از بین می رود. اسفناج به علت داشتن آنتی اكسیدان ها، با سرطان و تصلب شرایین (سفت شدن دیواره داخلی رگ ها) مبارزه می كند. سالاد اسفناج برای افراد كم خون و یا دچار فقر آهن و كسانی كه ضعف بدنی دارند بسیار مفید است.
توصیه شده كه بیماران كلیوی از خوردن اسفناج خودداری كنند زیرا سبب تولید سنگ در كلیه ها می شود.

******************************
سالاد اسفناج:


مواد لازم

▪ اسفناج تازه: نیم كیلو،
▪ كلم برگ قرمز: یك عدد متوسط،
▪ برگه زردآلو: یك دوم فنجان،
▪ مغز تخمه آفتابگردان: یك فنجان،
▪ نمك: به میزان كافی.
● مواد لازم برای سس:
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ ریحان تازه ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری،
▪ سیر رنده شده: ۲ حبه (چنانچه مایل بودید!)،
▪ آب انار شیرین: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برگ های اسفناج را درشت خرد كنید. كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید یا رنده كنید، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی خورند.
سپس پیاز را خلالی و برگه زردآلو را به صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج بیفزایید و خوب هم بزنید.
برای سس این سالاد در ظرفی جداگانه، روغن زیتون و آب نارنج (به جای آن می توانید از سركه سیب یا آبغوره نیز استفاده كنید) را با هم مخلوط كنید.
كمی نمك اضافه كنید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه، كم و زیاد كنید. بعد از این كه مزه دلخواه را به دست آوردید، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید. اكنون می توانید سس را بر روی سالاد بریزید و در ظرفی شیشه ای سرو كنید.
***********************************
سالاد کلم و پیاز:


مواد لازم


▪ کلم برگسفید= ۱ عددتقریبا بزرگ
▪ سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیاز =۲عدد متوسط
▪ نمک وفلفل سیاه =به میزان دلخواه
▪ شوید=۲ ق غ
▪ سس مایونز

طرز تهیه

اول کلم ها را خردکرده(ترجیحا به شکل رشته ای شود)سپس پیازهارا کبریتی شکل کنید(نگینی نشود)وبعد سس مایونز را با سرکه سفید مخلوط کرده وبانمک وفلفل به سالاد اضافه میکنیم.ودر مرحله بعد شوید را اضافه کرده وخوب هم می زنیم وبرای یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سالاد جا بیفتد .
********************************
سالاد مرغ با سس ماست:

مواد لازم

▪ سیب زمینی اسلامبولی پخته شده خرد شده : یک لیوان
▪ مرغ پخته شده خرد شده : یک لیوان
▪ ماست سفت : یک لیوان
▪ روغن زیتون : چهار تا پنج قاشق سوپخوری
▪ نخود سبز پخته شده : یک لیوان
▪ خیار متوسط یک اندازه : شش عدد



طرز تهیه



خیارها را شسته و روی آن را یک ورقه برمی داریم و داخل آن را کمی خالی میکنیم روغن زیتون را کم کم داخل ماست می ریزیم و هم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مرغ، نخود، سیب زمینی را داخل سس می ریزیم و خوب مخلوط می نماییم داخل خیارها را با این سالاد پر کرده و روی آن را با تربچه هایی که به شکل گل درست کرده ایم تزیین می نماییم می توان خیارها را برش طولی داده و داخل آن را خالی کرده و سپس از مایه سالاد پر نمود .
***********************




 

Arch-sr

عضو جدید
نکاتی برای سالادها

نکاتی برای سالادها

در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
سالاد غذائی است مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک می‌نماید و به همین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو می‌کنند با خوردن سالاد می‌توانیم سلامتی خود را تأمین نمائیم.
علاوه بر اینکه سالاد مطبوع و لذیذ می‌باشد دارای ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم می‌باشد که بودن یک نوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق می‌کند می‌توانیم سالاد را به‌عنوان پیش غذائی یا غذای اصلی و یا با غذا و همچنین به‌عنوان دسر میل کنیم
انواع سالاد:
پیش غذائی یا اردور مثل سالاد گوجه فرنگی تخم مرغ و یا سبزی‌های تازه یا ساردین و همچنین سالادهائی که از بعضی حیوانات دریائی می‌توان درست کرد.
سالادهائی که باید با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهای سبز دیگر مثل اندیو اسفناج - بلاغ اوتی و کنگر خام (کنکر خام سبزی ایست بسیار مفید که تا به حال فقط برای خورش و ماست و کنگر استفاده می‌کردیم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده می‌نمودیم حال ما می‌توانیم کنگر خام را مثل سبزی‌های دیگر سالاد کنیم که هم مفید است و هم تنوعی در سالادهای امروزی به‌وجود آمده و کبد را هم سالم نگاه می‌دارد.)
سالادهای میوه با ژله و یا با مایونز - کلم پیچ سفید و یا قرمز که هر دو بسیار لذیذ و مفیدند و گذشته از اینکه در نظافت و شستشوی آن باید فوق العاده دقت کنیم می‌باید در موقع بریدن آن هم کارد تیزی بکار ببریم زیرا کلم دارای ویتامین‌های مختلف و مواد معدنی است که در موقع بریدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بیرون آمده تمام ویتامین آن با آب آن خارج می‌شود و بقیه ان برای خوردن چندان مفید نیست تمام این سالادها را می‌توان با سس‌های مختلف مایونز - سس فرانسه یا مایونز شخته درست کرده آماده نمود.
سالادهائی که به عوض غذای اصلی می‌توان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مایونز - سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز - سالاد ماکارونی وسالاد لوبیا چیتی - سالاد بعضی حیوانات دریائی - سالاد مخلوط هم است که گاهی می‌توان از سبزیجات باقیمانده درست بنمائیم.
سالادهائی که به‌عنوان دسر می‌توان از آن استفاده نمود سالاد میوه و گاهی بعوض مایونز از خامه و شکر و یک نوع سس مخصوص دسر استفاده می‌کنیم و همچنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است.
سالادهائی که مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبی و یا سالادهای دیگر که به‌طور مجلل میتوان تزئین نمود.
روش سرو کردن انواع سالاد:
الف - اگر بخواهیم سالاد را اول سرو کنیم و تنها خورده شود باید قبل از اینکه افراد سز میز می‌آیند در کاسه یا بشقاب مخصوص سالاد به‌طوری که انفرادی کشیده و برای هر نفر در جلو ، وسط آنجائی که بشقاب غذا گذارده می‌شود قرار دهیم.
ب - اگر بخواهیم سالاد را با غذا بخوریم در طرف دست چپ بشقابی قرار می‌دهیم که مخصوص سالاد باشد و بعداً سالاد را سرو میکنیم و هر کسی برای خودش بر میدارد و ما می‌توانیم ظرف سالاد را به‌یکدیگر رد کنیم.
ج - اگر برای بشقاب سالاد جا نبود و میز شلوغ بود باید از بشقاب نان که قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته است استفاده نمائیم و از بشقاب نان صرف نظر کنیم. سس سالاد را می‌توان داخل سالاد نمود و یا علیحده سرو کرد - البته اگر سس را علیحده سرو کنیم سالاد تردتر و قشنگ‌تر و تازه‌تر خواهد ماند و می‌توانیم بعداً پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانیم.
د - سالاد را می‌توان داخل برگ کاهو و یا برگ کلم سرو کرد و اغلب اشخاص در شک و تردید هستند که آیا می‌توانند برگ کاهو و یا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسیار نافع و لذیذ و خوب است و میتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو یا کلم هم استفاده نمود.
برای تهیه سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتی‌که سس زودتر در سالاد بریزیم سبزی‌ها پلاسیده می‌شوند و آب می‌اندازند.
سرکه سالاد به‌طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم.
در صورتی‌که بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم ، بعد روغن زیتون را می‌ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی می‌شود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.



منبع:Arch-sr
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سالاد فوق العاده رژیمی

سالاد فوق العاده رژیمی



این سالاد فوق العاده کم کالری بوده و مخصوص کسانی است که رژیم های لاغری دارند.

این روزها بسیاری ازافراد ، بویژه خانم‌هایی که به فکر سلامتی و کنترل وزنشان هستند، شب‌ها به جای خوردن شام مفصل، فقط یک بشقاب سالاد می‌خورند .اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، پیشنهاد امروز سرآشپز را امتحان کنید.

مواد لازم :
سیب زمینی یک کیلو
ماست چکیده دو فنجان
نخود فرنگی یک کیلو
لوبیا سبز پخته شده 2 فنجان
باقلای پخته شده 2 فنجان
خیار و گوجه فرنگییک عدد
شوید ساطوری شدهیک فنجان


طرز تهیه سالاد رژیمی:
سیب‌زمینی‌ها را بشویید و با پوست بپزید .
نخودفرنگی را آب پز کنید و کنار بگذارید .
باقلا و لوبیا سبزها را هم با آب کم بخار پز و سپس نگینی ریز کنید .
نخود و سیب‌زمینی‌ها را نیم گرم مخلوط کنید و سپس ماست و شوید را به آن اضافه نمایید.
حالا سالاد آماده شده را در ظرف زیبایی بریزید و آن را با چند شوید و خیار و گوجه تزیین کنید .
سالاد سبزشما آماده شده است.
منبع : jamejamonline.ir
www.beytoote.com
 

n*@*f*@*s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد بروکلی

سالاد بروکلی

مواد لازم:

بروکلی نیم کیلو

گوجه فرنگی متوسط 3 عدد

سیر 3-4 حبه

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوري

نمک به ميزان لازم

فلفل سیاه به ميزان لازم


طرز تهیه: بروکلی را شسته و با آب و نمک بپزید. پس از اين‌كه نرم شد آن را ازآب در آورده و كنار بگذارید تا خنک شود. گوجه ها را شسته و رنده کنید. سیر را پوست گرفته و له کنید. در یک تابه روغن زیتون، گوجه و سیر را چند دقیقه تفت دهيد، سپس نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سس گوجه را روی بروکلی ریخته و سرو کنید.



انرژی کل 584 kcal
درصد انرژی از کربوهیدرات 27٪
درصد انرژی از پروتئین 11٪
درصد انرژی از چربی 62٪








منبع : هنر آشپزی
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه سالاد قارچ

طرز تهیه سالاد قارچ



مواد لازم :
قارچ
400 گرم
كنسرو نخودفرنگي
يك قوطي
گوجه‌فرنگي
يك عدد
ذرت
100 گرم
پيازچه
20 عدد
خیار
يك عدد
جعفري خردشده
پنج قاشق غذاخوري
ليموترش
يك عدد
کرفس
يك ساقه
روغن زيتون، نمك و فلفل
به ميزان لازم


طرز تهيه : ابتدا قارچ و پيازچه را خرد كرده و با ذرت، نخودفرنگي و جعفري مخلوط مي‌كنيم. سپس به آن كمي روغن زيتون، نمك و فلفل اضافه و با گوجه‌فرنگي، خيار و ساقه كرفس تزئين مي‌كنيم. منبع : groohashpazi
www.beytoote.com
 

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
طرز تهیه ی سالاد نخود

طرز تهیه ی سالاد نخود


مواد لازم سس دوم :
ماست چكيده يك پيمانه
سير كوبيده شده دو حبه
سبزي معطر خشكيك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل ساييده شده به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم


مواد لازم سس:
روغن زيتون و سركه بالزاميكاز هر كدام چهار قاشق غذاخوري
آب‌ ليموترش دو قاشق غذاخوري
رنده پوست ليموترش و نمك و فلفلبه ميزان لازم


طرز تهيه:
كدوها را ورقه ورقه كرده و در تابه گريل كه چرب كرده‌ايد كباب كنيد، سپس با نخود و پنير خردشده مخلوط و همراه با يكي از سس‌ها سرو كنيد.

طرز تهيه سس :
براي تهيه سس‌ها، مواد را براي هر نوع سس كه در نظر گرفته‌ايد مخلوط كرده و در كنار سالاد سرو كنيد.

نكته :
در صورتي كه از سس ماست استفاده مي‌كنيد مي‌توانيد پنير را حذف كنيد. منبع : sooran.com
www.beytoote.com/
 

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
سالاد میگو

سالاد میگو


مواد لازم
:

ميگو/ 8 عدد (معادل 160 گرم)
سيب‌زميني (آب‌پز و مکعبي‌خردشده)/ 2 عدد (معادل 340 گرم)
خيارشور (خردشده)/ 6 عدد (معادل 180 گرم)
فلفل تازه قرمز (حلقه‌شده)/ 4 عدد (معادل 40 گرم)
‌بلال تزئینی (بی بی کورن)/ 6 عدد (معادل 180 گرم)
سرکه بالزاميک/ 3/1 پيمانه (معادل 53 ميلي‌ليتر)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
روغن زيتون/ 4/1 پيمانه (معادل 38 ميلي‌ليتر)
برگ کاسنی/ برای تزئین
روش تهيه :

[FONT=Tahoma, Verdana, sans-serif]ميگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداري آب‌جوش و نمک حدود يک دقيقه بجوشانيد. سپس در صافي بريزيد. در ظرفي سيب‌زميني ، خيارشور ، فلفل قرمز ، ‌بلال تزئینی را بريزيد. سرکه را با نمک و فلفل خوب مخلوط کنيد. سپس روغن زيتون را به آن افزوده خوب هم بزنيد. سس را با ميگو و موادي که آماده کرده‌ايد خوب مخلوط کنيد ، در ظرف بريزيد و به مدت 10 دقيقه در يخچال بگذاريد. سپس اطراف ظرف سالاد را برگ‌هايي از کاسني بچينيد و سالاد را در وسط ظرف قرار دهيد و مطابق سليقه‌ي خود تزئين کنيد. [/FONT]

نکته:

زماني که سس را به سالاد اضافه مي‌کنيد نبايد بيشتر از 10 دقيقه بماند، چون سالاد آب مي‌اندازد.


منبع: سانازسانیا
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز


سالاد مرغ نیز از دسته غذاهای سرد بشمار می آید که می توانید در کنار غذاهای دیگر و یا به تنهایی سرو کنید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه سالاد مرغ آشنا می شوید.

مواد لازم

سیب زمینی : 300 گرم

سینه مرغ : 1 عدد درشت

نخود فرنگی : 2/1 پیمانه پخته شده

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

ماست کم چرب: 1 پیمانه

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله 1 - ابتدا سیب زمینی ها را پخته و از رنده درشت رد کنید یا بصورت مکعبی های کوچک خرد کنید. سینه مرغ را همراه یک عدد پیاز و کمی نمک پخته و بعد از سرد شدن ریش کنید. نخود فرنگی ها را نیز پخته و کنار بگذارید.
مرحله 2 - ماست را در کاسه ای ریخته و روغن را آرام آرام به آن افزوده و مخلوط کنید سپس نمک وفلفل را افزوده و سس را کنار بگذارید.
مرحله 3- همه مواد پخته و آماده شده از قبل را در سس ریخته و کاملا مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.

مرحله 4 - سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و با گوجه، فلفل دلمه، تربچه و مواد دلخواه تزئین کنید.

نکته

می توانید سالاد را در قالب هم بریزید به این صورت که ابتدا ته قالب را با کیسه فریزر بپوشانید سپس سالاد را ریخته و با پشت قاشق فشار داده تا انسجام بیشتری پیدا کند و در یخچال بگذارید بعد از 1 ساعت آنرا برگردانید، کیسه فریزر را برداشته، یک لایه نازک سس مایونز زده و به دلخواه تزئین کنید. تصاویر دیگر از این سالاد را در زیر مشاهده می نمائید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]سالسای پیکو دوگالو[/h]



زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

• مواد لازم

دو عدد گوجه فرنگی متوسط، نگینی خرد شده

دو قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده

دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز شده

یک عدد فلفل چیلی خرد شده


• طرز تهیه

در یک کاسه متوسط همه مواد را با هم مخلوط کنید و یک مقدار بسیار کم شکر بریزید.

روی آنها را بپوشانید و چندین ساعت داخل یخچال قرار دهید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد برنج باسماتی



ارزش غذایی:


این سالاد برای هر نفر 215 کیلوکالری انرژی، 6 گرم پروتئین، 37 گرم کربوهیدرات، 5 گرم چربی، 5 گرم فیبر، یک میلی‌گرم کلسترول و 375 میلی‌گرم سدیم دارد.


طرز تهیه:


در یک قابلمه 3 لیتری، یک پیمانه برنج باسماتی، یک و نیم پیمانه آب و مقداری نمک را مخلوط کرده و آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید. حالا در قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید تا 10 دقیقه آرام بجوشد و آبش تمام شود. حالا آن را از روی اجاق برداشته و با در بسته 5 دقیقه کنارش بگذارید.
حالا با یک چنگال برنج را کف یک تابه یا یک بشقاب بزرگ پخش کنید تا کاملا خنک شود. هم‌زمان در یک کاسه بزرگ یک بن سیر خرد شده، یک‌چهارم فنجان سس گشنیز و لیمو (که طرز تهیه‌اش در انتها آمده)، یک‌چهارم فنجان ماست ساده کم‌چرب، نصف قاشق سوپخوری گشنیز، یک‌چهارم قاشق سوپخوری زیره سبز و یک چهارم قاشق سوپخوری نمک اضافه کنید.
حالا 4 فنجان برگ اسفناج تازه، یک فنجان نخودفرنگی، یک عدد انبه بزرگ رسیده (پوست گرفته و خرد شده) و 3 قاشق سوپخوری خلال برشته بادام را با برنج در کاسه ریخته و خوب به هم بزنید تا کاملا مخلوط و طعم‌های‌شان با هم ترکیب شوند. در نهایت روی سالاد را با گشنیز تزئین کنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد سبز


مواد لازم :

سيب‌ زميني پخته و نگيني خردشده 500 گرم

نخود فرنگی پخته 500 گرم

ماست چكيده دو پيمانه

شويد ريزشده يك پيمانه

نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:

سيب‌زميني‌هاي پخته را با نخودفرنگي مخلوط كرده و بعد ماست و شويد، نمك و فلفل را اضافه كنيد

و پس از مخلوط كردن در يك ظرف مناسب ريخته با شويد تزئين كرده و در يخچال نگهداري كنيد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد رنگین

سالاد رنگین

مواد لازم :

فلفل دلمه‌اي سبز ، زرد ، نارنجي و قرمز (خلال‌شده) 2/1 عدد از هر کدام

کلم سفيد (خلال‌شده) 100 گرم

سرکه يا آب‌ليموترش 2 قاشق سوپخوري

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن زيتون 4/1 پيمانه

روش تهيه :

در ظرف مورد نظر فلفل دلمه‌اي‌ها ، کلم‌سفيد و فلفل دلمه‌اي قرمز را به رديف روي هم بريزيد.

براي تهيه‌ي سس آن نيز آب‌ ليموترش يا سرکه ، نمک، فلفل و روغن زيتون را مخلوط کنيد

و در ظرف سس ريخته و به همراه سالاد سرو کنيد .
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد گرم کبابی یونانی


مواد لازم برای 4 نفر :

فلفل دلمه ای قرمز و زرد و سبز ( کبابی )

پنیر سفید خرد شده حبه ای

نان تست آغشته به روغن زیتون و سیر

کدو با پوست دو عدد

بادنجان با پوست یک عدد

زیتون سبز و سیاه و گوجه فرنگی مینیاتوری برای تزیین

روغن زیتون برای سرو سالاد

سس ماست و کدو با شوید ( رژیمی )


طرز تهیه :

نان را چند برش زده و روی آن یک سیر رنده شده و کمی روغن زیتون بمالید و تست کنید .
فلفل ها را روی شعله پخش کن کباب کرده و پوست گرفته و فیله کنید : کباب کردن و پوست گرفتن و فیله کردن فلفل های دلمه ای برای مصرف غذایی داخل تابه رژیمی دوکفه کدو و بادنجان های برش زده را بدون روغن روی حرارت هر دو طرف آنها را کباب کنید .
اکنون بادنجان و کدوی کبابی و حبه های پنیر و سبزیجات دیگر را به همراه فیله های فلفل دلمه کبابی در بشقاب قرار داده و با روغن زیتون و لیموترش و یا سرکه های طعم دار سرو کنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد کاپرس



برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر



  • [*=center] گوجه‌فرنگی درشت: 2 عدد
    [*=center] پنیر موتزارلا: 200 گرم
    [*=center] ریحان: یك دسته كوچك
    [*=center] نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
    [*=center] روغن زیتون: به میزان لازم

روش تهیه:

گوجه‌فرنگی را به ضخامت 5 میلی‌متر ورقه‌ورقه كرده و سر و ته آن‌ را دور بیندازید.

گلوله‌های پنیر را از آب درآورده و خشك كنید، سپس آنها را به ضخامت گوجه‌فرنگی‌ها ورقه‌ورقه كنید.

برگ‌های ریحان را از ساقه جدا كنید. در یك بشقاب یك لایه گوجه‌فرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. كمی نمك و فلفل سیاه نیمكوب روی آن بپاشید و برگ‌های ریحان را روی آن بچینید. كمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو كنید.

فوت آشپزی


1- برای پر بارتر کردن این سالاد می‌توانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقه‌حلقه و سس خردل استفاده كنید.

2- برای تهیه این سالاد از گوجه‌فرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانه‌های آن از درون گوجه‌فرنگی خارج نشود.
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد سزار ، یک سالاد ایتالیایی!

سالاد سزار ، یک سالاد ایتالیایی!






طـرز تـهـیـه

نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده خوردن خواهدبود.
 
مـواد لازم (برای ۴ نفر)

سینه مرغ/۱۵۰گرم/۲۵۰کیلوکالری

نان تست سبوس دار/۹۰گرم/۲۴۰کیلوکالری

کاهو پیچ/۶لیوان/۱۵۰کیلوکالری

پنیر پارمیزان رنده شده/۹۰گرم/۱۱۰کیلوکالری

فلفل سیاه به میزان/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

روغن زیتون/۲مرباخوری/۹۰کیلوکالری

سس سالاد/۴غذاخوری/۳۶۰کیلوکالری
 
 
پیشنهاد سرآشپز سامان گلریز  مدرس آشپزی

۶ راز سالاد سزار

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال های اخیر در منوی رستوران های ایتالیایی به چشم می خورد. در تهیه این سالاد گاهی اشتباه هایی می بینیم که نشان از ناآگاهی تهیه کننده سالاد دارد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می شود، به آن سس مایونز اضافه نمی کنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن و نان های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می شود. علاوه بر اینها، نکته های دیگری نیز وجود دارد که رعایتشان به هر چه خوشمزه تر شدن این سالاد کمک می کند:
 
۱. برای طعم دار کردن برش های نان، بهتر است آنها را با کمی سیر تازه سرخ کنید و البته توصیه اکید ما آن است که روغن مصرفی تان روغن زیتون بودار باشد. زمان سرخ کردن هم نباید بیش از ۱ تا ۲ دقیقه طول بکشد.
 
۲. هرگز در تهیه این سالاد سس مایونز و سایر سس هایی که برای سرو سالادهای مختلف استفاده می شوند، به کار نبرید. سسی که با این سالاد سرو می شود، شبیه به مایونز است اما ترکیب های دیگری دارد و حتما باید با پنیر پارمیزان رنده شده مخلوط شود.
 
۳. کاهوهایی که برای تهیه این سالاد استفاده می شوند، کاهو پیچ یا کاهوی رسمی خودمان است که البته باید به برش های نسبتا بزرگی برش بخورند. یادتان باشد که کاهو در این سالاد ریز خرد نمی شود.
 
۴. در ایتالیا اگر سالاد سزار با مرغ سرو شود، فقط مرغ گریل شده در صفحات چدنی، استفاده می شود، یعنی مرغ پخته ریش ریش شده به هیچ وجه در تهیه این سالاد به کار نمی رود. البته می توان مرغ را به این سالاد اضافه نکرد.
 
۵. هرگز در سالاد سزار خیار و هویج نریزید. اگر در این سالاد برش هایی از این سبزی ها را دیدید، بدانید که تهیه کننده آن از دستور آماده سازی سالاد سزار کلاسیک ایتالیا آگاهی ندارد.
 
۶. هرگز روی نان های خردشده سس نزنید زیرا این کار باعث نرم شدن برش های نان می شود و تردی خود را از دست می دهند و چندان دلچسب نخواهند بود.
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد ماکارونی مدیترانه ای!

سالاد ماکارونی مدیترانه ای!





مواد لازم
ماکارونی به اشکال دلخواه:
۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خلال شده:
۱ عدد
ژامبون گوشت مکعبی خرد شده:
۲ الی ۳ برش
زیتون سبز بدون هسته:
حدود ۲۰ عدد
نخودفرنگی پخته:
۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز خلال شده باریک:
۱ عدد
آویشن:
۲/۱ قاشق چایخوری
پنیر گودا مکعبی خرد شده:
۵۰ گرم
مواد لازم برای سس:
روغن:
۲ قاشق غذاخوری
سرکه:
۱ قاشق چایخوری
آبلیمو:
۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون:
۱ قاشق
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
 

طرزپخت:
ماکارونی ها را با آبی که در آن آویشن ریخته اید بپزید و آبکش کنید. در کاسه بزرگی تمام مواد سالاد را مخلوط کرده ماکارونی را به آن بیفزایید. در کاسه دیگر تمام مواد سس را مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد ریخته،آن را هم بزنید. بهتر است سالاد را قبل از مصرف، ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه آن جا بیفتد.
در صورت تمایل می توان جعفری ریز شده را نیز به سالاد اضافه کرد.
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد کلم و نان اسفناج!

سالاد کلم و نان اسفناج!





مواد لازم:

کلم برگ سبز رنده شده: ۳پیمانه

کلم برگ قرمز رنده شده: ۲پیمانه

هویج رنده شده: یک پیمانه

پیاز قرمز نازک برش زده: یک پیمانه

سیب سبز رنده شده: یک عدد

گشنیز تازه خرد شده: نصف پیمانه

۲عدد لیمو: آب به همراه پوست رنده شده آن

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و پودر جوزهندی: هر یک نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه نان:

روغن زیتون: یک قاشق مرباخوری

اسفناج شسته و خرد شده: یک پیمانه

آرد گندم: یک پیمانه

پودر زیره: یک قاشق مرباخوری

پودر گشنیز: یک قاشق مرباخوری

آب ولرم: نصف پیمانه

نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:

برای تهیه سالاد، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

برای تهیه نان، روغن زیتون را در تابه کمی گرم کنید و به مدت ۳۰ثانیه اسفناج را در آن تفت دهید؛ سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

پس از خنک شدن، اسفناج، آرد، زیره، گشنیز، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کم کم آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر به دست بیاید.

خمیر نرم به دست آمده را به ۴قسمت تقسیم کنید و هر یک را با وردنه باز کنید و روی تابه نچسب و بدون روغن قرار دهید.

هر طرف را ۲دقیقه تفت دهید. این روش را با ۳خمیر دیگر نیز تکرار کنید.
 

zahra.71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد قارچ خوشمزه با آویشن و کشمش!

سالاد قارچ خوشمزه با آویشن و کشمش!



مواد لازم برای سالاد قارچ:
دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
دو فنجان قارچ خرد شده
نمک به میزان دلخواه
یک فنجان کشمش
یک عدد سیب
نصف فنجان گشنیز
نصف فنجان پیازچه
یک قاشق غذاخوری سس مایونز
یک قاشق غذاخوری آویشن

طرز تهیه سالاد قارچ:
روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، سپس قارچ ها را تفت دهید به میزان دلخواه در آن نمک و فلفل بریزید، در تابه دیگری روغن ریخته، پیاز را در آن تفت دهید سپس کشمش را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر روی حرارت ملایم آن را هم بزنید. صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شود، سپس همه آنها را با یکدیگر مخلوط کرده و یک ساعت قبل از خوردن در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد بادمجان (آذربایجان)

سالاد بادمجان (آذربایجان)

سالاد بادمجان (آذربایجان)



مواد لازم: (برای 4 نفر)



بادمجان قلمی
2 عدد
گوجه فرنگی رسیده سفت
3 عدد
کاهو
چند برگ
جعفری ریز خرد شده
3 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون
یک/سوم پیمانه
سرکه یا آبلیمو
یک/سوم پیمانه
پیاز متوسط
1 عدد
سیر
2 پَر
نمک و فلفل
به مقدار لازم





بادمجان ها را روی حرارت تنوری کنید تا خوب پخته شود. سپس پوست آنها را بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید و

بگذارید سرد شود سپس در ظرف بریزید.1 عدد گوجه فرنگی را ریز خرد کنید، اضافه نمایید.کاهو را به صورت

رشته های بلند خرد کرده و بیفزائید. در ظرفی روغن زیتون، سرکه ، نمک و فلفل، جعفری خرد شده و سیر

کوبیده و له شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.سپس این سس را به سالاد اضافه کنید تا خوب همه

مواد با هم مخلوط شوند و بعد در ظرف سالاد بریزید. یک عدد گوجه فرنگی را گل درست کنید، وسط سالاد

قرار داده و یک عدد گوجه فرنگی باقی مانده را برش های نازک داده و دور سالاد بچینید و سر میز ببرید.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد مخصوص (تهران)

سالاد مخصوص (تهران)




سالاد مخصوص (تهران)


مواد لازم: (برای 5 تا 6 نفر)




سیب زمینی پخته شده
نیم کیلو
مغز گردو
200 گرم
کرفس ترد کوچک
1 عدد
خیار شور
300 گرم
خامه
400 گرم
سس مایونز
نصف پیمانه
آبلیمو
یک پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم




طرز تهیه:


سیب زمینی را پوست کنده ریز خرد کنید، خیارشور و کرفس را ریز خرد کنید. مغز گردو را یک ساعت خیس کرده پوست آن را گرفته و ریز خرد کنید. در ظرف سالاد خوری سیب زمینی، کرفس، خیارشورو مغز گردو را قرار داده، خامه و سس مایونز را خوب بزنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید. آبلیمو را اضافه کرده همچنان مخلوط نمایید. سپس این سس را روی سالاد بریزید و با چند عدد زیتون و تربچه تزیین کنید.





.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد ماست (اصفهان)

سالاد ماست (اصفهان)

سالاد ماست (اصفهان)

مواد لازم: (برای 4 نفر)



ماست کیسه ای (ماست چکیده)
نیم کیلو
شوید خشک
5 قاشق سوپ خوری
خیارشور متوسط
2 عدد
نخود فرنگی
3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم



طرز تهیه:


ماست آب گرفته را در ظرفی ریخته، شوید خشک را اضافه کرده و مخلوط نمایید. خیار را رنده کرده و اضافه کنید. نخودفرنگی، نمک و فلف را نیز اضافه نموده و خوب مخلوط کنید. سالاد را در ظرف سالاد خوری کشیده و سر سفره ببرید.





.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد کاهو (کرمان)

سالاد کاهو (کرمان)

سالاد کاهو (کرمان)

مواد لازم: (برای 4 تا 5 نفر)


کاهو
1 عدد (حدود 800 گرم)
گوجه فرنگی متوسط
2 عدد
تخم مرغ پخته
2 عد
پیاز متوسط
1 عدد
یرکه سیب
یک قاشق سوپ خوری
آب لبو یا کلم قرمز
1 قاشق سوپ خوری
تربچه
15 عدد
سس مایونز
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم


طرز تهیه:


کاهو را شسته درشت خرد کنید.تربچه ها راشسته به صورت گل یا حلقه حلقه خرد کنید. پیاز سفید متوسط را به صورت حلقه های نازک خرد کرده، سپس کاهو، تربچه و پیاز را در کاسه بریزید. با تربچه و حلقه های تخم مرغ پخته تزیین کنید. نمک، فلفل، سرکه و سس را در ظرفی بریزید و خوب بزنید تا یک دست شود. سپس یک قاشق آب کلم قرمز یا لبو را اضافه کرده مخلوط کنید، سس قرمز و خوش رنگ می شود. در سس خوری بریزید و همراه با سالاد سر سفره بریزید.






.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سالاد عروس

سالاد عروس

سالاد عروس

مواد لازم: (برای 2 نفر)



بادمجان کبابی
4 عدد
گوجه فرنگی کبابی
4 عدد
فلفل سبز شیرین
4 تا 5 عدد
پیاز ساطوری
نصف پیمانه
جعفری
چند ساقه
روغن زیتون
نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته
نصف پیمانه
لبوی فندقی خرد کرده
نصف پیمانه
نمک و فلفل
به میزان لازم




طرز تهیه:



پیاز را با روغن زیتون بی بو روی حرارت تفت دهید بادمجان را پوست بگیرید خرد کنید سپس له کنید و در پیاز داغ کمی تفت دهید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید خرد کنید اضافه کنید و کمی تفت بدهید، به مدت 10 دقیقه روی حرارت خیلی کم قرار دهید، با در بسته بجوشد. فلفل سبز را ساطوری کنید با نمک و فلفل اضافه کنید به مدت 2 دقیقه سرخ کنید. سپس از روی حرارت بردارید خنک شد نمک و فلفل آن را میزان کنید، در ظرف سالاد خوری بریزید بقیه اجزا را روی آن قرار دهید و سر سفره ببرید.





.
 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهيه سالاد ماكاروني خيلي خوشمزه

ماکارونی را پس از پختن و آبکش کردن خوب با آب سرد نشاسته می شوريم...


مواد لازم:
ماکارونی درشت شکل دار: 250 گرم کالباس خرد شده: 30۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط خرد شده: 4عدد خيارشور خرد شده: 200 گرم
سس ماينوز: 1 شیشه ماست: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و سرکه: به مقدار لازم

طرز تهيه:
ماکارانیرا پس از پختن و آبکش کردن خوب با آب سرد نشاسته می شوريم سپس سس مایونز ،نمک، فلفل،سرکه، ماست،گوجه فرنگی و کالباس و خيار شور را با ماکارونی مخلوط می کنيم. آن ها را درظرف مورد نظر ريخته و با گوجه فرنگی و جعفری تزيين می نماييم
 
آخرین ویرایش:

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد روسی مواد لازم
2لیوان
سیب زمینی پخته و خرد شده

1 لیوان
نخود سبز پخته

یک دوم لیوان
لبو یا هویج پخته و خرد شده

1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی
کالباس خرد شده یا تن ماهی

یک دوم لیوان
سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)

یک دوم لیوان
خیارشور

3 تا 4 قاشق غذا خوری
سرکه

یک دوم شیشه سس280 گرمی
سس مایونز

به مقدار کافی
نمک و فلفل


طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
نکات تغذیه ای
این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.
این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.
 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
آموزش و طرز تهیه سالاد یونانی مواد لازم.
سیب زمینی 4 عدد
نخود فرنگی یک پیمانه
ساقه بدون برگ کرفس یک عدد
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
آب لیمو یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازه و خرد شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
* در یک قابلمه آب جوش، سیب زمینی ‌ها را که به صورت مکعب 2 سانتی‌ متری خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقیقه بجوشانید.
* 5 دقیقه قبل از این که سیب زمینی ‌ها پخته شوند، نخود فرنگی‌ ها را اضافه کرده، بگذارید بجوشند.
* سیب زمینی و نخود فرنگی‌ ها را ابتدا درون آبکش ریخته سپس آن‌ ها را همراه با کرفس خرد شده درون کاسه مورد نظر برای سالاد بریرید.
* در یک کاسه کوچک، روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
* سُس آماده شده را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید.
* جعفری خرد شده را به سالاد اضافه کنید.
سالاد را گرم میل کنید.
 

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
*********

سالاد تن ماهی فرانسوی

ماهی تن منبع فوق‌العاده‌ی پروتئین می‌باشد. سبزیجات تازه ای که در این سالاد وجود دارد نیز ارزش غذایی این سالاد را بالا برده‌اند.
این سالاد یک غذای سبک و لذیذ برای بهار محسوب می‌شود.
مدت زمان تهیه‌ی آن حدود نیم ساعت بوده و برای 4 نفر در نظر گرفته شده است.

مواد لازم
سیب زمینی تازه‌ی کوچک 500 گرم (حدود 8 عدد)
لوبیا سبز 250 گرم
کاهو 1
گوجه فرنگی ریز گیلاسی 2 فنجان
تن ماهی 2 عدد
زیتون بدون هسته نصف فنجان
پیازچه 4 تا 5 عدد

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سرکه
سرکه 3 قاشق غذاخوری
خردل 2 قاشق چای‌خوری
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن زیتون یک سوم فنجان

طرز تهیه
سیب زمینی‌های کوچکتان را شسته و با پوست ورقه ورقه کنید. سپس آن‌ها را داخل یک ماهی تابه‌ی بزرگ حاوی آب جوش ریخته، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه پخته شوند.لوبیا سبز را هم اضافه کنید. در ظرف را بگذارید. 5 دقیقه یا کمی بیشتر تا وقتی سبزیجاتتان نرم شوند صبر کنید و سپس شعله را خاموش کنید. سبزیجات را آب کش کرده و سپس زیر آب سرد بگیرید.
کاهو را خرد کرده و داخل ظرف گودی بریزید. سپس سیب زمینی‌ها، لوبیا سبز، گوجه فرنگی‌های گیلاسی، تن ماهی، زیتون‌ها و پیازچه ها را با کاهو مخلوط کنید.

طرز تهیه‌ی سس سرکه
داخل یک پیاله سرکه را با خردل، نمک و فلفل بزنید تا مواد کاملاً یکدست شود. سپس روغن زیتون را اضافه کرده و همچنان با چنگال بهم بزنید تا مواد کمی غلیظ‌تر شود. می‌توانید سس را روی سالاد بریزید و یا این که جداگانه سرو کنید.
 

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد سزار

سالاد سزار


سالاد سزار "caesar-salad" با رسپیهای مختلفی درست میشه ولی رسپیه اورجینال با کاهو،نان تست که دوباره پخته بشه یا همون "crouton" و پنیر پارمزان درست میشه و ترجیحا با کاهوی برگدار نه کاهو پیچ ولی اگرکاهو بغیر از کاهو پیچ پیدا نکردین. بیشتر توی ظاهر و قیافش تاثیر داره نه مزه، شما میتونید کاهو پیچ را درشت خرد کنید.
مواد لازم :​

  • کاهو 10 برگ​
  • زرده تخم مرغ 2 عدد​
  • سس خردل 2 ق چ​
  • آب لیموترش تازه 6 ق غ​
  • روغن زیتون یک و نیم پیمانه​
  • پنیر پارمزان 50 گرم​
  • خامه 2 ق غ​
  • سیر 3 حبه درشت​
  • نان تست 2 عدد​
  • روغن زیتون 3 ق غ​
  • پودر سیر 1 ق غ​
  • فلفل سیاه
توی رسپی دو بار نوشتم روغن زیتون، اشتباه نشده مقدار کمتر را برای نان تست استفاده می کنیم. اول میریم سراغ نان سیر

اول نان تستها را به صورت مکعبهای کوچیک خرد میکنیم بعد داخل یه ظرف پودر سیر را با 3 ق غ روغن زیتون مخلوط کنید و نانها را به مواد آغشته کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا برشته شوند و به اصطلاح کرانچی شوند.​
حالا میریم سراغ سس سالاد که داخلش زرده تخم مرغ خام داره که به علت احتمال وجود باکتری سالمونلا اصلا به خانمهای باردار و شیرده مصرف این سالاد توصیه نمیشه. و برای اینکه باکتری را از بین ببریم میتونید روی بخار آبجوش به مدت 5-6 دقیقه زرده ها را با همزن همزده و بعد با سیر مخلوط کنید.​
سیر را رنده کرده و با زرده تخم مرغ داخل مخلوط کن میزنیم تا رنگ تخم مرغ روشن شود.خردل، آبلیمو ترش تازه،روغن زیتون را با تخم مرغها مخلوط میکنیم و در آخر پنیر پارمزان را اضافه می کنیم.
کاهوها را درشت خرد کرده و با سس کاملا مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میریزیم و نانهای سیر را روی آنها ریخته و در آخر 2 ق غ پنیر پارمزان را روی سالاد ریخته.



به همین سادگی وراحتی

 
بالا