انتن بی سیم

****parsa****

عضو جدید
chera nemishe mishe ba wireless inkaro kard ma faghat nemisunam chejori kassi ru soragh nadari??????

nemidunam chejori

robotali

عضو جدید
chera nemishe mishe ba wireless inkaro kard ma faghat nemisunam chejori kassi ru soragh nadari??????

nemidunam chejori

دوست عزیز این چیزی که شما میفرمایین به معنی سیستمی هست که به صورت بیسیم(امواج رادیویی) داده ها و اطلاعات رو منتقل کنه...نه آنتن بیسیم:warn:

پیشنهاد میدم این سوال رو در بخش مهندسی برق مطرح کنین...اونجا بچه ها بهتر راهنماییتون میکنن...:gol:

****parsa****

عضو جدید
ratesh man mikham yek moshak abi besizam yek anten rosh bezaram va parvaz kone va tuye hava amvaj ra gerefte va be zamin befreste va ...... albbate anten telvizion (tv) mamnonam va yek soal dashtam tuye sait baraye inke shoma dar list dustanam gharar begirid bayad chekar konam

robotali

عضو جدید
ratesh man mikham yek moshak abi besizam yek anten rosh bezaram va parvaz kone va tuye hava amvaj ra gerefte va be zamin befreste va ...... albbate anten telvizion (tv) mamnonam va yek soal dashtam tuye sait baraye inke shoma dar list dustanam gharar begirid bayad chekar konam

دوست عزیز سعی کنین فارسی تایپ کنین...

برای کاری که شما میخواین انجام بدین بسته به دستورات و حجم داده هایی که قراره ارسال یا دریافت بشه میتونین کارهای مختلفی انجام بدین...از اونجا که من تخصصی در این زمینه ندارم خیلی نمیتونم کمکتون کنم...و باز هم پیشنهاد میدم این سوال رو در بخش مهندسی برق ارائه بدین...
اما راهی که به نظرم میرسه اینه که از کنترل از راه دور رادیویی استفاده کنین... این کنترل ها که فکر کنم اگر تو تهران باشین بتونین از خیابون جمهوری-مابین خیابانهای سی تیر و حافظ اون رو تهیه کنین دارای انواع مختلفی هستن با بردهای مختلف و تعداد کانالهای مختلف و البته با قیمتهای مختلف... این کنترل ها که میتونن برد چند کیلومتری هم داشته باشن عموما در فرکانسی کار میکنن که برای استفاده از اون احتیاجی به اخذ مجوز از مخابرات ندارین...
این کنترل ها دارای دو بخش مجزا هستن یک فرستنده که شبیه کنترل از راه دور ماشین های اسباب بازی هست و یک گیرنده که قطعه ی کوچیکیه که روی موشک یا هر چیزی که میخواین کنترلش کنین بسته میشه...

ولی من منظور شما رو از این که میخواین موشک آبی هوا کنین و اون بالا امواج رو دریافت کنین و به زمین بفرستین متوجه نمیشم...(منظورتون امواج چیه...؟) چون تا اونجایی که من میدونم این موشکهای آبی بعد از این که در اثر فشار آب و هوای موجود تو مخزن آب رفت بالا بعد از طی مسافتی به خاطر نیروی جاذبه زمین برمیگرده پایین... و از اونجایی که در ساخت این موشکها از هیچ گونه برد الکترونیکی یا وسیله الکتریکی پیشران استفاده نمیشه پس قضیه کنترل هم منتفیست...یک مقدار روشن تر توضیح بدین که دقیقا میخواین چه امواجی رو دریافت یا ارسال کنین شاید بتونم بیشتر کمکتون کنم...

در آخر هم بگم که کار کردن با این کنترل ها خیلی هم آسون نیست...باید تو زمینه برنامه نویسی و البته الکترونیک تبحر کافی داشته باشین...:gol: