انصراف از تحصیل و کنکور مجدد

fdsn68

عضو جدید
سلام بچه ها
من دانشجوی ترم 8 کارشناسی روزانه یه دانشگاه دولتی هستم
با توجه به قانون یک سال مهلت نظام وظیفه واسه انصرافی ها میخوام ترم دیگه انصراف بدم و دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.
یعنی میتونم؟ یا به مشکل سنوات بر میخورم؟

تو سایت نظام وظیفه که هیچ صحبتی از سنوات نکرده فقط گفته :

"دانشجويان انصرافي در صورتي كه در سقف سنوات مجاز تحصيل انصراف داده و همچنين از تاريخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبلي تا زمان پذيرش در دانشگاه و رشته جديد بيش از يك سال سپري نشده باشد
"

میتونن شرکت کنن

سالهای مجاز واسه کارشناسی رو هم نوشته 5 سال

http://police.ir/Portal/Home/ShowPag...2-578db36d1e55

با قسمت مشاورشون تماس گرفتم گفت :میتونی به شرط اینکه مدرک معادل نگیری

با مشاور سازمان سنجش تماس گرفتم گفت :

با سلام بطور کل داوطلبی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد یعنی در صورت قبولی از سوی حوزه معاونت وظیفه عمومی برای وی معافیت تحصیلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه یا موسسات اموزش عالی صادر شده باشد دیگر نمی تواند متقاضی ثبت نام در ازمون سراسری شود مگر اینکه دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم باشد.برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با حوزه معاونت وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرمایید. با تشکر

حالا چیکار میتونم بکنم به نظرتون؟

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
سلام داداش گلم
از من میشنوی یه آشنا تو نظام وظیفه اول پیدا کن بعدش با اون طرف که آشناتونه برو نظام وظیفه و سوالتو به صورت حضوری ازشون بپرس!
نظام وظیف قالبا" به دو صورت جواب آدمو میده:
1- وقتی آشنا نداری : یه جواب کلی و اجمالی (درست و غلطش هم مشخص نیست! ) بهت میدن و میگن برو به سلامت.
2- وقی با یه آشنا بری تو حوزه نظام وظیفه: خیلی تحویلت میگیرن و تمام زیر و بم کارو بهت میگن
در ضمن یادت باشه قانون نظام وظیفه به روز تغییر میکنه عین قیمت طلا!
موفق باشی.

fdsn68

عضو جدید
دم شما گرم
پس برم تو فکر پیدا کردن یه آشنا
آره خداوکیلی این چند وقته یه جواب درست و محکم از هیچکس نگرفتم

بالا